Jump to content

Moto Zajednica

Jovan Ristic

BJB Novinari
 • Broj tema i poruka

  2072
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

933 Excelent

O članu Jovan Ristic

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 24.02.1991.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Srbija, Kikinda - Padej - Novi Sad
 • Motocikl
  Trenutno ponosno vozim T15SL

Poslednji posetioci profila

3668 profile views
 1. @MOTOM Eto šta ste uradili, pade @to crank u nesvest. Nije se nadao da će ga zateći u ovoj temi
 2. Sve više počinjem da mislim da je Zarko u stvari neki tajni agent koji MotoGP drži u šaci i koji može da vozi za sve fabričke ekipe. Samo mu se u Yamahi nije dalo, ali kako je krenuo stiće i tamo
 3. Ispod sedišta sa desne strane. Treba da ima pločica pričvršćena sa dve nitne.
 4. Jesi čitao onu knjigu džabe se nadaš?
 5. Ja se tačno sećam da kad sam položio B, pa mi istekla probna, dali mi papir sa kojim su mi rekli da mogu da vozim dok se dozvola ne izradi.
 6. Koliko je meni poznato, nisu. Moram proveriti u zakonu, nemojte me držati za reč
 7. A i pripazite oko toga da vam položeni testovi i vožnja važe godinu dana. Najbolje je da izvadite probnu. Eto, u drugoj temi ste videli da su nas kontaktirali iz MUP -a u vezi sa predlozima za zakon. Svakako da ćemo obrazložiti i ovo za probne dozvole što sam naveo u tekstu, ali ćemo skrenuti i pažnju na problem sa vozačima koji duži imaju duži stažu sa B,C,D kategorijama.
 8. E to sam naveo u postu o čemu se radi. Navodno, kako su meni objasnili. Kada položiš za novu kategoriju automatski podležeš novom zakonu. Samo da pronađemo neku rupu ili neki član koji staje na stranu vozačima sa dužim stažom pa ċemo raditi tekst i na tu temu. Ne mogu da pišem tekst bez osnova. Odnosno mora da bude negde neka stavka koja jasno argumentuje da smo u pravu. Ali svakako ċe u decembru biti i jedan tekst na tu temu :)
 9. Koji glavni problem? Zasigurno ništa nisam namerno izostavio, ako mislite da treba još nešto da se ubaci vezano za neupisivanje kategorije, nije kasno da se doda Što se drugih problema tiče, njih ćemo obrađivati zasebno.
 10. Konačno sam napisao i objavio tekst u vezi sa neupisivanjem kategorija. U tekstu sam se fokusirao samo na ovaj problem. Što se tiče probne vozačke za vozače koji imaju B ili neku drugu kategoriju X godina. Objašnjeno mi je da automatski kad položite novu kategoriju važi i novi zakon budući da postajete novopečeni vozači u novoj kategoriji . Ali ne brinite, bavićemo se i tom temom samo da prikupimo materijal sa više argumenata. Problemi sa vozačkom dozvolom zbog neupisivanja položene A kategorije - BJBikers.com BJBIKERS.COM Glavni problemi sa vozačkom dozvolom nastali su zbog neupisivanja položene A kategorije, odnosno podkategorija u probnu vozačku i u vozačku dozvolu.
 11. Baš to htedoh da kažem. Kontam da se opustio totalno. Pošteno je zaradio svoju penziju, šta će čovek, stigle ga godine, ispovređivao se i sad ide po banjama da leči kosti
 12. Nije to samo 1-2%, ako dodaju više snage za maksimalnu brzinu moraju da razmišljaju o pouzdanosti, potrošnji goriva, zatim da paze da ne pokvare karakter agregata. Sve je to kompromis, verujem da bi i Yamaha želela da uhvati još 10 km/h, ali nije tako jednostavno Da pređem malo na drugu temu. Abraham se ne da. Postoji šansa da ćemo ga dogodine gledati u WSBK u Barni ekipi. Naravno, ako zavuče ruku u džep i plati još jedan V4R i ekipu.
 13. Još su dodali da povećanjem snage mogu da destabilizuju ponašanje šasije. To jest, ukoliko drastično povećaju snagu, moraju da prilagode šasiju i ostale komponente. Tako da moraju da idu postepeno. Ukoliko ubace jači agregat, trebaju nove komponente šasije, a za to sve je potrebno vreme da se lepo upakuje i bude konkurentan paket.
 14. Ljudi jeste kratak rok i sve stoji. Ali dobili smo bar neku šansu da pokušamo, pa je valja iskoristiti. Koliko mi je poznato ranije nam nije ukazivana nikakva pažnja. Znači očigledno nešto radimo dobro kad su obratili pažnju na nas. Dajte da se potrudimo malo, neka svako ko se imalo razume (a pri tome ima nešto slobodnog vremena) u materiju napiše nešto sa obrazloženjem
 15. Potvrđeno da ide na operaciju da sredi desno rame. Prvi put se problem pojavio kada je onomad leteo na Sepangu, a juče ga je dodatno oštetio.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja