DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 9, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aaa sad tek povezujem da si to ti na youtube Po tvom opisu zvuci kao da ce se dugo pamtiti voznja Ako sam dobro shvatio, sem nagorele noge bilo je dobro? 400-500km je ozbiljna kilometraza. Jesi li uspeo da snimis track mozda da vidimo gde si se to zavukao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 9, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se setio.Imao sam većih problema.Platio Locus full sve,i otad zakucava svaki čas. Snimio prcvoljak puta al tek pred kraj, u odlasku, kada sam samo tražio asfalt da palim kući, tako da sledeći put znam da pridjem Rajcu sa strane te Spasojevine, mnogo je zanimljivo. Ma dobro sam prošao, naleteo na granu i bacilo me s motora.Direkt preko grudi.Učinilo mi se grančice, a ono u sredini prečka. Bukvalno mi ništa falilo nije, a ni motoru. Slike su mi glupost, nisam imao kad da slikam, vozio sa tri pauze od 8h-20h.Mnogo sam hteo u jedan dan da nategnem. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano Jul 9, 2023 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je motor ovo iz opisa i ako mene sećanje ne vara da je to oko 160kg, nije to baš toliko divlje za taj motor. Sve je u oku posmatrača Malo se uvozaj, pa probaj ponovo. Iznenadićeš se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Može da se prodje, nije problem. Bilo je grešaka, naravno. Neiskustvo. Konstantno gledanje u mapu nije pomoglo. Mislim da je mnogo lakše kad znaš put(manje više) pa se skoncentrišeš na vožnju maks. Svaki sledeći pokušaj će biti bolji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 10, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, severian said: Iznenadićeš se. Potvrdjujem! Prvi put izgleda strasno. Svaki sledeci drasticno lakse i lepse . PS mozda da probas nizi pritisak u gumi, zbog cigara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6058 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozite uskoro Maljen , javite se, pa navratite kod mene. Da odemo do jezera, Orlovog gnezda ili na neko trece mesto, zanimljivom stazom... 064 1248606 viber , poziv. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano Decembar 31, 2023 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Maljen, 31.12.2023. Nestvaran dan za zatvaranje enduro sezone '23. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Januar 1, 2024 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, severian said: Maljen, 31.12.2023. Nestvaran dan za zatvaranje enduro sezone '23. Jedini dobar datum za zatvaranje sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano Februar 26, 2024 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Februarsko kupanje... Vražji vir. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Februar 26, 2024 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, severian said: Februarsko kupanje... Vražji vir. Tražite vraga? Ili je to mit ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Februar 26, 2024 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Kad se pomenu Vražji vir, setih se svog prvog kupanja od pre par godina u istom . Samo leto bilo, sve zeleno i voda toplija 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano Mart 4, 2024 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Početak marta, ponovo Maljen: Fotografije @Vozac (hvala!!) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano Mart 4, 2024 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan I još 3, od Marka Jevtića: Prelep dan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano Jun 4, 2024 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Maljen, Grab, test Kove 450 Rally. Foto : @Vozac 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...