Jump to content

Moto Zajednica

Novak Lazovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    290
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu Novak Lazovic

  • Rođendan 01.11.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    Honda PCX 125 2021

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Novak Lazovic's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

184

Reputacija u zajednici

  1. Kad sam ga ja kupio, nisam dobio nikakvo uputstvo niti su mi išta rekli u Hondi. Ja sam ga samoinicijativno vozio na vrh gasa prvih 1000km i trudio se da ne odrzavam istu brzinu, nego da sto vise ubrzavam i usporavam. Evo do sada 19000km bez ikakvih problema.
  2. To jeste, u pravu si, na to sam zaboravio.
  3. Ako ga neko uspe da sedne ispred mene na skuter i da ga upali i otera jer ja nisam isključio kljuc onda jbg. Realno, koje su šanse da se tako nešto desi.
  4. Ma da, njemu je ključ u dometu samo na 1-2 metra od skutera, cim se udaljis on signalizira sa sva 4 zmigavca i ne možeš nista ako nisi u dometu. Ne vidim potrebu da gasim ključ. Znam da kad sam par puta došao do njega bez ključa da nisam mogao ništa da uradim, nego trči kući po ključ.
  5. Ja kljuc ne diram nikad, samo ga drzim u dzepu od jakne i to je sve.
  6. Nema šanse da ga ostavi na ON polozaju. Čim ga ugasi na prekidac, on je tada u polozaju da može da otvara sedište i poklopac za gorivo, ništa drugo tada ne radi. Jedino da ga namerno vrati na kontakt i ostavi tako. Ako i ostane bez napajanja, dobiješ jedan kljuc da mozes mehanicki da otvoris sediste i onda vec imas pristup akumulatoru.
  7. Ja sam visok 190cm pa ga vozim vec evo četvrtu sezonu. Meni je bitno da je meni lepo dok ga vozim, ima mesta za noge i za nas krakate i odlican je skuter, završava posao za sve pare. Kako izgledam nekome sa strane me apsolutno ne zanima. @LuKenzi55 inače, lepo ti stoji PCX. Još ako mu nabacis i povišen vizir, sto ti toplo preporučujem, izgledaće još bolje.
  8. Oktobar 2011.god, voznja do etno sela Borač, kakva voznja, klopa i kakvo smrzavanje u povratku. Ali bilo je mnogo dobro.
  9. Ne bih znao, najbolje je da odes i do jednih i do drugih pa da vidiš šta ko nudi. Možda ti neko od njih da bolju ponudu kad kažeš da si bio kod drugog prodavca.
  10. Pogledaj, naravno, šta ostali nude ali što se Delte tiče i nabavke delova za Hondu stvarno nemam prevelikih zamerki. Sve što ti treba, uglavnom, nikad nemaju na stanju ali stvarno sve što sam poručio u Delti stiglo je za 10-14 dana. Isto je bilo i kad sam vozio 24 godine starog VFR-a, za Hondu možeš da naručiš od delova šta god ti padne na pamet i to ćeš dobiti za dve nedelje. Ne znam kakva je situacija kad je SYM u pitanju. Za Yamahu je drugar čekao sajlu kvačila za Fazer-a 600 mesec dana.
  11. Pa sto se starta iz mesta tiče, nemoj da ocekuješ neko čudo, ide bolje 125-ica ali ne nešto mnogo bolje ali zato je krajnja brzina daleko veća i potrošnja će ti biti duplo manja.
  12. @LuKenzi55, da, sasvim će ti odgovarati što se tiče mesta za noge, tu nema šta da brineš. Ja sam visok 190cm pa nemam nikakvih problema. Samo imaj na umu da na PCX-u vetar baš udara i u noge i u grugi pa računaj da je nabavka bar povišenog vizira obavezna stavka.
  13. Krpio sam stari sa onim providnim flekicama za krpljenje bazena.
  14. Nećeš ga uništiti, imam isti ventil kao na tvojoj slici, skidao više puta. Sa unutrašnje strane imaš čičak traku po sredini vazdušnog jastuka, tu i izvlačiš ceo jastuk, a crveni deo uguraš kroz rupu ka unutra. Jeste malo nezgodno i moraš malo na silu ali nećeš ništa uništiti, samo strpljivo.
  15. Rukavice prodate kolegi sa foruma, u zdravlju da ih nosi. Moze katanac na temu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja