Jump to content

Moto Zajednica

Adnan1985

Članovi
  • Broj tema i poruka

    41
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

320 profile views

Adnan1985's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

199

Reputacija u zajednici

  1. Papisha imas broj javi se da obidjes moto prostorije,i kod nas ima pesackih staza i sam planinarim i imamo planinarski dom ispod vrha Pogled koji je na 2156 mnv.
  2. Sto se tice vremenakih uslova najlepse je leti,ovde je poznato i da se sneg dugo zadrzava i do kraja marta ga ima.
  3. Drugari pre svega ja se izvinjavam,retko ulazim na bjb,zato sam i ostavio kotakt telefon,da sta Vam god treba stojim na raspolaganju 24/7.Adnan 063239999
  4. Druagri ja malo slabije ulazim na forum,sto se tice Tutina,Pesteri,Golije,Uvca granicnih prelaza stojim Vam na raspolaganju 24/7,i ja i moj club u koji ste svi dobrodosli.Adnan 063239999
  5. Kada se podje iz TT-a prema Pesteri,posle nekih 4km se put odvaja prema etno restoranu RADUSKE STAZE,daleko od gradske buke i pogleda, skriven u obližnjem šumarku ciju hranu i specijalitete morate probati i koji je nadaleko cuven po kvalitetu i ukusu mesa.Vlasnik je takodje nas bajker Salko Kahrovic poznatiji kao Ljaka,i jedan od osnivaca MOTO CLUBA TUTIN.Ovaj restoran je sinonim za bogatu trpezu,uz odlucnu domacu hranu.
  6. Ja sam je za pocetak zaobisao,bas je malo ostalo makadama,nadam se ubrzo da ce i to biiti reseno,da policija je u kucici pored manastira.
  7. Sdpunk sada i obavezu vise da se javis i svratis naravno.
  8. Kampova u Sjenici sada ima vise ali su i tu hladne noci kao u celom kraju.
  9. Moram iz vise poruka odgovoriti svima, Andrej ako mislis za kampovanje kada je moto skup u Tutinu ima odvojen deo za satore,ako misli na podrucje cele pesteri na prethim stranama sam objavio mesta gde se inace kampuje.Sto se tice noci,pvde je noc uvek hladna pozeljna je bolja oprema.
  10. Cekamo te brate,dobrodosao!!!
  11. Pa i to se slazem,ehhh da nije posla ili da je viska danaaa znali bi mi gde daljeee,hahah. Ako te put nanese u nase krajeve,cekamo te. Neka ti jedna od brojnih tura ide preko Tutina.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja