QmBGD 4114 Napisano Jul 6, 2022 Drug član, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ah, krenula sezona Turaka i ostalih, do kraja avgusta pakao za putovati autoputevima po Srbiji. Idu po tri kao da su rudom vezani, kako se jedan prestroji odmah i ostatak uže familije menja traku, bez gledanja, nema veze da li idu 90 a ti 130, pa voze 8 km levom 116kmh, a nigde nikoga ispred njih... Razmak između vozila do 10m, da se slučajno neko ne ubaci jer se pogubiše ako ne vide vođu. Najkritičniji period godine za vožnju autoputem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 198 Napisano Jul 6, 2022 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno tacno. Em su umorni od ogromne kilometraze em drze levu traku non stop. Kad im svirnes vidis blentav pogled, nevolja u najavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1053 Napisano Jul 7, 2022 Zainteresovan, 743 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros na Gazeli covek vozi pored autobusa levom trakom mozda 2km/h brze od busa a ispred nikoga. Uzalud blicam i sviram da se bar pomeri levo da prodjem izmedju a on nesto mlati rukama i zatvara mi put. Skoro prosao bus, mozda pola metra ispred njega, zalepio za belu liniju i uspori na brzinu busa. Srecom vozac busa bio pametniji, malo uspori i podje desno da napravi mesta. Hvala mu za to a ovog mamlaza mi zao. Stvarno je zalosno koliko ljudi ptotraci svoju energiju na lose stvari prema drugima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1053 Napisano Jul 7, 2022 Zainteresovan, 743 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, QmBGD je napisao: Ah, krenula sezona Turaka i ostalih, do kraja avgusta pakao za putovati autoputevima po Srbiji. Idu po tri kao da su rudom vezani, kako se jedan prestroji odmah i ostatak uže familije menja traku, bez gledanja, nema veze da li idu 90 a ti 130, pa voze 8 km levom 116kmh, a nigde nikoga ispred njih... Razmak između vozila do 10m, da se slučajno neko ne ubaci jer se pogubiše ako ne vide vođu. Najkritičniji period godine za vožnju autoputem. Slazem se ali turke mozda ne bih bas nazvao bahatim, vise nepazljivim, umornim... Kad vidite bahatost sa stranim tablama to je neki nas gastarbajter koji misli da sada vise vredi od ostalih u Srbiji. Cesto u razgovoru od takvih cujem "Vi ovde ne znate..." "Kod nas tamo je sve bolje i lepse..." 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 7, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, salem said: Kad vidite bahatost sa stranim tablama to je neki nas gastarbajter koji misli da sada vise vredi od ostalih u Srbiji. Cesto u razgovoru od takvih cujem "Vi ovde ne znate..." "Kod nas tamo je sve bolje i lepse..." Izvorna bahatost koja i mene nervira, iako i sam vozim auto sa stranim tablicama. Samo te najlepše molim da te ne povede model sterotipa pa nas sve ostale staviš u isti koš sa njima, malobrojnima. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1053 Napisano Jul 7, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 743 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, lomitelj je napisao: Izvorna bahatost koja i mene nervira, iako i sam vozim auto sa stranim tablicama. Samo te najlepše molim da te ne povede model sterotipa pa nas sve ostale staviš u isti koš sa njima, malobrojnima. Naravno da ne. Rekao sam "kad vidis bahatost sa stranim tablama..." a ne "kad vidis strane table cuvaj se bahatosti" Promenio Jul 7, 2022 član salem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8392 Napisano Jul 7, 2022 Ne silazi, 2175 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ovi,sa mercedesima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7793 Napisano Jul 7, 2022 -, 1763 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, salem je napisao: Jutros na Gazeli covek vozi pored autobusa levom trakom mozda 2km/h brze od busa a ispred nikoga. Uzalud blicam i sviram da se bar pomeri levo da prodjem izmedju a on nesto mlati rukama i zatvara mi put. Skoro prosao bus, mozda pola metra ispred njega, zalepio za belu liniju i uspori na brzinu busa. Srecom vozac busa bio pametniji, malo uspori i podje desno da napravi mesta. Hvala mu za to a ovog mamlaza mi zao. Stvarno je zalosno koliko ljudi ptotraci svoju energiju na lose stvari prema drugima. Takvi su zajebana sorta. Za njih dve solucije, prislonis mu se na branik i odmah pali sva 4 i staje, ti nastavljas jer nema nikakvih ostecenja ili ako ti je dosadno stanes da ga jebes i da cekate mup, kad dodju samo im potvrdis da je izmislio i da ti je ugrozio zivot jer te je blokirao i zaustavio na sred autoputa. Druga je da krenes za njim i pratis ga, al u dupetu, sacekas da se iskljuci... Posle par ulica ga drma panika i hvata maglu Ili ga gadjas coca colom kad otvori prozor i pocne da besni i vice "sta je bilo, sta hoces", jednom sam i to uradio. Naravno, bitno je da nema svedoka za sve to. Znaci ili ovako ili kamera za snimanje saobracaja i samo saljes snimke mupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 7, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, gebee&co said: Samo ovi,sa mercedesima. Pazi Jagodinac, dolazim ja u Jagodinu, znaš, pa ti namerno neću dozovoliti da me obiđeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8392 Napisano Jul 7, 2022 Ne silazi, 2175 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ako dolaziš u Jagodinu,svrati na kafu,a što se tiče obilaženja,neću ni da pokušavam,jer to je mečkina narav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jul 7, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Stigli turisti u Sokobanju... Juče jedna u suprotan smer..ka meni..." samo da tu parkiram"....a sad, evo nema par minuta, druga joj koleginica..mal' me nije zgazila na pešačkom, na semaforu (jednom, od dva). Da zaginem na pravdi boga, sa kajsijama i papirom za dupe u rukama... I jednoj i drugoj u mimohodu dobacih...jer nisu imale nameru da stanu, da bace dozvolu...jer su je verovatno izvukle kao nagradu iz čipsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Jul 7, 2022 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja pre par dana u Sokobanji, razrovano setaliste a gore ulice u zivotu nisam video. Jos me i navigacija odvela pesackom stazom do Ripaljke pored akva parka a ne od Lepterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1053 Napisano Jul 8, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 743 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, ser je napisao: Takvi su zajebana sorta. Za njih dve solucije, prislonis mu se na branik i odmah pali sva 4 i staje, ti nastavljas jer nema nikakvih ostecenja ili ako ti je dosadno stanes da ga jebes i da cekate mup, kad dodju samo im potvrdis da je izmislio i da ti je ugrozio zivot jer te je blokirao i zaustavio na sred autoputa. Druga je da krenes za njim i pratis ga, al u dupetu, sacekas da se iskljuci... Posle par ulica ga drma panika i hvata maglu Ili ga gadjas coca colom kad otvori prozor i pocne da besni i vice "sta je bilo, sta hoces", jednom sam i to uradio. Naravno, bitno je da nema svedoka za sve to. Znaci ili ovako ili kamera za snimanje saobracaja i samo saljes snimke mupu. Ne bih mu se motorom naslanjao na branik a i ne nosim koka kolu na motoru. Ma znam sta sve moze ali pokusavam da ne pretvaram pozitivnu energiju u negativnu. Ta negativna vise jede onoga ko je zraci nego onoga kome je upucena Promenio Jul 8, 2022 član salem 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1917 Napisano Jul 11, 2022 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Juče, oko 10 sati, pređemo ukrštanje obilaznice, kod 1000 ruža. Idemo iz pravca Avale, prema Jajincima. Prvo moraš, desno ka Bubanj Potoku, pa kružni tok, a onda motaš udesno, skoro pun (nepregledan), krug prema Rakovica selu, pored raskrsnice ka Kumodražu. Primetim sivi, karavan, Rumskih tabli, kako stoji udesno, na raskrsnici prema Kumodražu, a ispred, pored, njega prolazi auto iz Kumodraža, uključuje se na našu putanju i odlazi prema Jajincima. Računam, radovi su u toku, pa ga, verovatno, Rumljanin propušta. Sve to analiziram u glavi, tih par sekundi, dok prilazimo raskrsnici. Bez pokazivača pravca i uveravanja, vozač kreće u polukružno, levo, u moju traku. Ako ga izbegnem, ulevo (a mogu 'ladno), prolazim, bez problema. On će, lepo, uhvatiti zalet i "oduvaće" mi sina, koji vozi iza mene. Ubiće mi dete. Onda bi mu, ja, presudio. Sirena, kočim... i prateći kretanje njegovog nosa, ulevo, skoro se naslanjam na njegova vozačka vrata (tu smo oči u oči). U tom trenutku osetim, blagi udarac u levi lakat. Sin me je zakačio kormanom, dok je izbegavao mene i njega. Nisam hteo da izbegnem auto, iz već gore navedenog razloga. Jer bi sin bio na mestu gde me "očešao" i zakucao bi se u prednji levi točak auta. Čovek se izvinjava. Pratio je navigaciju, a koordinate su, ko zna od kad i vode ko zna kuda... A i nije gledao. Jbg. Dobro je, kako je moglo biti. Ostao sam čitav. A i da nisam, ostao bi čitav, onaj ko treba. Bio sam bahat. Greh na moju dušu. 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8392 Napisano Jul 11, 2022 Ne silazi, 2175 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne,nego si uspeo da predvidiš situaciju ohoho unapred,i time spasio situaciju.Nažalost,moramo da predviđamo poteze drugih kako bi se sačuvali. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10394 Napisano Jul 11, 2022 Ne silazi, 2362 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Feniks, ne razumem te najbolje, na kraju, što si bio bahat ? Ili nisam celu situaciju dobro razumeo, ali ovo što jesam, ti si u par sekundi odradio sve "u fullu", što se kaže, da izbegnete najgore... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1917 Napisano Jul 11, 2022 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Često puta se susrećemo sa onima koji nisu (ili ne žele da budu) svesni postupaka. Dolazi do verbalnog i/ili fizičkog sukoba. Moj gest se mogao okarakterisati, kao bahatost i svesno izazivanje "kontakta" u saobraćaju. Jer sam ciljano, išao na opciju da ga zaustavim. Vozač je zaštićen u autu. Mogao je da me pita, koji je meni... što nisi prošao? Da tvrdi, kako me je video... Ja sam procenio da me može oboriti, ali ne i razbiti. I da će šteta biti manja, nego da sam se provukao, a on nastavio svoj manevar. Čovek se izvinio. Nije bio arogantan, kao većina drugih, koje susrećemo (čak i kad znaju šta su uradili). Sin nas je obišao suprotnom trakom (što se isto može smatrati ugrožavanjem bezbednosti na putu). Mogao je udariti u mene (jer je očekivao da ću dati gas, a ne kočiti). Napravivši mu manju prepreku, nego što bi to bio auto, ipak, ugrozio sam ga. Uspeo je da me, samo, očeše (korman na čoperu širok, lakat štrči...). Materijala za analizu, kol'ko hoćete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 11, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нема ту много анализе и разматрања, ти свој посао оца (а и вође групе) одрадио како треба. Ова процена коју си ти у секунди одрадио је нешто што свако од нас ради свакодневно на свакој раскрсници. То замара и хвала Богу да си правилну одлуку донео. Нема ту бахатости. Срећа, па се и тај извинио, иначе би био извучен кроз прозор да попасе траву, слутим. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10394 Napisano Jul 11, 2022 Ne silazi, 2362 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad, vraćam se sa posla, motorom, čekam na semaforu na uglu Jaše Ignjatovića i Cvijićeve. I to po propisu, peti u redu, neću da obilazim, ne žurim. Lux taxi iza mene, crni pasat. Dok čeka zeleno, briše krpom tablu i popusti mu kočnica, prisloni se na mene, dovoljno da me cimne. Ja se okrenem, on ništa, gleda u mene kao tele...nema tu štete, samo se naslonio branik na branik, ali njegova reakcija na "što me udari ?" Ajde, samo sam se naslonio, šta dramiš... Reko, da sam se ja bagerom naslonio na tebe, da li bi ti dramio ??? Stoka taksistička... Da je digao ruku, rekao "izvini, slučajno", o.k. Dešava se... Ništa. Još ja kriv... Samo sam produžio, ne kidam više živce na seljakluk. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3603 Napisano Jul 11, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan "BIO JE UGLEDAN U MESTU, DOBAR MUŽ I OTAC" Ovo je Zoran koji je poginuo na pešačkom prelazu u Stepojevcu pošto ga je udario Miloš nakon svađe WWW.BLIC.RS "Krenuo je s prijateljem u kafanu, a do kafane nije ni stigao, ispred vrata je umro." Govedo udarilo pesnicom i ubilo čoveka koji, po godinama, može lagano deda da mu bude. Nije mu stao na pešačkom i dao sebi za pravo još da ga prebije. Promenio Jul 11, 2022 član milomir22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4608 Napisano Jul 11, 2022 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Blaza je napisao: Evo sad, vraćam se sa posla, motorom, čekam na semaforu na uglu Jaše Ignjatovića i Cvijićeve. I to po propisu, peti u redu, neću da obilazim, ne žurim. Lux taxi iza mene, crni pasat. Dok čeka zeleno, briše krpom tablu i popusti mu kočnica, prisloni se na mene, dovoljno da me cimne. Ja se okrenem, on ništa, gleda u mene kao tele...nema tu štete, samo se naslonio branik na branik, ali njegova reakcija na "što me udari ?" Ajde, samo sam se naslonio, šta dramiš... Reko, da sam se ja bagerom naslonio na tebe, da li bi ti dramio ??? Stoka taksistička... Da je digao ruku, rekao "izvini, slučajno", o.k. Dešava se... Ništa. Još ja kriv... Samo sam produžio, ne kidam više živce na seljakluk. Mene je bakica tako pre par godina udarila, tačnije gurnula. Stajala sam bajsom pred raskrsnicom da se uključim, ona gledala negde okolo i gurne me, ja se okrećem, ona sva izbezumljena, stavila ruke na usta. Niti sam pala, nit njoj nešto falilo, samo sam joj ostavila trag od šare na braniku neke zastave, više se i ne sećam. Digla sam ruke, šta da joj kažem. Duduše, tako je mogla nekog da okosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 11, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1610 Napisano Jul 11, 2022 Никад не једи жути снег!, 743 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Jul 11, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se moze kazniti vozac zbog ovakvih snimka,tj ako neko nadlezan vidi da li je dokaz? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2219 Napisano Jul 11, 2022 Drug član, 835 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ova vesela trojka GS-ova me je obletela juče baš na putu ka Topoli. Gledam ih dok sam vozio iza i baš razmišljam da li je normalno da toliko rizikuju. Manje više brzina, ali bukvalno guraju druge sa puta provlačenjem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...