Jump to content

Moto Zajednica

Jovan Ristic

BJB Novinari
 • Broj tema i poruka

  3028
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1797 Excelent

3 Pratilaca

O članu Jovan Ristic

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 24.02.1991.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Srbija, Kikinda - Padej - Novi Sad
 • Motocikl
  Trenutno ponosno vozim T15SL

Poslednji posetioci profila

5217 profile views
 1. @Kowalskijasno sve, nema frke. Nego sam dobio (ne 100% proverenu informaciju) da je dečko živ. Tako da nije na odmet da prebacimo temu dok 100% ne saznamo stanje kolege.
 2. Momci, koliko sam saznao dečko nije poginuo. Hajde neka admini premeste temu da ne prizivamo zlo. EDIT: Dečko je u veštačkoj komi, generalno je okej i stabilno je.
 3. Jel realno da je lik sa kombijem ovo uradio? Još pomerio nesretnog motociklistu kao džak krompira. Kao da ga je pomerao i fazonu: "ustani, nije ti ništa".
 4. Rabat umesto Martina na Herezu.
 5. Jeste, u pravu si u potpunosti. Pošto smo svi ovde često na motociklima, uvek ću prvo da krenem od toga šta mi možemo da uradimo da sprečimo teže nezgode. Da radimo na nama i da svedemo rizik od teških povreda ili smrti na najmanju moguću meru. Uvek će nam neko izaći iz sporedne ulice ili slično, ali zaista smatram da ako se pridržavamo propisa i ako nosimo opremu da možemo dobro da se sačuvamo. Naravno to nije uvek moguće. Ako jurimo, posle će biti kasno da krivimo onog ko nas je isekao. Poznajem njih par koji su poznavali pokojnika i znam da je bio dobar lik. Strašno mi je žao š
 6. Hoću da kažem da je njegova brzina kretanja u ovom slučaju uticala na ishod nezgode.
 7. Ovo nek na svima bude za nauk. Ako je ograničenje 50 km/h. Da ga ispoštujemo. Ovaj čovek je sa sobom mogao da povuče i nedužno dete od tri godine. Ne ulazim u to da li je žena oduzela pravo prvenstva. Da se kretao 50 km/h, sada ne bi morali da pišemo u crnoj hronici.
 8. Udario direktno u njena vrata. On ostao kod auta i motocikl je pao na njega. Davao znake života dok hitna nije došla. Koliko je jak udarac govori i to da su ženu vatrogasci vadili iz auta.
 9. Moja drugarica bila prisutna jer živi tu blizu. Čula je da je pokojnik dobro navukao gas i zatim je čula jak udarac. Video sam slike sa mesta udesa, žena sa autobobilom je skoro skroz prešla raskrsnicu. Motociklista je bukvalno udario u bok auta u levoj traci. Tragova kočenja nema. Mislim da je ostao zatečen i da se "zamrznuo" i prešao u levu stranu jer je hteo da izbegne udes.
 10. Sipao Shell gorivo u NS u pre par meseci. Ne mogu da tvrdim da sam osetio neki boljitak ili nešto. Imam informaciju da je na testovima Shell benzin od 100 okrana na testovima u laboratoriji u proseku imao preko 100 oktana.
 11. Ali skontajte grešku u uputstvu. Maksimalna težina ne sme prelaziti 35 kg, podeljeno na sledeći način... 10+10+5 = 25 EDIT: U stvari nije greška. Jer kaže 10 kg po bočnom koferu, dva bočna x 10 kg = 20 kg Sve okej zaboravite da sam pisao
 12. To bi bilo najbolje i nadamo se da ćemo uskoro realizovati testove. Trenutno je problem zbog isporuke novih modela, jer je potražnja širom Evrope velika za Tracere i MT serije, a novi su modeli za ovu godinu. To sa sobom povlači i problem da nisu stigli i testni primerci za sve modele.
 13. Nisam probao ni Tracera ni Versys. Ove godine bi trebalo da odradimo test Tracera 700 i verovatno 900, ali ništa još nije sigurno. Tracer 900 GT mi deluje kao odlično opremljen motocikl, za razumnu cenu. Za vozne karakteristike ne moguda kažem ništa dok ga ne probam. Kawasaki teško da ćemo testirati, pošto nemamo nikakvu saradnju sa uvoznicima za Kawasaki
 14. Nije VTR moj. To je službeno vozilo BJBikers redakcije na kojem testiramo svašta nešto. Pa smo ga preko zime detaljno sređivali i sada ga ja dužim, mazim i pazim. To jest, imam tu neopisivu sreću da to radim P.S. Koliko mi je poznato, ni nakon službe u BJB VTR neće biti na prodaju Vidim da si bacio pik na VTR
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja