Skyrunner 5797 Napisano pre 3 sati Drug član, 1981 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Što GixxerK6 kaže, prebrza dijabola je često bezveze. A satelis, ne moraš da je nosiš na merenja, ona je već bila na merenju. Zato sam i rekao, svaki model mora to da prođe pre nego što može da ide u prodaju, to je nešto kao homologacija vozila. Konkretno tvoja Kral N01s jeste u D kategoriji BigCat je u C Ja sam kupio jednu pušku u prodavnici koja je u to vreme bila nedavno otvorena i dali su mi neki šugavi papir gde se zapravo ograđuju iako je prodavana kao D kategorija i takve su joj reklamirane karakteristike. Zato sam i odlučio da proverim, i čike iz Zavoda za ispitivanje oružja i municije su mi poslali rezultate merenja, pa sam ja moju pušku prijavio u policiju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2402 Napisano pre 2 sati Drug član, 1754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujte sve te vazdušare policiji. Ortak nije prijavio, mislio da ne treba. Ovi iz prodavnice poslali izveštaj o kupovini policiji (moraju po zakonu) panduri došli i uz vazdušnu pušku su mu oduzeli i svo lovačko oružje plus je popio i neku kaznu.Lovačko oružje niti dozvolu za bilo koje više nikada neće moći da dobije.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...