Jump to content

Moto Zajednica

Vazdusna Puska

Recommended Posts

• Drug član, 814 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

Slike koje sam okačio gore su od momka koji je iz Ugljevika i koji sada trenira u Novom sadu i takmiči se u Srbiji. Odijelo je naručio u Njemačkoj, po mjeri i platio ga oko 1500 evra. To su cijene za vrhunska odijela.

Ovde u klubu imaju odijela ali ih je "malac" prerastao.

Pogledaću na KP šta se nudi...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1269 postova

Moze jos jedno laicko. Prelamace nemaju okvire, nego se puca svaka dijabola pojedinacno, tj ubacuje se kada prelamas pusku, dok neke pcp imaju magazin za vise dijabola?

prelamace imaju trzaj, dok pcp nema ili je dosta slabiji?

pcp je bolji za daljinu i pogodniji za optiku?

posto sam nesto gledao malo da pazarim za razonodu, pa mi je na netu neka ponuda uglavnom isla ka Diani 34, dok je pcp znatno skuplja varijanta, pa me zanima koliko je to skuplja varijanta? Solidna puska, solidna optika, boca za gas i ako treba jos nesto?

i iskustveno, sta je prednost prelamace, sta pcp, ono kad se realno pogleda.

hvala 😁

• Drug član, 1467 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan
Pre 1 sat, Guliver je napisao:

Slike koje sam okačio gore su od momka koji je iz Ugljevika i koji sada trenira u Novom sadu i takmiči se u Srbiji. Odijelo je naručio u Njemačkoj, po mjeri i platio ga oko 1500 evra. To su cijene za vrhunska odijela.

Ovde u klubu imaju odijela ali ih je "malac" prerastao.

Pogledaću na KP šta se nudi...

Probaj posetu sajtu Airguns.rs, pa tamo na oglasniku takodje moze da se dobije prava informacija. Dosta ga posecuju razni entuzijasti, ali i takmicari i treneri

• Hvala 1

Pre 1 sat, vasa.93 je napisao:

Može jedno glupo laičko pitanje?

Kakvu funkciju ima odelo?

Za takmicarsko streljastvo puskom apsolutno neophodno. Minimalizuje klacenje i sve druge pokrete do kojih bi doslo da se puca bez njega. Cak se i otkucaji srca osete pa nisan skace po meti Na mestima gde je puska u dodiru sa telom dodatno je ojacano i postavljeno protivkliznim materijalom.

Kod pucanja malokalibarkom gde se gadja iz trostava u njemu je svakako bolje biti kad se lezi ili kleči.

Za snajperiste u bench rest disciplini nije potrebno odelo ovog tipa

Pre 1 sat, Zille-nbg je napisao:

Moze jos jedno laicko. Prelamace nemaju okvire, nego se puca svaka dijabola pojedinacno, tj ubacuje se kada prelamas pusku, dok neke pcp imaju magazin za vise dijabola?

prelamace imaju trzaj, dok pcp nema ili je dosta slabiji?

pcp je bolji za daljinu i pogodniji za optiku?

posto sam nesto gledao malo da pazarim za razonodu, pa mi je na netu neka ponuda uglavnom isla ka Diani 34, dok je pcp znatno skuplja varijanta, pa me zanima koliko je to skuplja varijanta? Solidna puska, solidna optika, boca za gas i ako treba jos nesto?

i iskustveno, sta je prednost prelamace, sta pcp, ono kad se realno pogleda.

hvala 😁

Kupi neku kako ti kazes prelamacu, to bi svakako bilo bolje za pocetak, pa ako se zagrejes lako se kupi nesto drugo. Sa njom imas slobodu i nikad ti nece ponestati gasa, kod ovih drugih uvek neka kalkulacija i briga

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja