pajja 175 Napisano Septembar 27, 2020 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Dexterr je napisao: Pružio bih se danas relacijom BGD - LA - AR - TO - Rudnik - BGD sa poželjnom lokacijom da se otpauzira MOTOGP termin od 14-15h pod velikim ekranom, ako neko zna GDE! GP počinje u 15/00 na SK3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 27, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Videh neki sivi TDM900 na izlasku iz AR, mahnu i produžih dalje, TO - Rudnik. Kota 555, samo za odlikase 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1512 Napisano Septembar 27, 2020 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan I pojedinacno se razlika pravi, ne cinjenjem (samo kukanjem) se nista ne postize... Izvadis kesu, snadjes se... Ocistis svoje omiljeno mesto za slikanje, vezes i ostavis za primer drugima. Sigurno ce se nekome upaliti "lampica" i krenuce tvojim putem. Odem na pecanje, balavim od besa dok skupljam limenke i papire, zakucao drvo kraj svog mesta (jezero Gruza) i na njega stavio crni dzak. Ubacuju ljudi, primetno je cistije. Izvinjavam se na off-u, dokle god smo pasivni i samo kudimo nema pomaka!!!Ех, све је то лепо што кажеш, и ја бих први почистио као што се и дешавало, само, нико не иде у вожњу мотора спреман да чим стане вади рукавице, џак за ђубре, нешто да после опере руке... Немам кесу, немам ни воду, ма, не може увек тско пионирски да се одреагује...Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 27, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, WlayCo said: Немам кесу, немам ни воду, ма, не може увек тско пионирски да се одреагује... ...ali može da se pionirski iskritikuje! Šalimo se malo, mi naši među sobom... Fakat je ružno kad se dođe na vidikovac, a ono deponija kućnog vaspitanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Septembar 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta je to oko podneva bilo u centru BG, N.pozorište,Uzun Mirkova ?... prošla je grupa motorista, 50-tak njih, lepo skockani, fancy, vespice, rocksteri, caffe raceri, po neki harly,zuje po celom gradu svi novi, čisti, fini, kao da se snimala neka reklama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Septembar 27, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Nebojša S je napisao: Ne znam šta je to oko podneva bilo u centru BG, N.pozorište,Uzun Mirkova ?... prošla je grupa motorista, 50-tak njih, lepo skockani, fancy, vespice, rocksteri, caffe raceri, po neki harly,zuje po celom gradu svi novi, čisti, fini, kao da se snimala neka reklama ? The Distinguished Gentleman's Ride Vozi se svake godine 27. septembra, ako me pamcenje dobro sluzi kod nas od 2012god 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Septembar 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put čujem, ali sam i odmah video da se ne uklapam 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 488 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Juce vezbanje krivinarenja. Fruska od pocetka do kraja. Put skoro prazan. Nikad bolje potrosena 3h. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Septembar 28, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan @VelikaBeba Probao bih i ja tu deonicu. Jel zanimljiva za vožnju? Da li je put svuda u dobrom stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 488 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Marek1987 je napisao: @VelikaBeba Probao bih i ja tu deonicu. Jel zanimljiva za vožnju? Da li je put svuda u dobrom stanju? Pa bas i ne. Dobar je od Karlovaca do skretanja za Vrdnik otprilike. Posle ima dobrih delova, ali i kratera gde moras bas polako proci. I upozorenje.. Pre samog skretanja za Nestin kod Vizica, jako ostra neobelezena krivina. Pre toga se solidno cepa, pa me ponelo. I bas u toj krivini ide punto, a dotle bilo ukupno od Vrdnika 5 vozila. Jedva se izvukoh. Ali priroda i krivine..... Vredi svaki minut. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan U takav jedan krater sam ja uleteo i slomio nosac tablice Kod Crvenog Cota se izvode radovi pa ima dosta rizle razbacane po putu. Taj deo od Zmajevca pa do Banstola je nov asfalt i super je za voznju. Po meni je bolje ici radnim danima jer tada skoro da i nema saobracaja. Vikendom ima dosta biciklista, znaju da se okrecu na sred puta, a i da stanu u sred krivine kako bi skljocnuli "selfi"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9663 Napisano Octobar 10, 2020 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko dobar predlog za vikend vožnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Octobar 10, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio sutra do Ar pored Kosmaja,to mi palo na um,samo ne mogu pre 12h. ako neko hoce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Juče smo Voja @bajker71 i ja odvozali deonicu BG - Mladenovac - Topola (Oplenac) - Rudnik. Većini vrlo dobro poznata, ali ja sam je prvi puta odvozao i ostao oduševljen naročito poslednjom deonicom od Topole do "Kote 555". Usput smo sreli barem 60 - 70 bajkera u manjim i većim grupama, kao da su svi doživeli ovaj vikend kao poslednjii za vožnju u ovoj godini. Ja verujem da će biti još lepih dana i neću još da pakujem motor za zimovanje... E sad, sve to nije vredno pomena, nego mi jutros pade na pamet ideja da se otvori jedna tema u okviru ovog podforuma pod nazivom tipa "TOP DEONICE KOJE TREBA OBIĆI (OnRoad), a neki kroser bi mogao da otvori istu temu za "OffRoad". Velika većina sjajnih deonica jeste pominjana na forumu, ali na raznim mestima i u različita vremena tako da je praktično nemoguće sve te podatke "iskopati" na ovolikom forumu. To bi bilo nešto kao "Best of" ilti "Sabrana dela" za dvotočkaše. Ovo bi bilo u formi spiska (kao što se prave spiskovi za neku grupnu vožnju) tako da bi i uz "obavezne" komentare i off-ove u temi uvek na poslednjoj strani postojala lista svih tih deonica. Lista bi bila "živa" i mogla bi se ažurirati ako su slučajno na snazi neki radovi na putu ili zbog zastarevanja liste dođe do kvarenja puta (asfalta). Mnogima koji takve deonice poznaju to nije potrebno, ali ne bi bili loše ostaviti iskustva i saznanja u "nasleđe" svim novim i manje iskusnim članovima foruma da imaju nešto kao "domaći zadatak" i uputstvo za vrhunska uživanja u vožnji... ŠTA MISLITE O TOME?? 6 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Octobar 12, 2020 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja bila juce. Ujutru i uvece malo svezije, ali preko dana uzivanje. Dorucak u Kg, sok od dunje kod drugara Srecka u Ac, kafa na Kopaoniku, pa nazad preko Josanicke Banje, uz Ibar do Kv i na kraju ibarska do Rudnika. Posle Rudnika sam motor ide do kuce. Kratak dan majku mu...... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @ZoraNS Drago mi je što ste bili u našem kraju...nama iz okolnih mesta ta deonica do Kote 555 je kao Beogradjanima Ralja ring, kad ne znaš gde ćeš... tu ćeš! Što se tiče teme o mestima za posetu... uvek za... od viška informacija glava ne boli! Ja malo bejah do JA... i to posle 13h krenuh... da ne odoh mogli smo zajedno... drugi put da se javite, ako mogu, mogu, ako ne, ne! space 1920x1080 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, shoyyka je napisao: @ZoraNS Drago mi je što ste bili u našem kraju...nama iz okolnih mesta ta deonica do Kote 555 je kao Beogradjanima Ralja ring, kad ne znaš gde ćeš... tu ćeš! Što se tiče teme o mestima za posetu... uvek za... od viška informacija glava ne boli! Ja malo bejah do JA... i to posle 13h krenuh... da ne odoh mogli smo zajedno... drugi put da se javite, ako mogu, mogu, ako ne, ne! Važi druže, ti si jedan od iskusnijih i boljih poznavalaca puteva tako da ćeš ti imati štošta da ubaciš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Octobar 12, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja bila juce. Ujutru i uvece malo svezije, ali preko dana uzivanje. Dorucak u Kg, sok od dunje kod drugara Srecka u Ac, kafa na Kopaoniku, pa nazad preko Josanicke Banje, uz Ibar do Kv i na kraju ibarska do Rudnika. Posle Rudnika sam motor ide do kuce. Kratak dan majku mu......Uf kako dobra ruta, samo i nije bas za ovo doba godine.@lestra sta si to kupio posle mt 07.Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7786 Napisano Octobar 12, 2020 Solo Rider, 3089 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Malo za promenu ......kota 555 postala kao "Ušće" malo dosadila. Uzgred dal' grešim ali sam pod utiskom da nekako smo dosadili osoblju....mislim na nas motoriste. Možda grešim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5862 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 1371 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Gresio ili ne, ugostiteljskim radnicima gosti treba da su prioritet. Svoje misljenje i stavove bi trebali zadrzati za sebe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, BaneVuk58 je napisao: Malo za promenu ......kota 555 postala kao "Ušće" malo dosadila. Uzgred dal' grešim ali sam pod utiskom da nekako smo dosadili osoblju....mislim na nas motoriste. Možda grešim Hvala kolega... sto puta proš'o, nikad svratio... eto, ovo je za tu, neku novu temu... Što se tiče Kote i motorista...ne znam, svašta je moguće... Ali veći deo budžeta im dižemo, zar ne? Sve ostalo nije bitno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9663 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da im nismo dosadili. Zokija i mene je juče na koti 555 uslužio konobar, mlad dečko. Raspričao se o tome kako nikada nije bilo više motorista nego ove godine itd. Malo je falilo da sedne sa nama za sto i naruči piće! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Octobar 12, 2020 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nole Bg said: Uf kako dobra ruta, samo i nije bas za ovo doba godine.@lestra sta si to kupio posle mt 07. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Jeste malo hladnjikavo ali kad smo videli da nece uskoro biti toplije a mi slobodni,oblaci se i gas . Kupio sam suzuki gsr, jedan od motora koji mi je bio na listi zelja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Octobar 12, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao divan bajkerski vikend. Subota, Bg - Loznica - Banja Koviljača, uz Moravu, sa kratkim svraćanjem u Mali Zvornik, Užice, Kraljevo, Vrnjačka Banja. Sutradan ujutru Goč planina pa posle nazad za Bg divnom dobro poznatom rutom, Kragujevac - Topola - Mladenovac pa dalje preko Ralje. Uživao sam za sve pare. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Octobar 13, 2020 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh da sam pogresnu rutu stavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...