Satelis 15878 Napisano Mart 5, 2023 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, piki je napisao: Danas sam imao situaciju,nije bahat covek vec zbunjen,obojica skrecemo levo iz suprotnih smerova i lik me prolazi sa moje leve strane,uredno dao zmigavac,sve polako,ja stao sta cu,prodje covek levo pored mene,obidje me zguza i skrete u levo,raskrsnica siroka moze 3 spejs satla da se mimoidju. Pre 2 sati, ske je napisao: Ja imam drugara koji vozi vec 20ak godina i ubedjen je da se tako mimoilazi prilikom skretanja u levo. Objasnjavali smo mu, nasli u zakonu, cak i one slicice iz testova auto skole i kao on je to zvanicno prihvatio ali je svima nama jasno da ce on da tera i dalje po svome. Nije bahat , samo je mentol. Tako da pazite kad skrecete levo da ne naidjete na ovog moj U Ustanickoj ulici tako se vrsi skretanje ili polukruzno okretanje.... Samo sto taj princip skretanja vazi samo kod ovakvih slucajeva, kod klasicnih raskrsnica nema sta traziti pored mene levo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11625 Napisano Mart 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Satelis je napisao: U Ustanickoj ulici tako se vrsi skretanje ili polukruzno okretanje.... Samo sto taj princip skretanja vazi samo kod ovakvih slucajeva, kod klasicnih raskrsnica nema sta traziti pored mene levo. Ma brate Mitrovica,obicna raskrsnica,kakva Ustanicka Mi i nemamo to sa tim zelenim Promenio Mart 5, 2023 član piki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15878 Napisano Mart 5, 2023 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ista fora je u ulici B. Oslobodjenja na AK. Spustam se odozgo, hocu levo na b. pumpu, skupljamo se za dedamrazove, Sremcicu. Samo sto sam skrenuo na po puta iz suprotnog smera namota lik (PG table) direkt na mene. Stanem, dignem vizir i pitam ga normalnim tonom gde ce? Kaze ti on meni "mici se" Ja da se micem koji sam u svojoj traci... nece moci "mici se" ponovi i pridje mi branikom nasloni se na tocak Samo mi je klapna pala, spustio copu i pravac na vrata.... uralo sam "sad cu da se micem, sad cu ti sve po spisku redno". Mozes misliti scenu ja u dedamraz odelu kako cupam kvaku, lomim retrovizor, sisa ne sme da izadje iz kola. Jos ko za klinac bus stao, mora lagano.... cirkus Dedamrazijada iz 2012 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 5, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I @SuperPOP koji te odnosi da ne ubiješ čoveka na mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15878 Napisano Mart 5, 2023 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jbg bas je imao dzukacki nastup bez potrebe ... aaa mici se da ti ne izidjem i tap na tocak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Mart 6, 2023 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Da li se tim vozacima malo promeni svest i da li pocnu da vode racuna kako voze kad im se skrene paznja na ucinjenu gresku? Ne mislim na ovog crnogorca-vracarca nego na ove kao devojcica iz doktorovog slucaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8713 Napisano Mart 6, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1907 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Satelis je napisao: U Ustanickoj ulici tako se vrsi skretanje ili polukruzno okretanje.... Samo sto taj princip skretanja vazi samo kod ovakvih slucajeva, kod klasicnih raskrsnica nema sta traziti pored mene levo. Ovo nije mimoilaženje u raskrsnici, samim tim ne važi isto pravilo, pa je ovo što si nacrtao sasvim u redu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Mart 6, 2023 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo dobro za polukruzno okretanje i izbegavam ovaj pristup kad mogu. Trudim se da skrenem odmah levo i tako ne blokiram prolaz ako vozac iz suprotnog pravca radi isto. Jer cesto se desi da dva tri vozila u koloni pokusavaju istu stvar i ako isto tako naidju iz suprotnog pravca sa istom idejom, eto haosa. Nece ljudi da naprave mesta za prolaz i guraju se na branik. Onda mi je bolje da odmah skrenem levo i nema blokiranja za polukruzno. A sto se pravila tice, postavio sam sliku ranije i takvih ukrstanja puteva ima mnogo, ali opet svi prodju bez obzira na pravilo desne strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Mart 6, 2023 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav način polukružnog ima logike jer se mnogo bolje vidi da li možemo da se uključimo u traku nego da našem pogledu smeta vozač koji isto tako radi polukružno. A i mi smo vidljiviji onome ko vozi u smeru u koji se uključujemo, u desnoj traci. Tako nas jasno vidi te neće promeniti traku, ako je imao tu nameru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1062 Napisano Mart 6, 2023 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovaj nacin polukruznog okretanja nekome izgleda bzv ali je ispravan i moramo ga se svi pridrzavati, jer ne mozemo da citamo misli drugih vozaca pa da znamo sta je on u svojoj glavi zamislio da je bolje, losije, brze, logicnije... Ako se svi pridrzavamo istog pravila, na kraju ce to funkcionisati, a ako svako zamislja za sebe neko pravilo, to na kraju sigurno nece valjati 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Mart 7, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3627 Napisano Mart 7, 2023 Drug član, 981 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Bahati obojica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1062 Napisano Mart 7, 2023 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Samo je ovaj sa Citroenom trebao jos desno, da se zalepi za Nisana, da mora debil da ulazi na desna vrata, da preskace menjac, bar da ga iscima kad ne zna da parkira 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11625 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 3. 2023. at 16:04, Kavke je napisao: Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Ruma tablice,to je to,ali nisu oni bahati,oni ne umeju Promenio Mart 11, 2023 član piki 2 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 663 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, piki said: Ruma tablice,to je to,ali nisu oni bahati,oni ne umeju Postpisujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4027 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 3. 2023. at 22:25, piki je napisao: umeju Umedu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Mart 15, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da se prijavim, provlačio sam se pored stubića koji ograđuju radove, zaboravih na kofer. Pitam se do posla što mi ljudi sviraju... 6 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3074 Napisano Mart 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta te briga, ionako piše na traci "GAAAAS" Promenio Mart 15, 2023 član PremieRacing 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7932 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dugo, pa samo da se javim... U gradu stanje redovno, da se ne brinete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15878 Napisano Mart 21, 2023 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako je pametan nanicu mu bezobraznu Za ovakve Lada Niva s'rol bar napred i samo pojacam namerno gas da mu utrcim do bregastih.... nikad mu vise nece pasti na pamet! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, the_doctor said: Nisam dugo, pa samo da se javim... U gradu stanje redovno, da se ne brinete. Pa dobro, Karaburma je to, nije Dedinje pa da očekuješ iole nekakvu kulturu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, tomamega je napisao: Pa dobro, Karaburma je to, nije Dedinje pa da očekuješ iole nekakvu kulturu Dedinje i kultura .. hahahahahahahhahahahaha Evo vica za dobro jutro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7763 Napisano Mart 21, 2023 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ovi su najgori sto i dalje gledaju pravo kad urade ovako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Mart 21, 2023 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.1.2023. at 15:00, misa-pei je napisao: Mene bi bilo strah da ostavim tako auto. A i mislim da je taj nesposoban da se normalno uparkira. Inače, vozačima GČ se iskreno divim na živcima koje imaju i pažnji da ne oštete ovakve kretene. Gledam ih u centru grada, uzana ulica, ovakvih majmuna koliko ti duša želi, oni se ljudi tako pažljivo provlače, trube da govedo pomeri svoj auto, pokušavaju sa člistačima da ga na ruke malo pomere, samo da mu ne naprave štetu. Jeste da se i vozačima GČ kao i GSBovim odbija od plate oštećenje "civilnih" vozila, ali mislim da bih ja već drugog dana samo dodao pun gas i prošao kroz ulicu, pa nek košta šta košta. Pa veruj mi mnogo bi te kostalo jedno trecina zarade,do pre par godina dok sam radio na terenu ludeo sam.Sad ima evropski pa ne platis kaznu ,sudske troskove,picke materine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bahat ne znam, s obzirom da nije ni blicao ni svirao, samo je prošao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...