Tarmi636 578 Napisano Septembar 8, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam da su mi rekli. Garancija 2 godine po zakonu drzave. A 5 godina od strane proizvodjaca ako si se prijavio na neki sajt Sharkov kad si kupio. Proveri samo sa njima za taj sajt, mozda i nije to moralo. @shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 8, 2022 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Tarmi636 je napisao: Koliko se secam da su mi rekli. Garancija 2 godine po zakonu drzave. A 5 godina od strane proizvodjaca ako si se prijavio na neki sajt Sharkov kad si kupio. Proveri samo sa njima za taj sajt, mozda i nije to moralo. @shoyyka Hvala,zvaću Barel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Mart 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kupio letnje gume u Kaluđerici ali ne bejah lenj,poneo kacigu, te trknuh do Barela za vizir...jeeee,sad mogu da ga otvorim...Onaj pukao na ušici,posle skoro 4 godine,dosta...još je funkcionalan ali se ne sme otvarati. Kaže dečko što radi-a pinlock,jel' umeš...Pa ti ćeš!Morao je ali je lepo prebacio... A gde je onaj čikica?U penziji...iii šteta,on je sve to radio,moraćete i vi naučiti.Dobri su. Promenio Mart 7, 2023 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Mart 15, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jeeee...stiže konačno... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17038 Napisano Mart 22, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 3. 2023. at 18:01, shoyyka je napisao: Jeeee...stiže konačno... Neka ti je sa srecom...a trebace ti...meni je presela... treca reklamacija za godinu dana...nikada vise Sark . Promenio Mart 22, 2023 član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, BokyBoy je napisao: Neka ti je sa srecom...a trebace ti...meni je presela... treca reklamacija za godinu dana...nikada vise Sark . Ja sam prezadovoljan sa D skwal,4 i nešto godina,prošle pukla ušica,skoro zamenio vizir i još je ekstra...e videćemo sa ovom dvojkom...da ga bem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 880 Napisano April 2, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zeni kupio D skwal, u pocetku bilo kao ok a sad kuka da je steze i boli je glava. Pitao u Barelu za unutrasnjost za M velicinu (sada je S), posto je skoljka ista za obe velicine i rekli da ce javiti kad bude. Proslo pola godine i nista od toga a vise puta sam ih podsecao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano April 2, 2023 (promenjeno) motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, salem je napisao: Ja zeni kupio D skwal, u pocetku bilo kao ok a sad kuka da je steze i boli je glava. Pitao u Barelu za unutrasnjost za M velicinu (sada je S), posto je skoljka ista za obe velicine i rekli da ce javiti kad bude. Proslo pola godine i nista od toga a vise puta sam ih podsecao. Kupi kod kineza jednu manju loptu. Taman veličine da teeesno udje u kacigu. Uglavi je u šlem i ostavi tako par dana. Ako je ne nosi često ponovi to pre vožnje. Naravno, ako dobiješ drugu unutrasnjost zanemari ovu poruku. Ps. Samo da dodam, što se tiče Sharka, ja sam kupio novu Shark kacigu sa kojom sam za dve godine prešao oko 500 km. Prava veličina, ali meni nije na glavu legla nikako. Kad krenem na put ponesem staru Kiwi u koferu i nakon 50 km zamenim. Kad sam je zamenio sa polovnom Shoei xr 1000 svanulo mi je. Promenio April 2, 2023 član stari roker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 880 Napisano April 2, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, stari roker je napisao: Kupi kod kineza jednu manju loptu. Taman veličine da teeesno udje u kacigu. Uglavi je u šlem i ostavi tako par dana. Ako je ne nosi često ponovi to pre vožnje. Naravno, ako dobiješ drugu unutrasnjost zanemari ovu poruku. Ps. Samo da dodam, što se tiče Sharka, ja sam kupio novu Shark kacigu sa kojom sam za dve godine prešao oko 500 km. Prava veličina, ali meni nije na glavu legla nikako. Kad krenem na put ponesem staru Kiwi u koferu i nakon 50 km zamenim. Kad sam je zamenio sa polovnom Shoei xr 1000 svanulo mi je. Pa ja mislim isto da njoj nije uopste legao taj oblik. Mrzelo je da skita po radnjama pa za prvu koju je stavila na glavu rekla to je to. Nije znala sta znaci nositi kacigu vise sati Vise vremena joj treba da izabere Lenor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano April 3, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, salem je napisao: Pa ja mislim isto da njoj nije uopste legao taj oblik. Mrzelo je da skita po radnjama pa za prvu koju je stavila na glavu rekla to je to. Nije znala sta znaci nositi kacigu vise sati Vise vremena joj treba da izabere Lenor E sam si odgovorio,ne leži joj taj oblik i gotovo,menjaj brend.Ja samo Shark,mogu da je ne skidam 5 sati,toliko mi leži.Probao da menjam brend,probam HJC,kao da mi neko drži dve ruke sa obe strane glave i pritiska...Ne zna žena šta joj odgovara,nema iskustva...i moja isto,videćemo na duže ture,ako bude počela kukati menjaćemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano April 3, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam izgleda imala početničku sreću pa mi je prva kaciga Shark D-Skwal 2 legla k'o guza na nošu (uhvatila sam se baš za nju zbog grafike). Još onaj dan brišem sunčane naočare i gledam nisu se skroz spustile, povučem ih malo na dole i nameste se same, više ne vise kad se podignu, e svašta... Pojma nemam šta sam uradila, znam da su sad ok. A znala sam i po par sati da nosim kacigu, niti glavobolje niti me stiska, ništa. Samo maaaalo manjka mesta kod ušiju od kako sam ubacila Sharktooth prime komunikaciju. Elem, krenula muzika s' vremena na vreme da secka, ne znam je li do bluetooth-a ili komunikacija brljavi... Postava je ista kao prvog dana, grafika se sija kao da uopšte nije nošena, a prošlo godinu i po dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 3, 2023 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 3. 2023. at 18:01, shoyyka je napisao: Jeeee...stiže konačno... Da je sa srecom i jedan savjet da ne dodjes u situaciju kao ja , kupi i rezervni vizir posto ja za svoju RSFII vec odavno ne mogu naci da kupim ( providni ) novi vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 3. 2023. at 19:16, shoyyka je napisao: Kupio letnje gume u Kaluđerici ali ne bejah lenj,poneo kacigu, te trknuh do Barela za vizir...jeeee,sad mogu da ga otvorim...Onaj pukao na ušici,posle skoro 4 godine,dosta...još je funkcionalan ali se ne sme otvarati. Kaže dečko što radi-a pinlock,jel' umeš...Pa ti ćeš!Morao je ali je lepo prebacio... A gde je onaj čikica?U penziji...iii šteta,on je sve to radio,moraćete i vi naučiti.Dobri su. Hm...danas da probam jedan motor kad...od čega si...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8180 Napisano April 16, 2023 Ne silazi, 2139 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyykanije valjda od nove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano April 16, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, gebee&co je napisao: @shoyykanije valjda od nove? Ne,od stare ali vizir zamenjen početkom Marta,od čega li ga prave kad je'vaki?Moram račun da nađem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8180 Napisano April 16, 2023 Ne silazi, 2139 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa štede na polikarbonatu kada ga prave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10030 Napisano April 16, 2023 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim da su štedeli na plastici, pre će biti da je to konstrukcijski propust. I meni je pukao na istom mestu, prilikom skidanja, i bez problema su mi u Barel-u zamenili novim. Hteli su da pojednostave skidanje vizira, jednostavnim čupanjem, a dobili su oslabljene krajeve sklone pucanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17038 Napisano April 16, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, shoyyka je napisao: Ne,od stare ali vizir zamenjen početkom Marta,od čega li ga prave kad je'vaki?Moram račun da nađem... Isti problem, ista kaciga, pisao sam negde, za godinu dana dva crna vizira reklamirana i dvoje naocara, stim sto sam drugi put platio naocare jer nisam hteo da cekam ko zna koliko da odobre reklamaciju...da ne pominjem izguljenu postavu sa strane a kacigu nosim iskljucivo sa podkapom...Totalno razocaran u Shark, nikada je vise necu uzeti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano April 16, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Predložiću im da jave fabrici (u Kini),da naprave sa rupom za M6,zaviješ i gotovo...me idi bre,odem negde u PM plašim se kad otvaram... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17038 Napisano April 16, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, shoyyka je napisao: Predložiću im da jave fabrici (u Kini),da naprave sa rupom za M6,zaviješ i gotovo...me idi bre,odem negde u PM plašim se kad otvaram... Ja kad spustam naocare, prvo se prekrstim pa polako prstom polugicu, ko po jajima... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8180 Napisano April 16, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2139 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Čijim?..........sad sam naebo.........ubiće me kad me bude video. Promenio April 16, 2023 član gebee&co 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola.alfa 6 Napisano April 19, 2023 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio Shark D skwal 2 pre godinu dana i razocaran sam. Od prvog dana lupka nesto u njoj. Pre neki dan mi je otpao prednji lufter. Suncane naocare sam menjao zato sto imaju dioptriju i dobio slicne. Promenio sam mnogo kaciga ali po mom misljenju ova je najgora. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano April 20, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kad čitam loša iskustva sa D-Skwal 2 nije mi dobro... Samo čekam kad će moja da zakaže, (da kucnem u drvo) sve je ok za sad, brojimo godinu i po dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano April 20, 2023 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moja isto funkcionise fino, za sada. Malo sam ogrebao vizir kada mi je ispala iz ruke, ali nista strasno. Nerviralo me je maglenje suncanih naocara kada je hladnije vreme, ali sada kada je toplije to sam vec zaboravio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17038 Napisano April 20, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Uzivajte jos malo u njoj dok ne pocne da se raspada...a hoce sigurno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...