Jump to content

Moto Zajednica

Simon69

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1118
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

3 Pratilaca

O članu Simon69

  • Rođendan 21.07.1969.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Mladenovo
  • Motocikl
    KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Poslednji posetioci profila

6751 profile views

Simon69's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

663

Reputacija u zajednici

  1. Cena uvek ide spram stanja. Za te novce ne možeš očekivati besprekoran primerak. Još koju zelenu ili ljubičastu u eurima i bila bi druga priča.
  2. Bio sam prošle nedelje u CH, išao po jedan KTM i Multistradu. Usput naidjem na čoveka koji poseduje FJR 1300 2014. godište i sa neverovatnih 1750 predjenih kilometra. Za pravog ljubitelja ovog modela je zaista prilika da kupi bukvalno nov motor. Ako nekog zanima na raspolaganju sam mu na pp.
  3. Ovi koje sam naveo su (bar meni) dostupni u svako doba. Kad zatreba pozoveš i dobiješ sutra ili ako ti treba odmah odeš u prodavnicu i kupiš. Kad bi i hteo LiFePo4 to bi bilo pola dana guglanja, zivkanje oglasa, "biće u skorije vreme", "javićemo" pa ne jave i nemam volje za to..
  4. Pozdrav Dejane. Po meni bi ovako izgledala preporuka: 1. Yuassa YTX 14-BS 2. Exide ETX 14-BS 3. BS BTX 14-BS 4. Landport YTX 14-BS
  5. Mozes li izmeriti koji je navoj?
  6. Nije tačno da troši 10 l/ 100km ni to da troše ulje.
  7. Čini mi se da bi nas dvojica trebali negde "na kafu i po rakiju", imali bi temu za razgovor..
  8. Motor znam "od glave do pete". Kod mene je na održavanju od kako je uvežen. Svaka preporuka. Samo da se ogradim od jednog detalja, ne znam ko je i šta radio sa farom.
  9. Da dodam još par razlika izmedju Travel i Rally. Travel ima ravan hladnjak a kod Rally Caponorda je "lomljen" zbog većeg prednjeg točka. Nisu iste ni štopaljke. Na Travelu se bočni koferi kače na rep motora a Rally ima cevne nosače, koferi su plastični sa imitacijom aluminijuma. Rally ima i blatobran na nosaču tablice. Što se tiče rada motora razlika je u mapama koje 2015-2016 (Rally) imaju u odnosu na 2013-2014 (Travel) kao i drugačija modifikovana izduvna grana na zadnjem cilindru. Kod zamene svećica se skida i hladnjak, ne samo rezervoar, i to je malo veći posao. Radilice su identične.
  10. Misliš na "najlepšeg od svih"?
  11. Potrebne su mi kočione cevi koje idu na ABS za BMW R 1200 GS 2006. Ako neko zna ko ima taj model u delovima neka javi. Hvala.
  12. Čestitam i ja kupovinu novog motora. Odličan primerak, uživačeš u svakom kilometru!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja