Vampa 3480 Napisano Januar 15, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Januar 15, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Januar 16, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6384 Napisano Januar 17, 2021 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde zelene ručice na crven motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5458 Napisano Januar 17, 2021 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, aca-pn said: Pa gde zelene ručice na crven motor I zelene trakice za felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 17, 2021 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nije stavio na Vaš, nego na svoj motor! Videh pre neki dan uživo 502, na semaforu pored mene, njih dvoje na sivom. Lepo i kabasto izgleda uživo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8358 Napisano Januar 17, 2021 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ne nosi se, nije u modi... Promenio Januar 17, 2021 član shlem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Januar 17, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan e svi mi tako kazu ali mi nekakon zanimljivo da ubije crnu i crvenu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Januar 22, 2021 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mašina Sent from my Mi A1 using Tapatalk 28 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Januar 22, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti puno srecnih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6665 Napisano Januar 22, 2021 Ne silazi, 6550 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Au....dali ti motor sa neispravnim farom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Januar 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i pisi nam svoje utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Januar 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6005 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pravi motor za pravog momka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Januar 22, 2021 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sent from my Mi A1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2623 Napisano Januar 22, 2021 Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko1995 Ima li ti je slika na na njihov insta profil? Na jednom belom je jedan sa bradom, a na drugom belom jedan malo stariji. Jesi li ti jedan od njih dvojice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5458 Napisano Januar 22, 2021 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Jel ta tablica nakrivo stoji ili mi se cini? inace sve najlepse na novom sokocalu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Januar 23, 2021 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS ima, ja sam na ovoj poslednjoj slici@drmilan_ nosač bio nakrivio zavrnut, ispravio sam Sent from my Mi A1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2623 Napisano Januar 23, 2021 Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko1995 Vidim da sva trojica imate razlicite korpe. Jesu li to vase, pa ste ih samo namontirali, ili se dodatno kupuje, odnosno, uracunato u cenu? Bradonji najlepse stoji, bez ljutnje Koliko te izasao motor na kraju? Ima li skrivenih troskova ili je 6.490 konacna cena? I ja debelo razmisljam da ga kupim. Nego me koci sto nemam ni dvoriste ni garazu. I ovaj mi stoji i zimi ispred kuce. A i ulica gde stoji je uska i prometna, pa ni za njega nema mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Januar 23, 2021 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Moji koferi su full aluminum, Beneli, ti kockasti. Akcija je bila oko nove godine da se dobije gratis onaj plastični Givi topcase kao na predzadnjoj slici na Instagramu.Ja sam doplatio za aluminijumske i dobio gratis taj topcase jer ne ide plastični sa metalnim bočnim. Oko 7150 je valjda sve izašlo. Oni kod bradonje su Givi neki drugačiji model, top case je veći od mog.Sent from my Mi A1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Januar 23, 2021 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, MaxiS said: @Marko1995 Vidim da sva trojica imate razlicite korpe. Jesu li to vase, pa ste ih samo namontirali, ili se dodatno kupuje, odnosno, uracunato u cenu? Bradonji najlepse stoji, bez ljutnje Koliko te izasao motor na kraju? Ima li skrivenih troskova ili je 6.490 konacna cena? I ja debelo razmisljam da ga kupim. Nego me koci sto nemam ni dvoriste ni garazu. I ovaj mi stoji i zimi ispred kuce. A i ulica gde stoji je uska i prometna, pa ni za njega nema mesta Ja mislim da bi se radije preselio nego da mi motor stoji ovako na ulici. Ne bi oka sklopio nocu. :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2623 Napisano Januar 23, 2021 Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @bokibd Pa ulica je slepa, imam video nadzor i tu mi burezerov prozor... Jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3122 Napisano Januar 23, 2021 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, MaxiS je napisao: @bokibd Pa ulica je slepa, imam video nadzor i tu mi burezerov prozor... Jbg... Brate dunđer lopovski iznese bajk i iz zaključane garaže u slepoj ulici pored armije čuvara... Mada i ja imam identičnu situaciju tokom sezone, zimi je u garaži ali ovako je na parkingu, pokriven sa tri kamere i svim odbijajućim metodama u vidu najdebljeg lanca vezanog oko bandere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5458 Napisano Januar 24, 2021 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Meni pod katancem pokriven u zakljucanoj garazi, pa kad ne uparkiram kola na njega se cimam, a nema sanse da ga iznesu kako sam ga uglavio sad preko zime. Al da ga drzim ispred zgrade ili negde, ni u ludilu. Imam snimak gde je u Subotici u jednom naselju, jednom burzuju, lik usao opusteno u dvoriste, izgurao motor i otrcao sa njim. Kera uspavao, kapiju otvorio, dzaba 5 kamera kad se faca ne vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko nameri da ga ukrade, nista ne pomaze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2623 Napisano Januar 24, 2021 Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...