mick 3229 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Zarkela je napisao: Procitso sam vecinu postova. I posle 69 strana, aj da ne zvuci perverzno al me ovaj motor nije ubedio da je best buy. Mozds gresim, ne znam. Nisam ga vozio, ali sam koristio druga kineska vozila i uredjaje. Sad ce neko reci sve je to Kina... Jeste ali sa kontrolisanim kvalitetom. I nije razlog zasto je jeftiniji od ostalih, prosto negde mora da se ustedi. Evo da nabrojim moje utiske. Imao Sony telefone, fantazija. Samsung losijeg kvaliteta al opet dobri, Xiaomi dobar al se vide odredjeni nedostaci u svakom cenovnom rangu. Opet ovde pricamo o rangu modela koji su pristupacni za siroke mase. Imao kineski bajs, platio ga 200 evra, misleci novo je novo, e pa nije. Krsavela, polovan ktm je premia za to novo. Rabio Great Wall dzip, ope kazu novo je novo, jeste al dok ne dobije opterecenje pa mu rikne menjac na 50000 km a Isuzu ni na 450000km. I slag na tortu, kupili YTo traktor. Kazu novo je novo... Eh sad se vec snejem od muke. Prvo sto mu crklo instalacija, tanke zice. Drugo vec drugi put smazao korpu kvacila, kazu traktor za lake radove a ima 50ks. Kad su naveli serviseri za sta je predvidjen, pa vise mi se isplati rucno raditi. A pri kupovini nahvalili ga, dobro nisu rekli ore sa dve brazde. Pa mu crkla pumpa visokog pritiska, aj placaj i to. Otpao fabricki git sa kabine Plastika uzas. Belorus iz 2004 je za ovo premija. I ne znam valjda kazu koliko para toliko muzike, al vala meni to nisu male pare da toliko malo svira. Nadam se da taj motor nisu sklepali po tom principu, da ne uvredim nekog. Al ono sto je isto zanimljivo, prve serije im izadju da valjaju, e kad krene prodaja onda u fuseraj. Vreme ce pokazati da li su dobri ili nisu. A do tad aj da se drzimo Fordove izjave, bese davno. Novo je novo Au kolega pa sa tolikim iskustvom čovek bi rekao da sad nemaš problema da ubodeš normalne stvari Neko moje iskustvo i to mislim isključivo na ono što sam posedovao (dakle ono što je kod mene bilo u vlasništvu ili je još uvek) je da Kinezi ne idu tom putanjom prvo naprave dobro pa posle ništa. Konkretno poslednjih 10 godina prilično ulažu u razvoj...recimo CF Moto i njihov NK model je 2012 godine bio neopevan krš na kom su ljudi ginuli zbog plastičnih guma i loših kočnica. Fabrika se zamislila, videla šta treba da se menja i završila sve...od no name sistema kočenja, ogibljenja, elektronike i td. došli su do najnovijih stvari koje se ugrađuju u svaki pristojan i kvalitetan brend. Ista je stvar sa TRK...sa svakom serijom/godinom izbacuju poboljšane modele. To se prosto vidi i ja to cenim. I ako imaš loša iskustva iskreno tvoje mišljenje pa i Vampino (pre njegovog početka trčkaranja za pojedinim podguznim trolovima po forumu) više cenim nego nekih koji samo na papiru imaju znanje a misle da je u praksi još gore a nikad prišli nisu tome o čemu govore da ne govorim o posedovanju i korišćenju. Što se telefona, kamiona i aviona tiče...koristim Mate 20 Pro evo četvrta godina, perfektan telefon kineske proizvodnje auto ne ali @TAZZ ti može malo preneti iskustva sa njegovim novim kineskim autom, traktor je još IMT tako da tu ne mogu da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, mick said: ali @TAZZ ti može malo preneti iskustva sa njegovim novim kineskim autom Auuu za srce si ga ujeo sad. Nije SsangYong kineski nego koreanski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Markone88 je napisao: Auuu za srce si ga ujeo sad. Nije SsangYong kineski nego koreanski Ma to je sve ISTO! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6748 Napisano Jun 30, 2022 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...poslati to sve nazad u Japan, odakle je i došlo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1602 Napisano Jun 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, mick je napisao: Au kolega pa sa tolikim iskustvom čovek bi rekao da sad nemaš problema da ubodeš normalne stvari Neko moje iskustvo i to mislim isključivo na ono što sam posedovao (dakle ono što je kod mene bilo u vlasništvu ili je još uvek) je da Kinezi ne idu tom putanjom prvo naprave dobro pa posle ništa. Konkretno poslednjih 10 godina prilično ulažu u razvoj...recimo CF Moto i njihov NK model je 2012 godine bio neopevan krš na kom su ljudi ginuli zbog plastičnih guma i loših kočnica. Fabrika se zamislila, videla šta treba da se menja i završila sve...od no name sistema kočenja, ogibljenja, elektronike i td. došli su do najnovijih stvari koje se ugrađuju u svaki pristojan i kvalitetan brend. Ista je stvar sa TRK...sa svakom serijom/godinom izbacuju poboljšane modele. To se prosto vidi i ja to cenim. I ako imaš loša iskustva iskreno tvoje mišljenje pa i Vampino (pre njegovog početka trčkaranja za pojedinim podguznim trolovima po forumu) više cenim nego nekih koji samo na papiru imaju znanje a misle da je u praksi još gore a nikad prišli nisu tome o čemu govore da ne govorim o posedovanju i korišćenju. Što se telefona, kamiona i aviona tiče...koristim Mate 20 Pro evo četvrta godina, perfektan telefon kineske proizvodnje auto ne ali @TAZZ ti može malo preneti iskustva sa njegovim novim kineskim autom, traktor je još IMT tako da tu ne mogu da pomognem Ne sporim da mogu da naprave kvalitetno. I imaju izuzetno kvalitetne stvari, ali pitanje je sta od tog kvaliteta stize za odredjeno trziste. Ono sto je meni zanimljiv podatak da ima dosta TRK502 na oglasima. Da li se ljudima nije dopao ili sta vec to jedino oni mogu sami da kazu ako ce biti iskreni. Ali slozicemo se svi da je ekonomsko/reklamna masinerija na strani zapada i japana. I sto se tice kola i svega ostalog. Trebace im jako jako mnogo da dostignu taj nivo. Kinezi i kod bagera isti slucaj, prosto on lepo izgleda, radi ,pali , ide kako kazu na oglasima ali definitivno u samom kvalitetu proizvoda nisu odradili to sto treba da bi ta masina bila dugovecna. A ako stede na teskoj mehanizaciji, onda se covek sa pravom upita sta im je problem da stede na manjim stvarima. Telefoni su drugo, to je trend menjaze svake 2 god i prosecnom gradjaninu nije to tesko da promeni i ako crkne. Al ovo gde se uzima kredit, placa godinama i racuna ej treba da mi ostane vozilo dugi niz godina. A da se ne uhvatimo onog amortizacionog perioda, da se rabi 5-7 god pa kupuj novo (zapadni sistem posto to nismo) Prosto ljudi su navikli da kad nesto kupis da to traje, al verujem da je i kod Suzuki, Yamaha itd bilo ozbiljnih promasaja i gresaka.... Sad smo usli u ozbiljnu filozofiju iz koje je tesko izvuci zakljucak. No primera radi, drugar ima KIA Rio automobil 2012.god, on je prezadovoljan, kaze ne kvari se godinama a on presao za 5 god 4000 km. Bolje taksijem da je isao, ja sa mojim presao 150000 km za 5 god i sad ima 300000km i kusur i on kaze tvoj auto se stalno nesto kvari. E kad taj kinez bude presao 50000km bez ozbiljnih kvarova isto kao i japanci onda ce moci da se kaze za tu cenu je best buy, naravno u poredjenju sa tom klasom motora. A da je best buy dok ne istikne garancija, mani ga bato. Pa ne spavamo na parama. E dok to vreme ne pokaze ja kao inzenjer sa skromnom platom (ko mi kriv pa nisam programer) sebi taj rizik ne mogu da priustim. A zapadna statistika je nesto sto nije merodavno. Sa njihovom platom od 1500 evra u Nemackoj, oni taj motor kupe laganezi, ako ne valja aj na Balkan. A mi sa nasim prosekom, da ne ulazim u novu raspravu kreda al na jedno 5-7 god i jos banci da kupimo jednog Punta da imaju da se voze od kamate Promenio Jun 30, 2022 član Zarkela 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16947 Napisano Jun 30, 2022 Integrisan, 5016 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Zarkela said: Ne sporim da mogu da naprave kvalitetno. I imaju izuzetno kvalitetne stvari, ali pitanje je sta od tog kvaliteta stize za odredjeno trziste. Ono sto je meni zanimljiv podatak da ima dosta TRK502 na oglasima. Da li se ljudima nije dopao ili sta vec to jedino oni mogu sami da kazu ako ce biti iskreni. Ali slozicemo se svi da je ekonomsko/reklamna masinerija na strani zapada i japana. I sto se tice kola i svega ostalog. Trebace im jako jako mnogo da dostignu taj nivo. Kinezi i kod bagera isti slucaj, prosto on lepo izgleda, radi ,pali , ide kako kazu na oglasima ali definitivno u samom kvalitetu proizvoda nisu odradili to sto treba da bi ta masina bila dugovecna. A ako stede na teskoj mehanizaciji, onda se covek sa pravom upita sta im je problem da stede na manjim stvarima. Telefoni su drugo, to je trend menjaze svake 2 god i prosecnom gradjaninu nije to tesko da promeni i ako crkne. Al ovo gde se uzima kredit, placa godinama i racuna ej treba da mi ostane vozilo dugi niz godina. A da se ne uhvatimo onog amortizacionog perioda, da se rabi 5-7 god pa kupuj novo (zapadni sistem posto to nismo) Prosto ljudi su navikli da kad nesto kupis da to traje, al verujem da je i kod Suzuki, Yamaha itd bilo ozbiljnih promasaja i gresaka.... Sad smo usli u ozbiljnu filozofiju iz koje je tesko izvuci zakljucak. No primera radi, drugar ima KIA Rio automobil 2012.god, on je prezadovoljan, kaze ne kvari se godinama a on presao za 5 god 4000 km. Bolje taksijem da je isao, ja sa mojim presao 150000 km za 5 god i sad ima 300000km i kusur i on kaze tvoj auto se stalno nesto kvari. E kad taj kinez bude presao 50000km bez ozbiljnih kvarova isto kao i japanci onda ce moci da se kaze za tu cenu je best buy, naravno u poredjenju sa tom klasom motora. A da je best buy dok ne istikne garancija, mani ga bato. Pa ne spavamo na parama. E dok to vreme ne pokaze ja kao inzenjer sa skromnom platom (ko mi kriv pa nisam programer) sebi taj rizik ne mogu da priustim. A zapadna statistika je nesto sto nije merodavno. Sa njihovom platom od 1500 evra u Nemackoj, oni taj motor kupe laganezi, ako ne valja aj na Balkan. A mi sa nasim prosekom, da ne ulazim u novu raspravu kreda al na jedno 5-7 god i jos banci da kupimo jednog Punta da imaju da se voze od kamate Verujem da se vecini nije dopao preterano u voznji, ocekivali su previse za male pare i kupili su ga iskljucivo zbog izgleda i male cene. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1602 Napisano Jun 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Motorcyclist je napisao: Verujem da se vecini nije dopao preterano u voznji, ocekivali su previse za male pare i kupili su ga iskljucivo zbog izgleda i male cene. Sto u prevodu se dolazi do zakljucka da nije best buy. A kakva su iskustva sa Royal Enfield? Promenio Jun 30, 2022 član Zarkela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Jun 30, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Motorcyclist said: Verujem da se vecini nije dopao preterano u voznji, ocekivali su previse za male pare i kupili su ga iskljucivo zbog izgleda i male cene. Ali ga prodaju za iste ili vece pare nego sto su ga kupili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se pretvori u forum pljuvanja po brendu Benelli. Ja sam ga kupio među prve od svih vas na forumu i mogu vam reći da uživam sa njim u vožnji svakog dana. Tako da budite mi zdravo i samo pozitivno. Treba uživati u vožnji i dijeliti lijepe trenutke sa motorom na forumu. 17 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 30, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Zarkela je napisao: Sto u prevodu se dolazi do zakljucka da nije best buy. A kakva su iskustva sa Royal Enfield? Мораш бити прецизнији. Који? Онај Хималајан од 24кс или неки други Ројал Енфилд? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1602 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, otolePG-MNE je napisao: Ovo se pretvori u forum pljuvanja po brendu Benelli. Ja sam ga kupio među prve od svih vas na forumu i mogu vam reći da uživam sa njim u vožnji svakog dana. Tako da budite mi zdravo i samo pozitivno. Treba uživati u vožnji i dijeliti lijepe trenutke sa motorom na forumu. Da se ne shvati pogresno. Nije pljuvanje. Samo se mora razumeti da nesto sto je novo na trzistu i intenzivno se reklamira podlozno je kritici. Prosto treba dati objektivnu sliku da neko kao potencijalni kupac, kao sto sam ja dobije pravu sliku nekog motora. Ako bi ga svi hvalili i dizali u nebo onda ga ne bi bilo toliko na oglasima. Treba biti objektivan. Narocito sto smo svedoci mnogih recenzija na you tube od strane domacih jutjubera koji su ga samo hvalili i nijednu rec zamerke nisu nasli. To dovodi do toga da su placeni da reklamiraju brend. Sto je opet na neki nacin obmana ljudi. Verujem da je odlican motor za te pare, ali mu treba navesti prednosti i mane. A za 6000 km predjenih ili 10000km ne moze da se kaze da je odlican motor, prosto godine nisu pokazale njegove mane sto se tice agregata, rama i delova... Nije cilj da nekog vredjam, vec prosto da se podeli misljenje a zato forum i sluzi. A ne da se pisu samo hvalospevi i podize rejting necemu. Ako nisam upravu, ja se izvinjavam svima 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1602 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, СајберГастарбајтер je napisao: Мораш бити прецизнији. Који? Онај Хималајан од 24кс или неки други Ројал Енфилд? Himalaj i Inteceptor ako se ne varam. Prvi je 500 cc sto je direktan konkurent TRK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 30, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan ОК, иста килажа дупло мања коњажа 24 коњске снаге . Супер је Хималајан, али по мени није конкуренција овом мотору. А Интерцептор је ретро, није иста категорија такође. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan On 1.3.2022. at 21:19, TAZZ je napisao: To je staro godinu dana QJ SRT700 Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk pre 2 minuta, Zarkela je napisao: Da se ne shvati pogresno. Nije pljuvanje. Samo se mora razumeti da nesto sto je novo na trzistu i intenzivno se reklamira podlozno je kritici. Prosto treba dati objektivnu sliku da neko kao potencijalni kupac, kao sto sam ja dobije pravu sliku nekog motora. Ako bi ga svi hvalili i dizali u nebo onda ga ne bi bilo toliko na oglasima. Treba biti objektivan. Narocito sto smo svedoci mnogih recenzija na you tube od strane domacih jutjubera koji su ga samo hvalili i nijednu rec zamerke nisu nasli. To dovodi do toga da su placeni da reklamiraju brend. Sto je opet na neki nacin obmana ljudi. Verujem da je odlican motor za te pare, ali mu treba navesti prednosti i mane. A za 6000 km predjenih ili 10000km ne moze da se kaze da je odlican motor, prosto godine nisu pokazale njegove mane sto se tice agregata, rama i delova... Nije cilj da nekog vredjam, vec prosto da se podeli misljenje a zato forum i sluzi. A ne da se pisu samo hvalospevi i podize rejting necemu. Ako nisam upravu, ja se izvinjavam svima Ja koliko znam samo @Vampa je imao problem sa njim. Problem je i što se namučio sa ovlašćenim servisom iako je motor bio u garanciji. Iz komunikacije sa njim znam kroz šta je prolazio. Iz svojeg iskustva ima pravo da osuđuje ali je tu veliki krivac ovlašćeni servis koji ga je zavlačio. U CG ima benelija koji su prošli preko 60000 km i sve je kako treba. Nadam se da se nikom neće desiti ono što se desilo Vampi. Pozdrav. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4908 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 3719 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj, ja bih samo da primetim jedan mali logički paradoks - da se čekalo da vreme pokaže svoje, niko nebi kupio ni japance ni bavarce niti bilo šta drugo To mu dođe kao ono kad kažu "glasaću za tebe kad dođeš na vlast" A evo za podsećanje, scena iz filma Povratak u budućnost, japanska roba je nekada važila za krš. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Jun 30, 2022 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, otolePG-MNE je napisao: Ja koliko znam samo @Vampa je imao problem sa njim. Problem je i što se namučio sa ovlašćenim servisom iako je motor bio u garanciji. Iz komunikacije sa njim znam kroz šta je prolazio. Iz svojeg iskustva ima pravo da osuđuje ali je tu veliki krivac ovlašćeni servis koji ga je zavlačio. U CG ima benelija koji su prošli preko 60000 km i sve je kako treba. Nadam se da se nikom neće desiti ono što se desilo Vampi. Pozdrav. Ima jos problema,samo nisu izneti na forum... Ali osudjujem i opstu pljuvacinu. Motor nije savrsen, ima plus i minus stvari kao i ostali brendovi,proizvodjaci. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne shvati pogresno. Nije pljuvanje. Samo se mora razumeti da nesto sto je novo na trzistu i intenzivno se reklamira podlozno je kritici. Prosto treba dati objektivnu sliku da neko kao potencijalni kupac, kao sto sam ja dobije pravu sliku nekog motora. Ako bi ga svi hvalili i dizali u nebo onda ga ne bi bilo toliko na oglasima. Treba biti objektivan. Narocito sto smo svedoci mnogih recenzija na you tube od strane domacih jutjubera koji su ga samo hvalili i nijednu rec zamerke nisu nasli. To dovodi do toga da su placeni da reklamiraju brend. Sto je opet na neki nacin obmana ljudi. Verujem da je odlican motor za te pare, ali mu treba navesti prednosti i mane. A za 6000 km predjenih ili 10000km ne moze da se kaze da je odlican motor, prosto godine nisu pokazale njegove mane sto se tice agregata, rama i delova... Nije cilj da nekog vredjam, vec prosto da se podeli misljenje a zato forum i sluzi. A ne da se pisu samo hvalospevi i podize rejting necemu. Ako nisam upravu, ja se izvinjavam svima Ja pojasnih par postova iznad tu priču oko oglasa...pročitaj i biće ti sve jasno. Kao što se uvek ogradiš da možda grešiš...evo kažem ti da u određenoj meri grešiš Na kraju krajeva @otolePG-MNE je lepo rekao...nema se šta dodati ali evo da ponovim od nas 60 vlasnika niti jedan nije imao nikakav problem sa agregatom, ogibljenjem i svim važnijim delovima motora.Od problema javljali su se odvrtanje šrafova centralnog stendera od 2019-2020 godišta. Pucanje šrafa na crash baru u tri navrata, crkavanje nekoliko akumulatora, zujanje km sata i ponovno postavljanje plastične oplate vrha auspuha. To bi bilo to...ako sam nešto propustio podsetiće me ostali vlasnici ovog modela. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, mick je napisao: Ja pojasnih par postova iznad tu priču oko oglasa...pročitaj i biće ti sve jasno. Kao što se uvek ogradiš da možda grešiš...evo kažem ti da u određenoj meri grešiš Na kraju krajeva @otolePG-MNE je lepo rekao...nema se šta dodati ali evo da ponovim od nas 60 vlasnika niti jedan nije imao nikakav problem sa agregatom, ogibljenjem i svim važnijim delovima motora. Od problema javljali su se odvrtanje šrafova centralnog stendera od 2019-2020 godišta. Pucanje šrafa na crash baru u tri navrata, crkavanje nekoliko akumulatora, zujanje km sata i ponovno postavljanje plastične oplate vrha auspuha. To bi bilo to...ako sam nešto propustio podsetiće me ostali vlasnici ovog modela. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Potpisujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Jun 30, 2022 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su nam putevi, dobro točkovi nisu pootpadali. Rupa do rupe, pa preko njih zakrpa i to neuvaljana. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Jul 1, 2022 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako to su sve gluposti. To ima svaki motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 178 Napisano Jul 1, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Moj klinac vozi beneli,samo (BN)125 kubika. 80% vremena je dvoje na njemu,ne silazi sa njega,relacija do škole i oko skole(po 60km u oba pravca). Za nepunu godinu 10000km. Nikakvih problema ni primedbi. Samo onako kažem,možda nekom zatreba mišljenje korisnika. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Jul 1, 2022 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, DuleTs je napisao: Moj klinac vozi beneli,samo (BN)125 kubika. 80% vremena je dvoje na njemu,ne silazi sa njega,relacija do škole i oko skole(po 60km u oba pravca). Za nepunu godinu 10000km. Nikakvih problema ni primedbi. Samo onako kažem,možda nekom zatreba mišljenje korisnika. Neee @DuleTs ti se ne računaš u ovoj priči...validni su samo oni koji su nikad videli motor i naravno oni koji su ga greškom i kupovali mi ostali koji posedujemo taj brend smo vazduh. 1 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Jul 1, 2022 (promenjeno) MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtube.com/shorts/_18inRCgZZI?feature=share Benelli TRK 800 (tj 750) Izgleda lepo , verujem da će imati i bolje performanse, samo je pitanje koja će biti cena Promenio Jul 1, 2022 član NIKOLA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Jul 13, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, planiram neko putovanje sa prijateljima iz CG preko Goražda, Višegrada do Mokre gore. E sad, čuo sam da ima lijep put preko planine Tare i dalje do Užica i okoline. I da ima svašta nešto lijepo da se vidi. Ako je ko bio tim putem ili slično da preporuči, bio bih mu zahvalan da podjeli rutu i iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...