wragg 1274 Napisano Jun 10 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos koga tu tko je kao ja kupio famoznog GS-a, ali mu nije legao? Kupio sam ga iskljucivo radi tih prica "jednom GS, uvijek GS" i da je to zadnji motor kojeg cu kupiti, ali mene ne "pere" ta GS prica nikako. Ne mogu pokazati prstom sto mi se to tocno ne svidja na GS-u, jer je kao cjelokupan paket stvarno odlican motor, ali otkad sam ga kupio nema vise onoga da jedva cekam da stane kisa pa da sjednem na motor. Sjednem, provozam se tu okolo 50-60km i to je to. Cak se ne okrenem za njim kad ga parkiram. Sramota me prodati ga nakon mjesec dana, pa cu ga ostaviti ovu sezonu, ali narednu sezonu se vracam na nekog 4cyl nakeda sasvim sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24659 Napisano Jun 10 Integrisan, 10253 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...a bas, bas ti motor lepo izgleda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1274 Napisano Jun 10 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: ...a bas, bas ti motor lepo izgleda! A dzaba kad me ne "radi" 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3349 Napisano Jun 10 Drug član, 1573 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @wraggkoliko si najduže posedovao neki model motora i koliko si ih ukupno promenio uključujući i skutere? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1274 Napisano Jun 10 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš Ocekivao sam ovo pitanje Prije 5 godina sam polozio (opet) tu u Njemackoj A kategoriju i od tada sam promijenio 12 motora i skutera. Najduze se zadrzao Intruder 1800, cijele dvije godine, a jedino sam zalio za prvim Banditom 1250 i to do te mjere da sam htio zvati covjeka koji ga je kupio da mi ga vrati nazad Hoce biti sad neka psihoanaliza? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3349 Napisano Jun 10 (promenjeno) Drug član, 1573 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ko da ti sudi ,ja ...pa ja plaćam debelo za tu psihoanalizu.. Jasno sve formiramo ukus samo nas zezne što stalno izbacuju nove modele Edit. Ja ne mogu za razliku od tebe da kazem da mi se neki motor ne sviđa..ja zaista svaki gotivim i nalazim mu nešto njemu svojstveno. Promenio Jun 10 član Džim Džarmuš 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2462 Napisano Jun 11 Skuteras, 3773 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, wragg said: A dzaba kad me ne "radi" Probaj da nakacis 5-6 kofera i 10ak maglenki. Mozda se nesto promeni 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2285 Napisano Jun 11 Drug član, 850 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Поклон намонтиран. Добио од Воје Мудролије са моторима на поклон куФер, и овом приликом се захваљујем Воји Кофер таман по мојој мери 55л већи од фабричког а не превелик. Пошто бочне никада не стављам, сад торбу не мора више да везујем иза мене већ иде у гепек 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 441 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 6. 2025. at 21:27, wragg je napisao: Ima li jos koga tu tko je kao ja kupio famoznog GS-a, ali mu nije legao? Kupio sam ga iskljucivo radi tih prica "jednom GS, uvijek GS" i da je to zadnji motor kojeg cu kupiti, ali mene ne "pere" ta GS prica nikako. Ne mogu pokazati prstom sto mi se to tocno ne svidja na GS-u, jer je kao cjelokupan paket stvarno odlican motor, ali otkad sam ga kupio nema vise onoga da jedva cekam da stane kisa pa da sjednem na motor. Sjednem, provozam se tu okolo 50-60km i to je to. Cak se ne okrenem za njim kad ga parkiram. Sramota me prodati ga nakon mjesec dana, pa cu ga ostaviti ovu sezonu, ali narednu sezonu se vracam na nekog 4cyl nakeda sasvim sigurno. Prešao sam sa Tracer-a 700 na GS-a i prvih 500km sam se svaki dan pitao šta mi je ovo trebalo... prvo - što je težak motor a ja nizak, drugo - ti zvukovi koje agregat proizvodi sugerišu na sve osim na "ispravno" treće - sve na njemu i oko njega je preskupo Onda sam otišao na turu od 4 dana sa ćerkom i već drugi dan sam prestao da ga slušam i počeo da uživam u vožnji, a vožnja na GS-u je stvarno pravo uživanje (ako ne slušam agregat). Posle par 'iljada km na GS-u sam provozao Trejsera jedan vikend, 35-40km , vratio ga u garažu i obnovio oglas. Super je to motor, prelep zvuk Akrapa (sam agregat se i ne čuje)... ali... uzak guvernal, nije dovoljno udoban za duže dnevne ture itd itd... Tako da tebi stvarno ostaje samo psihoanaliza niko ti ne može odgovoriti na ovo pitanje jer samo ti imaš svoj lični osećaj šta te "pali" P.S. Ako budeš prodavao motor, oglasi ovde, ova kolor šema je najlepša 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6766 Napisano Jun 12 (promenjeno) Drug član, 1942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster , sta prica ovaj dobri covek ?! Inace , @wragg -ov GS je najlepsi ikada koji sam video! I kolor sema i felne i cunak, sve je top. Ne mogu da razaznam zasto mi se svidja , verovatno jer je na slici bez kofera .. Promenio Jun 12 član Darko Mihajlovic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9074 Napisano Jun 12 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovickoliko sam razumeo,objašnjava drugu dimenziju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6075 Napisano Jun 12 BJB Maxi Scooter Club, 1822 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema 3 kofera i 6 maglenki onda nista, ne priznaje se. Dare samo razume treću dimenziju čini mi se, a na Gs samo druga dimenzija on to ne razumePoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6766 Napisano Jun 12 Drug član, 1942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Žaksi je napisao: @Darko Mihajlovickoliko sam razumeo,objašnjava drugu dimenziju. Osim ako ne slusa mrtvi bokser I tamponi u usi kad ubacuje u prvu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1274 Napisano Jun 12 (promenjeno) Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan @Dudico ne mislim da ce ekipi tu biti zanimljiv. U Njemackoj smo i ja i motor Ali da, psihoanaliza mi definitivno treba jer izgleda da sam bas specijalan sto se tice motora. Valjda mi iz djetinjstva ostala trauma od rednog cetvrtaka, pa me nista drugo ne pali. A i ako cu se vec voziti k´ o na stolici, onda cu radije sa autom. Barem imam klimu. Inace, ova kolor sema je "Exclusive" i proizvodio se samo 2017-te i 2018-te uz onaj "Rally". Izgleda gotovo potpuno isto kao R1250GS, tj. ima razlika u oklopima u odnosu na R1200GS LC, a i masina je Euro4 za razliku od dotadasnjih LC-ova koji su Euro3. @Darko Mihajlovic samo za tebe i @Nole Bg Promenio Jun 12 član wragg 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6766 Napisano Jun 12 (promenjeno) Drug član, 1942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, wragg je napisao: @Darko Mihajlovic samo za tebe i @Nole Bg Upravo mi se vise ne svidja Promenio Jun 12 član Darko Mihajlovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1274 Napisano Jun 12 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ovu skalameriju sam tada natovario na njega i vise nikada. Cak ni ovaj topcase ne stavljam. Inace su mi ovi koferi nesto sto poruzni apsolutno svaki motor, osim mozda Street/Road/Electra Glide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 34 Napisano Jun 12 (promenjeno) U prolazu, 87 postova Prijavi odgovor kao problematičan GS lici na motor tek kad se stave svi koferi i jos ponesto zaveze Promenio Jun 12 član nikaragva 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1274 Napisano Jun 12 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Da, za to imam isto BMW, ali F11. Sjednem ko covjek, upalim klimu i muziku i vozim. Meni motor nije za putovanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 34 Napisano Jun 12 U prolazu, 87 postova Prijavi odgovor kao problematičan Normalno, svako putuje kako zeli. Ja sam ga uzeo da mogu da ga tovarim kao mazgu. Neko je uzeo da ode jednom nedeljno 1000m od kuce na kafu sa njim. Sve je to ok. Meni bi idealno bilo da mogu da priustim vise od jednog motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6766 Napisano Jun 12 Drug član, 1942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, nikaragva je napisao: Neko je uzeo da ode jednom nedeljno 1000m od kuce na kafu sa njim. Sve je to ok. A neko ga je uzeo da ide 1000m od kuce , na kafu , sa sva tri kofera , kanticama pozadi , bocnim torbama i sve sto moze da se metne... I to je ok... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 34 Napisano Jun 13 U prolazu, 87 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Kao sto neko voza skije i krovni kofer mesecima nakon zimovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6766 Napisano Četvrtak u 09:22 (promenjeno) Drug član, 1942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Četvrtak u 09:23 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...