to crank 5328 Napisano Novembar 3, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bracabgd said: Ја ћу за сваки случај да навијем сат на 05:00 ако нисмо у истој временској зони U 6h po našem 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Novembar 3, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Da da evo i na sk u 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 3, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, to crank said: Misliš da se nešto specijalno desilo?! Ma nikad mi nije jasno kad padnu ovako, meni bar, neobjasnjivo, sve izgleda normalno ulazi u krivinu sa 60... zato i pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 3, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Rano. Jbg propustam i Maleziju vrv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16134 Napisano Novembar 3, 2018 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, filipfg said: Ma nikad mi nije jasno kad padnu ovako, meni bar, neobjasnjivo, sve izgleda normalno ulazi u krivinu sa 60... zato i pitam Normalno da padaju, kada jurcaju Kanda je 60 u toj krivini pod tim uslovima bilo malčić više nego li je ta prednja guma mogla da podrži. A i nije 60 nego 76 u trenutku kada je guma pustila. Na160 je ubacio u prvu brzinu, a počeo je da skreće na u 180+ kada je spustio u drugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 3, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drs said: Normalno da padaju, kada jurcaju Kanda je 60 u toj krivini pod tim uslovima bilo malčić više nego li je ta prednja guma mogla da podrži. A i nije 60 nego 76 u trenutku kada je guma pustila. Na160 je ubacio u prvu brzinu, a počeo je da skreće na u 180+ kada je spustio u drugu. Kolega hvala na objasnjenju. U svakom slucaju ovo me uvek podseti koliko treba paziti, kad oni na savrsenom motoru/asfaltu/gumama pa im se desi ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Novembar 3, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo zasluzuje kaznu od 6 mesta? A dvostruko izvinjenje Marqueza i palac gore Iannone-a, nikom nista? Svaka cast smradovima na ovakvoj odluci.. Jedino objasnjenje mi je da pokusavaju da ucine sutrasnju trku zanimljivijom i namerno decka stavljaju u treci startni red. Ovakva odluka me neodoljivo podseca na onu nevidjenu i za mene ne shvacenu glupost u SBK-a da se vodecim ekipama "ustroji" snaga kako bi trkanje bilo zanimljivije. Rea je toliko dominantan da su mu limitirali obrtaje na Kawasakiju i on covek i dalje razvaljuje.. Sta je sledece zabranice mu da vozi preko 200? Nisam njegov fan i navijac ali jednostavno kaznjavati nekog zato sto je mnogo bolji od ostalih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trojke tradicionalno vrhunske. Martin je definitivno car ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @SkoMy Sama činjenica da je sporom vožnjom u Q1 izazvao ovu situaciju automatski proizvodi kaznu. Pošto mu je drugi put od uvođenja obaveznih kazni (usporio Viňalesa onomad) kazna je automatski oštrija. Da li se izvinio i da li je izvinjenje prihvaćeno ne igra nikakvu ulogu. Lično mislim da će start sa 7 mesta da učini pola kruga zanimljivijim. Ili izbija na čelo ili pravi pizdariju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zlig0r said: dobro jutro 'brojtro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Jutroo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Novembar 4, 2018 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pobedio Luka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Fredi said: Pobedio Luka Svaka mu čast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sruši Marquez Iannone-a mošom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @to crank Ako se ovako nastavi, pomoći ću ti oko organizovanja one večere! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ode Rossi. Izgleda da je Marquez odustao od jurenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Srušio i Rossia mošom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Novembar 4, 2018 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rosi sisa. Uvek sam navijao za njega ali da poklekne pritisku, stvarno strasno. Racuna bolje sam da padnem nego da me ovaj obidje. Sisa italijanska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 4, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, to crank je napisao: Srušio i Rossia mošom! Bar je tebi ulepšao dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Džabe sam bio budan celu noć. *ebiga Rosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12533 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 7326 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee stari šta napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13576 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram reci da pateticno izgledaju ovi Markezovi padovi na kolena pred publikom. Mnogo bi veci bio da ne pokusava da se ucepi publici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Šumadinac said: Bar je tebi ulepšao dan. Ih.. stvarno to misliš?! Mnogo bi mi draže bilo da ga je odrao u zadnjem krugu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13576 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ako me nesto vise nervira od Markezove patetike to je njegov tata. Ako se sumnja da se Rosi hefta sa Uciom rekao bih da u porodici Markez caruje gay incest 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...