MoToM 3861 Napisano Octobar 7 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan "Uskoro" (završetak radova planiran za 12.10. mada mislim da neće otvoriti pre kraja meseca) otvaranje nove prodavnice u Zemunu. Novi Lidl - Nova Galenika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6020 Napisano Octobar 11 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan "Dugo je pripremano naše poznanstvo, a onda slučajno jedne večeri uz vruću rakiju..." Dugo, godinama, spremam se da kupim aku-bušilicu. Te Einhel, te Bosch, te crni Parkside... Skupo, nezgodno zbog baterija, nije dovoljno dobro... Već mi se smučila cela priča. Danas u Lidlu Kupljenaaaaaa!!!!!! Probana!!!!!!! Radi!!!!! Baterija se dopunila za 20 min. Skakućem od sreće. Imam još razloga, ali o tome na nekom drugom mestu. A strašno razočaranje je kupovina ovog sranja... U Wobby house. Zapravo, sama brusilica je solidna, taman ono što mi treba. Ali, radi neprekidno 25 min, a baterija se puni 5 (i slovima pet) sati! Svaka! Pri tom, kad se ubaci ima tri crte od četiri tek skinuta s punjača (obe), kad im merim napon 19,3 do 19,4 V. Nisam ni očekivao 21 V, ajd, sad to i nije bitno. A primio sam se jer se dobiju dve baterije i punjač, sve zajedno 8 500 din. Sad me čeka ratovanje sa njima. Da vrate pare. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8433 Napisano Octobar 11 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Au!!! Sad ću da trazim gde ima ova srafilica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano Octobar 11 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros se nagrabili u SD za šrafilicu. Ako treba nešto da proverim da li je ostalo javite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8433 Napisano Octobar 11 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kupio malopre u Patrijarha Joanikija, ostalo još 15+ komada, a Lidlov korisnički servis mi rekli da ima i na Vidikovcu kod Meka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Octobar 11 Drug član, 973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Bilo ih danas u Zemunu podosta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6020 Napisano Octobar 11 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo u Mladenovcu. Bila ih je gomila juče u tri popodne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Octobar 11 (promenjeno) Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Octobar 11 član srbac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Octobar 18 (promenjeno) Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Već neko vreme jurim potkapu sa spojenim kod nosa, da ima samo otvor za oči. Kad je hladnije primetim da mi nos i čelo budu hladni, pogotovo kad se potkapa pomeri, pa da to nekako regulišem. Na Aliexpressu ne nadjoh da mi je po volji. Barel ima samo neku tanku, bla truć. Okreni obrni - ništa. Ovima iz Lidla sam prezadovoljan. Peri - deri. Ali su otvorene po sredini. Sedim malopre zaludan. Da, jedan je iza ponoći. Normalni ljudi spavaju. Nema veze. Ma ček reko da probam ja to da spojim. Igla i konac, 5min. Ispalo za 10ku. Znam da npr @Nole Bg ima problema sa sinusima. Ovo definitivno može pomoći. Slika da upotpuni priču. Promenio Octobar 18 član the_doctor 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Octobar 19 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolja je ta druga varijanta, povoljniji kurs u menjacnici daju s njom 2 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...