drs 16206 Napisano Novembar 23, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Dovla, od koga nabavljaš tu travu ? Budi drug, podeli kontakt 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13986 Napisano Novembar 23, 2018 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma u znak protesta sam danas spaljivao glavni Kosovski proizvod i dosla inspiracija 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Novembar 23, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Trebaš na tviter kad je inspiracija na max ili dok još ima dima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3870 Napisano Novembar 24, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic " I na WSBK ima video pass za 1e za off season. Pokušao sam danas da se pretplatim, ali nešto neće da prihvati " WorldSBK WWW.WORLDSBK.COM An incredible offer to kick off the 2019 WorldSBK season, available for a limited time only! Ja sam platio, bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5449 Napisano Novembar 24, 2018 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @MOTOM meni je izbacilo da imam neki problem sa karticom, što je čudno jer sam juče uplatio na Motogp.com bez problema. Pokušaću danas još jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3870 Napisano Novembar 24, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MotoE test http://resources.motogp.com/files/testresults/2019_Jerez_MotoE____Test_classification_6.pdf?version=1543077523 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5449 Napisano Novembar 24, 2018 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i kombinovanih vremena sa E testa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6764 Napisano Novembar 24, 2018 Ne silazi, 6584 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna postava. Ovo ću da pokušam da ispratim malo detaljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 24, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Jovan Ristic je napisao: @MOTOM meni je izbacilo da imam neki problem sa karticom, što je čudno jer sam juče uplatio na Motogp.com bez problema. Pokušaću danas još jednom Nisam ni ja uspeo uplatiti WSBK.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5449 Napisano Novembar 24, 2018 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @Simon69 poslao sam mail WSBK.com, videću šta će odgovoriti. Karticu koristim redovno i imam sredstva na računu, baš me zanima šta je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5449 Napisano Novembar 24, 2018 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan U međuvremenu, Herez Moto2 test Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Novembar 25, 2018 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Timovi iz moto E pokupovali pola grida iz enduransa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6764 Napisano Novembar 25, 2018 Ne silazi, 6584 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, ipak su sve to sinovi (i kćer) GP takmičenja. Baš sam se nekako zagrejao da vidim na šta će to da liči. Video sam snimak kako Doohan tera to čudo na PhilIsl... Delovalo mi je kao da kočnicu uopšte ne koristi...ali ga ipak "zavrće" do kraja. U elektro motorima vladaju ozbiljne sile, koje same po sebi usporavaju rotaciju, očigledno dovoljno da uspore spravu za skretanje. Sad...to ja razvijam teorije, može da bude da ćemo se nagledati duela baš u tom delu trkanja...ko će kasnije da isključi prekidač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3870 Napisano Novembar 25, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Laverty lands at Go Eleven Ducati! WWW.CRASH.NET Eugene Laverty will remain in the World Superbike championship after securing a new Ducati Panigale V4 seat with the Go Eleven team.The Irishman - top Aprilia rider with... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5449 Napisano Decembar 2, 2018 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Tores u Pedercini Kawasakiju sledeće sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5449 Napisano Decembar 2, 2018 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @to crank našao sam ono u vezi whelie controla. Bio sam u pravu, nema kontrole proklizavanja ni whelie control u 2019. godini. Od 2020. će biti u funkicji https://www.cycleworld.com/magneti-marelli-introduces-electronics-suite-for-triumph-powered-moto2-bikes?con=TrueAnthem&dom=tw&lnk=TA&src=SOC&utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_content=5c032e984b738500012bec5c&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan On 12/2/2018 at 7:10 PM, Jovan Ristic said: Tores u Pedercini Kawasakiju sledeće sezone E do moega, sad ce i on da se propije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5449 Napisano Decembar 4, 2018 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan KTM u se nešto žuri da testira, napravili su dogovr sa Hondom da Pedrosa može da vozi na privatnom testu na Herezu 18. decembar Herez će morati do sledeće motogp trke ponovo da uradi asflat jer je ovaj već u lošem stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5449 Napisano Decembar 5, 2018 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Markez posle operacije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13986 Napisano Decembar 5, 2018 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cita forum i sada se slikao jer sam ja tvrdio da su Lorencu ugradili sise pa da imamo dokaz da Markezu nisu ugradili sise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4414 Napisano Decembar 5, 2018 Svrati cesto, 3537 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Skociti preko linije ili pusti ti da motor sam predje? https://www.motorsport.com/motogp/news/rider-bike-finish-rule/4309037/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5449 Napisano Decembar 5, 2018 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati paralelogram zadnja viljuška - BJBikers.com BJBIKERS.COM Ducati je na MotoGP testu na Herezu na svom motociklu isprobao paralelogram zadnju viljušku oko koje se momentalno digla velika fama. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Decembar 6, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva tema Jovane! Hvala za tekst! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Decembar 6, 2018 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan FU-BAR kladio bih se da nema veze sa bocnim uvijanjem zadnjeg kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13986 Napisano Decembar 6, 2018 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shoulder doctor surprised Marquez won title WWW.CRASH.NET Dr. Xavier Mir, one of the doctors tasked with fixing reigning MotoGP champion Marc... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...