Jump to content

Moto Zajednica

Vozac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    185
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Vozac's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

120

Reputacija u zajednici

  1. Tražim dobrovoljce za anketu o iskustvima sa čizmama, povredama nogu i sl. Ne treba mnogo vremena, uglavnom se upisuju brojevi. Ko je raspoložen da pomogne može da se javi direktno ovde ili na PP, pa ćemo se dogovoriti kako mu je najjednostavnije da mu pošaljem anketni listić. Molim da se jave svi koji voze off-road bilo koje vrste, treba mi što više ljudi.
  2. Nisam ekspert za tržište polovnjaka ali čini mi se da za 1000 pa i nešto više evra teško može da se nađe enduro motor od 100 kg. Čak i ne toliko zbog para nego što je malo takvih modela, i sada i nekada. Čini mi se da je tvoj ukus malo drugačiji nego kod većine pa bi ti možda odgovarao CTX, ako ih ima. Ako ti je APN bio donekle zadovoljavajući, CTX bi kao duplo sposobniji verovatno bio OK. Inače, ne računajući baš male kubikaže, među starijim enduro modelima teško je naći lakši od 130 kg a i savremeni su uglavnom bar malo preko 100 kg. Ispod 100 kg imaju samo trajal motori (i dobri su za Rtanj).
  3. Jeste ima dugačka blatnjava bara, ali više voda nego blato, prolazi se bez problema. Nisam prolazio sada. moguće je da ima vode u nekim dolinama, uglavnom oko pruge. Na nekim stazama je problem što su zakrčene. Negde žbunje koje se razgrne, ali ima negde srušenih stabala od prošle godine. Ako ima zainteresovanih da krenemo jednom zajedno da se vozimo i raskrčimo.
  4. Bio sam juče malo oko Avale, tj u delu Enduro Parka. To je ka Rušnju , puno ime Enduro LunaPark. Pošto nije bilo kiše ni hladnoće, uglavnom je suvo, osim po neke blatnjave bare.
  5. Ako nekoga zanima, ovih nedelja ću verovatno ići oko Avale. Tj. za početak sutra jednu kraću vožnju.
  6. Ima i zaraslog, ali uglavnom nije. Nisam išao letos, ali kad nije zaraslo u pislednjih desetak godina valjda nije ni sada. A u vožnju mogu i hoću od sredine oktobra.
  7. U nedelju, 1.11. vozimo u okolini Avale. Polazak ujutro (9-10 h) od OMV kod Ikee. Preciziraćemo u subotu.
  8. Ove subote, 6. juna, nas nekolicina će se voziti po Avali i okolini. Ko želi, može da se pridruži. Probrao sam staze koje sam istraživao poslednjih nekoliko godina, uglavnom Avala i ka istoku i jugoistoku, ako stignemo i ka zapadu. Gledao sam da nema mnogo civilizacije, osim gde baš mora, da bude lepo, raznovrsno i edukativno, tj da vidite gde su prolazi pa možete da ih iskoristite i za druge vožnje.
  9. Gde je to bilo? Možda imam neke zamenske staze.
  10. Kada sam pre par godina počeo da tražim staze oko Beograda, jedna od ideja bila je da se napravi okobeogradski reli. Nešto tako bi ove godine moglo da se ostvari, pa za sada, ako ima zainteresovanih mogu preliminarno da se jave.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja