Jump to content

Moto Zajednica

Jovan Ristic

BJB Novinari
 • Broj tema i poruka

  2352
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1191 Excelent

O članu Jovan Ristic

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 24.02.1991.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Srbija, Kikinda - Padej - Novi Sad
 • Motocikl
  Trenutno ponosno vozim T15SL

Poslednji posetioci profila

4081 profile views
 1. Bila mi brualna slika i stoji mi još od MotoGP testa
 2. Ma jok, neko ne volim takve vesti prvoaprilske šale pošto sam naivan i brzo nasedam.
 3. Verovatno, ali jako glup način da se neko našali.
 4. Ma ovo je neka patka. Ne mogu da verujem šta sve neko izmišlja zarad klikova.
 5. Janone suspendovan na 18 meseci.
 6. Ajde, ajde, samo zezaj, nemoj da sutra moraš da komentarišeš kad neko bude igrao
 7. Napravili smo jedan tekst na temu kako odabrati odgovarajuću veličinu kacige: Kako odabrati kacigu odgovarajuće veličine? - BJBikers.com BJBIKERS.COM Svi se radujemo kupovini nove kacige, ali često smo u dilemi kako odabrati kacigu odgovarajuće veličine? Taj problem naročito se javlja
 8. Ovo danas nije bilo loše, dobro zezanje. Jedino je Maverik pizdeo i posle davao izjavu kao posle svake trke. PR
 9. Šare na gumam se prave kao što je neko već rekao kako bi odvele vodu i kako ne bi došlo do akvaplanina. Proizvođači guma neprestano rade na istraživanju optimalnog rasporeda i veličine šara. Zašto prednja guma ima više šara u odnosu na zadnju? Ako bolje pogledate zadnju gumu veoma lako ćete utvrditi da je ona šira od prednje što samim tim donekle izjednačava površinu šara. Druga stvar, uglavnom je veće zadnji kraj pod većim opterećenjem i veći je raspored težine na isti što opet smanjuje mogućnost akvaplaninga. Prednja guma ima manje opterećenja prilikom ubrzanja, a još jedna stvar je to što prednja guma prva "seče" vodu tokom vožnje. Da rezimiramo: pogled na šare prednje gume zaista često ume da nas natera da pomislimo da je guma naopako stavljena, ali to na svu sreću (uglavnom) nije tako. i dve gume za poređenje: Neka ( ne znam koja) I Mišelin Pilot 2: Sve je do proizvođača, samo pratite strelicu ili same natpise na gumi.
 10. PItanje, kad stisneš kvačilo i daš gas nema vibracija?
 11. Može se doživeti sebi i situaciji svojstvena avantura. Nije lepo reći da svi živimo u doba Iphona, lajkova i ostalo. Eto ja na primer nit imam neki ekstra skup telefon, nit se motam na društvenim mrežama za lajkove. Radim samo da bih obezbedio sebi miran život i da bi imao motore i da bih u nekom trenutku mogao da putujem sa mojom lepšom polovinom. Svako sebi može da napravi avantur, samo što @Savan kaže moraš se odreći nečeg i moraš negde biti dovoljno hrabar da zapucaš negde i da pobegneš od ove uzburkane sadašnjosti u kojoj se svi porede jedni sa drugima i kojima je bitno samo da dostignu neki "nivo".
 12. Za one koje nisu ispratili tekst na sajtu ili na prethodnoj stranici. U tekstu se nalaze uslovi kupovine.
 13. Još nismo izbacili najnovije izdanje, spremamo nove stvari za sajt/forum pa nam je to prioritet trenutno. Ovde možeš pronaći sve brojeve Bjb magazna: BJBikers ISSUU.COM BJBikers moto magazin i zajednica je jedinstveno mesto na internetu koje okuplja motocikliste iz regiona bivše Jugoslavije. Kao jedan od najpopularnijih foruma u regionu, nudimo...
 14. Pozdrav i dobrodošao Pametno biraš kategorije motocikala
 15. Uglavnom se stavlja na motorima koji se voze na stazi da zaštiti od razlivanja kočione tečnosti ukoliko dođe do pada.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja