Jump to content

Moto Zajednica

Геџа

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Šabac
  • Motocikl
    Honda CBF600N

Poslednji posetioci profila

850 profile views

Геџа's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

20

Reputacija u zajednici

  1. Danas odrađen tehnički. Nisam smeo ni da gledam šta će da urade sa motorom. Kako god, platih ga 8000 dinara i jos 19500 registracija. Za motor od 17 godina i 600 kubika, previše. Preterali su brate.
  2. 069/774-136 Дејан. Такође бих волео пратити планове, па ако обавезе дозволе лепо би било возати се и дружити. Поздрав.
  3. Пролећно освежавање урађено
  4. Геџа

    Prvenac

    Прелепа справа! Нека је са срећом.
  5. Поздрав свима. Годинама пратим форум, а тек у јулу сам постао власник једне лепотице, па рекох ред је да се јавим људима. Много корисних текстова сам овде прочитао и уживао у сјајним путописима. За ова три месеца направило се нешто мало преко 3000 км, и сваки км је био право уживање. Ово ми је иначе први озбиљан мотор. Узгред буди речено, имам 45 година и из Шапца сам.
  6. Ја само да се похвалим у давно "покојној" теми , можда је и оживимо. Поздрав од Геџе
  7. Би шта би, ја пазарио. Хвала Вам на одговорима, и то кад напишете да Вам на изглед делује ОК мени је довољно. Мени продавац делује као добар човек, преломио сам и купио. За сада ми се чини да је мотор стварно добар, а време ће показати. Поздрав још једном.
  8. Добар дан добри људи, ако може савет од искусних мотораша, судећи овако по сликама, има ли смисла отићи и погледати овај примерак, под претпоставком да управо овај модел желите да пазарите? Не мислим да сад неко прави студију о мотору само гледајући слике, већ само можда неко искусно око примети неку баш, баш велику фалинку коју ја, као лаик, не видим. Хвала унапред Honda CBF 600 N abs WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 600 N abs, 2004. godište, Naked, vozilo prešlo 37000 km, Šajkaš. Cena 2.499 € - Motori - Polovni Automobili
  9. Геџа

    Shark

    11800 дин, купљена у Марвинг мотошопу Нови Сад.
  10. Геџа

    Shark

    Ипак ништа од ајкуле, купљена MT BLADE.
  11. Геџа

    Shark

    Још једном хвала свима на информацијама и саветима, али да мало појасним. Тек улазим у свет на два точка (криза средњих година ваљда , 45-а ми је), форум пратим пар година, прочитао готово све што је написано и речено. Е сад, водим се логиком, прво опрема па мотор. За овај месец у плану кацига и рукавице, до краја јануара одело и обућа, па онда у потрагу за мотором. Неће то бити никаква тркалица, већ нешто лагано за удобну вожњу по лепој нам Србији. Да се прикупе километри и потребно искуство. Свакако знам да ћу са избором мотора вероватно погрешити, па претпостављам да ће тако бити и са опремом, па кад је већ тако, онда нема потребе бацати паре. Мислим да је за прву кацигу довољно 150е, плус минус 10-20. Битно да је безбедна. А за S700 и RIDILL питам јер сам неколико пута носио SHARK S600, сат два у цугу, и та кацига ми била веома удобна, па рачунам да би и модели наследници могли одговарати мојој глави. У сваком случају, још ћу вас ја смарати са разноразним питањима, а кад се комплетирам са опремом и возилом, онда ћу се, како то ред налаже , представити као човек у теми која је за то и намењена. Поздрав
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja