Jump to content

Moto Zajednica

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: F900 GSA
On 28. 5. 2024. at 21:58, miljanvasic je napisao:

Ja sam vozio tuda pre mesec ipo dana, prvi dan kako je put bio pušten za saobraćaj, po negde je bilo samo metar ociscenog kolovoza a sa strane po metar snezni smetovi 😆 Ali sve u svemu asfalt je dobar, kao sto kolega rece uzak (jedna traka) i treba voditi računa o odronima. Kako god nema zurbe, laganica, uzivati u predelima i nece biti nikakvih problema 😁

Da kažem hvala i ja.

I ja ću tuda za nekih mesec dana.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 637 postova
  • Motocikl: KTM Super duke GT

Samo da napisem da nema nista od prioritetnog prelaza na GP Mali Zvornik zbog MAJMUNA R-asa od kojih 70% uopste nema tablicu na nosacu, koji turiraju na prelazu, zavrcu u blokadu nakon kontrole…

• Zbunjen 1
  • Podržavam 1

• Mr., 563 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black,
14 minutes ago, DjoleLO said:

Samo da napisem da nema nista od prioritetnog prelaza na GP Mali Zvornik zbog MAJMUNA R-asa od kojih 70% uopste nema tablicu na nosacu, koji turiraju na prelazu, zavrcu u blokadu nakon kontrole…

Kako ih uopste puste da predju ako nemaju tablicu na nosacu ili pozicioniranu po ZOBS?

• Zainteresovan, 637 postova
  • Motocikl: KTM Super duke GT

Neko im rekao da se omoguci prioritetan prolaz, a onda ti neki nazovu tog nekog sto im rekao i kazu mu sta se desava i kakvi majmuni dolaze na prelaz.

Nmg nista drugacije da napisem, da ne bi bilo jos vise problema.

Da sad neko iz najbolje namere ne bi imao problem na poslu, lepo u kolonu i cekaj na +35

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Zainteresovan, 534 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300
pre 59 minuta, DjoleLO je napisao:

Neko im rekao da se omoguci prioritetan prolaz, a onda ti neki nazovu tog nekog sto im rekao i kazu mu sta se desava i kakvi majmuni dolaze na prelaz.

Nmg nista drugacije da napisem, da ne bi bilo jos vise problema.

Da sad neko iz najbolje namere ne bi imao problem na poslu, lepo u kolonu i cekaj na +35

Ja taman htedoh da napišem u delu: šta me je danas obradovalo, a vidi debile šta sjebaše. Juče na Mali Zvornik stali sa strane, mlad policajac izašao iz kućice, uzeo dokumenta, pita jel za Trebinje, i za čas nam rešio prelaz.

Ne vredi, pored debila ništa kvalitetno se ne da održati.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 5558 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere
On 5/6/2024 at 8:12 AM, mick said:

Da li je neko skoro prolazio...put sa Đurđevića Tara-Mijakovići pa potez Mijakovići-Vrulja u CG @otolePG-MNE? Zanima me taj deo puta da li je asfalt ili makadam, da li uopšte može da se vozi. Google me tu konstantno gura umesto kroz Kanjon do Mojkovca.

Juče smo prošli ovim putem. Od skretanja je magistrala nekoliko stotina metara i pretvara se u makadam od možda 5km. Deo tog makadama je spreman za asfaltiranje i može solidno da se vozi, a deo su ostaci starog uskog planinskog makadama. Radi se ali neće biti baš brzo završeno. Kada se u mestu Vrulja izađe na magistralu  koja je u potpunosti sređena, to je pravi raj...odličan put, krivine sa lepim radijusima, besprekoran asfalt (potpuno nov ili stari odličan), predeli kao Alpi.

Kada bude završeno, biće fenomenalna deonica za vožnju.

Promenio član doktor

• Drug član, 2328 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
Pre 6 sati, doktor je napisao:

Juče smo prošli ovim putem. Od skretanja je magistrala nekoliko stotina metara i pretvara se u makadam od možda 5km. Deo tog makadama je spreman za asfaltiranje i može solidno da se vozi, a deo su ostaci starog uskog planinskog makadama. Radi se ali neće biti baš brzo završeno. Kada se u mestu Vrulja izađe na magistralu  koja je u potpunosti sređena, to je pravi raj...odličan put, krivine sa lepim radijusima, besprekoran asfalt (potpuno nov ili stari odličan), predeli kao Alpi.

Hvala...pre neku nedelju sam završio turu :) Nismo išli na Vrulju jer namje AMSCG na sajtu dao do znanja da je tu obustava saobraćaja. Naravno greška je bila u pitanju pa i sa deonicom koju smo izabrali kao alternativu...očaj koliko se radi po CG a sezona kreće. Na znam kako će oni to da reše...Mislio sam da su naši putari po tom pitanju nenadmašivi ali eto braće ! :D 

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS

Braco kolege, u petak i definitivno idem za Budvu preko Zlatibora. Recite mi koju rutu da izaberem? Ima li nekih korisnih saveta?

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: SMC 300
7 hours ago, doktor said:

Tim putem sam prosao bar 5 puta. I pre nego li je poceo da se radi. Zadnji put pre par godina, a tada su radili taj potez od 7 km  do Vrulje. Nije mi jasno gde je i zasto zapelo.

Inace se  u Vrulju odnosno PV Bijelo Polje moze ici odmah posle granicnog prelaza Jabuka na cg strani Par km ka PV pa levo pored manastira Dubocica i jezera. Put je asfaltni, ali uzak i ma nesto krivina.  Do izlaza ka BP tj Slijepac mosta nije bas blizu cca 60/65km

• Podržavam 1

• Drug član, 1790 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA

Mosna, Topolnica, Klokocevac, Plavna, Stubik... Sve nov asfalt, moj omiljeni prilaz Negotinu. Sjajan put za voznju, voleo sam ga i dok je bio u zakrpama.

• Drug član, 995 postova
  • Motocikl: Triump Tiger 800 XRT
On 7/5/2022 at 1:19 PM, Zeleni 65 said:

Ima li ko info kakav je put Sarajevo-Trnovo-Kalinovik- Gacko? Asfalt ili, moze li to sa maxi-skuterom bez velike muke ? Hvalaaaa

Prodjoh i ja ovo napokon. Planirao sam ima 4-5 godina.

Cca 50km makadama. Nije katastrofa. Prosao sam sa tigerom na cestovnim gumama

20240927_125710.jpg

Vozio sam iz pravca Gacka. Makadam pocinje nekih kilometar kada se na prevoju Cemerno skrene prema Kalinoviku i zavrsava se koji km prije Kalinovika. Zurio sam i nisam imao previse vremena za zaustavljanje. Moracu ovo sledece godine opet odvesti.

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja