Miroslav91 897 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 446 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Mr_Wolf said: Sveže iskustvo sa Autogume/Motogume sajtom. Pošto bojkotujemo Sagmajstera, poručio sam gume preko sajta 12.7. Dobio sam potvrdu da će jedna guma biti isporučena 18. a druga 24. Kako mi ide tehnički pregled, a gume ne stižu, čuo sam se i dopisivao sa njima prošle nedelje - potvrđuju da gume stižu ove nedelje. Međutim, danas dobijam ovu poruku: Što se mene tiče, više od njih ništa ne poručujem. Bas bezveze jbg, 19 dana eej... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 268 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako Mitas kupujete pogledajte nekad u Gumamax (mislim da je to Delmax). Cesto budu najpovoljniji. Mora uplata pre slanja. Porucivao sam.l vise puta, uvek je bilo sve u reduU delmaxu narucio mitas, sutra stigle, javili sms-om, placanje pri preuzimanju, proizvedene pre 2 i 3 nedelje. Najpovoljnije bilo kod njih.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3924 Napisano Avgust 1 Malinar u pokusaju, 1807 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo pirelli Angel st od Sagmajstera proletos, zadnja 180/55-17 mi je bila 120€ dot iz 2024. Za te pare nije imao ni mitas TF da se kupi, a ovaj pirelli je bolja guma od mitasa, vozio sam ih obe na suzukiju, pa znam. A što se bojkotuje, jel i on ćaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3924 Napisano Avgust 1 Malinar u pokusaju, 1807 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Miroslav91 je napisao: Bas bezveze jbg, 19 dana eej... Zvao ih ja, oni poručuju gume iz inostranstva i ne znaju koliko dugo će se cariniti + neće da carine mali broj, već čekaju da se nakupi. Sledeće godine ću kod njih kupiti gume, ali ove mi je bilo hitno da zamenim pred put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 897 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 446 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan A razumem ja da ih nemaju oni na stanju iako im na sajtu pise Na lageru. I na tarabi pise svasta. Ali s druge strane, naruci covek tako, oni mu jave stici ce gume, ne se sekiraj, da bi posle 19 dana javili da ipak nikako nece stici. Ja sam prekjuce narucio i sad udjoh na mejl da vidim da nisu mozda nesto poslali, i jesu: Jbg, kako se kome zalomi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2775 Napisano Avgust 1 (promenjeno) Drug član, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da te malerišem ali... Valjda ćeš imati više sreće. Ali dobro je da sam ovo video, sad ću da im popunim upitnik. Promenio Avgust 1 član Mr_Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2775 Napisano Avgust 1 Drug član, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, milomir22 je napisao: Ja sam uzeo pirelli Angel st od Sagmajstera proletos, zadnja 180/55-17 mi je bila 120€ dot iz 2024. Za te pare nije imao ni mitas TF da se kupi, a ovaj pirelli je bolja guma od mitasa, vozio sam ih obe na suzukiju, pa znam. A što se bojkotuje, jel i on ćaci? Bio je među bajkerima 2.0. Ima negde i snimaka okačenih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 897 Napisano Avgust 1 (promenjeno) Zainteresovan, 446 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Mr_Wolf said: Ne bih da te malerišem ali... Valjda ćeš imati više sreće. Ali dobro je da sam ovo video, sad ću da im popunim upitnik. Sumnjam da cu imati vise srece . Ali nema veze, nije mi hitno uopste, zato sam i narucio preko njih. Videcemo . Kod mene ni taj upitnik ne radi . Promenio Avgust 1 član Miroslav91 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1295 Napisano Avgust 1 Drug član, 1185 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Meni kasnili samo tri dana od najavljenog datuma dostave. Što se mene tiče, sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1935 Napisano Avgust 3 Никад не једи жути снег!, 823 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Вратих се из Румуније (~1800км) и гуме се фино издеформисале. Са прошлим сетом је била иста прича. Бивше пумпане на 2.6 и 3.0. Ове садашње сам још дигао на 2.7 и 3.1. Можда сам требао и више, не знам. Јесам тежак, јесте да идемо у двоје и са пуним коферима али зашто ми се све гуме овако искриве?Почиње да смета, вибрира, нервира, брује, чују се. Али, и даље меке и даље лепо држе.Киснули смо лепо, возили по сувом лепо, ма гума је невероватна, још увек мека, лепи за асфалт, само ме ово за деформисање буни... Обратите пажњу како је средњи слој неистрошен а са стране се потрошиле и увукле и као што рекох искривиле. Видите и шаре, на свакој шари је почетни део виши од завршног. Невероватно...Шта каже струка, где грешим? Иначе, сад су на 14.500км. Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1573 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ma te dvokomponentne su i dobre i loše. Sredina tvrda ali bokovi premekani tako da opterećen motor po lokalnim, krivudavim putevima skine bokove pa izmedju sredine i boka nastane breg! Mislim da bi bokovi mogli biti malo tvrdji da se guma podjednako troši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 787 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Влајко je napisao: Вратих се из Румуније (~1800км) и гуме се фино издеформисале. Са прошлим сетом је била иста прича. Бивше пумпане на 2.6 и 3.0. Ове садашње сам још дигао на 2.7 и 3.1. Можда сам требао и више, не знам. Јесам тежак, јесте да идемо у двоје и са пуним коферима али зашто ми се све гуме овако искриве? Почиње да смета, вибрира, нервира, брује, чују се. Али, и даље меке и даље лепо држе. Киснули смо лепо, возили по сувом лепо, ма гума је невероватна, још увек мека, лепи за асфалт, само ме ово за деформисање буни... Обратите пажњу како је средњи слој неистрошен а са стране се потрошиле и увукле и као што рекох искривиле. Видите и шаре, на свакој шари је почетни део виши од завршног. Невероватно... Шта каже струка, где грешим? Иначе, сад су на 14.500км. Сент фром мај Шајоми... Jako zanimljivo, ja mislim da te sare sto su vislje na pocetku da je isto i kod mene na motoru... Nisam siguran ali mislim da je @N.F.S. sa jos par kolega pisao u nekoj od tema da se to desava zbog stelovanja vesanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1573 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ta tvoja i ne izgleda loše na toj kilometraži, mada slika ne može da dočara pravo stanje. Evo kako moja Dunlop Roadsmart lV izgleda posle 9k 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1573 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Doduše nije bila GT, nema je u dimenziji 160/60 17. Sad je spremna zamena pa da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1573 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_Wolf videh da voziš Pirelli Angel GT, pa kako si zadovoljan u odnosu na predhodne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2775 Napisano Avgust 3 (promenjeno) Drug član, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mom stilu vožnje su odgovarale najviše od svih guma koje sam vozio. Čak se ne oseća preterano u vožnji što su se ukockastile a iako su pojedene, i dalje drže dobro. Mada su moje, ja mislim Angel gt 2 Promenio Avgust 3 član Mr_Wolf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1573 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mr_Wolf je napisao: Mada su moje, ja mislim Angel gt 2 Neko je komentarisao da nema neke bitne razlike GT i GT 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1935 Napisano Avgust 3 Никад не једи жути снег!, 823 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Добро је (мислим није баш али...) има вас са сличним искуствима... Нешто размишљам да следеће гуме које купим буду исте тврдоће свуда, не као до сада са овим средњим тврђим слојем, па да видимо... Што се тренутног средњег дела тиче, видим да ћу морати да запалим сам до Љубљане на кафу и назад, да их мало изједначим можда би помогло...Иначе, тераћу ја ове још дуго, шара је дубока, гума мека, ионако не планирам неко озбиљније путовање до идуће године у ово време...Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8779 Napisano Avgust 3 Drug član, 1838 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Teraj dalje slobodno... Evo, u neku ruku sličan problem ja imam na Angel GT II: nisam pazio na pritisak pa mi se prednja guma malo "kupirala" i sada, posledično, svira dok se vozim. To mi se desilo dok sam pretprošle godine vozio "Jadranku", verovatno onaj hrapavi asfalt što drži (ali i pojačano jede) gume je uzeo danak. Ali, guma i dalje dobro drži, nije se stvrdnula i ima još mesa iako će do kraja godine stići do 20.000 km. Možda je placebo, ali otkad imam mini kompresor za gume pa malo - malo proveravam pritisak, kao da se deformacije poravnavaju i zvuk postaje sve tiši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 90 Napisano Avgust 3 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Posle 2000km pređenih, Road 6 vredi sve pare, videćemo koliko će trajati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1192 Napisano Avgust 3 (promenjeno) Zainteresovan, 401 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan pre dvadesetak dana stavio sam pr6 gt i posle skoro 9000km sara je duboka, na oko geometrija gume je dobra, drzi pravac, ne trese i lako se obara do ivice... sa roadtec01 nisam bio zadovoljan, a licno mi je angel gt2 ulivala najvise sigurnosti... pritisak 2.8/3.0, ali raste fino tokom voznje... Promenio Avgust 3 član bobi_krofna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21361 Napisano Avgust 4 Vozim motor, nisam BAJKER, 2735 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, bobi_krofna je napisao: pre dvadesetak dana stavio sam pr6 gt i posle skoro 9000km sara je duboka, na oko geometrija gume je dobra, drzi pravac, ne trese i lako se obara do ivice... sa roadtec01 nisam bio zadovoljan, a licno mi je angel gt2 ulivala najvise sigurnosti... pritisak 2.8/3.0, ali raste fino tokom voznje... Ja taman htedoh da te pitam koja ti je ovo guma sto ti otpadaju parcici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 590 Napisano Avgust 4 Zainteresovan, 509 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Влајко je napisao: Видите и шаре, на свакој шари је почетни део виши од завршног. Невероватно... Lose nastelovano vesanje 99%, nije do guma jbg. Istrazi malo po netu kako podesavanje compressiona i rebounda utice na te deformacije. Mozda uspes da resis. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1192 Napisano Avgust 4 (promenjeno) Zainteresovan, 401 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Ja taman htedoh da te pitam koja ti je ovo guma sto ti otpadaju parcici... tera se Promenio Avgust 4 član bobi_krofna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XRV RD04 52 Napisano Avgust 4 (promenjeno) U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao jednu komicnu situaciju sa gumama Vozio sam iz CG do izletista Boge - Rugova na Kosovu i prolaskom kroz Peć vidim lijepo opremljenu moto radnju.Uđem i ono svega i svacega i padne mi na pamet da pitam za zadnju gumu za moju staru Afriku.Kaze ima sacekaj...donese top upakovanu Mozuki 130 80 17 endiro gumu za 60€...Nikad cuo pa ajde da potrazim po netu sta je i nema nista...cak sam i cat gpt konsultovao i presmijao se odgovoru koji je bio otprilike - jeste li sigurni da ste tacno unijeli oznaku gume haha a kada sam rekao da, opet kaze jeste li sigurni da cete to staviti na motor...i tako umjesto gume pade dobra jagnjetina Promenio Avgust 4 član XRV RD04 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...