Satelis 15795 Napisano Octobar 15, 2021 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Viravuk je napisao: i ja sam stavio originalne maglenke sto toplo svima preporucujem jer menjaju pricu totalno u odnosu na standardne farove koji su prilicno slabi i ne daju mnogo svetla. Za visetruko manje para imao si bolje resenje, moja topla preporuka za Sirius. poredjenja radi, fabricki maglenci (X-ADV) Sirius (NC) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Viravuk 9 Napisano Octobar 16, 2021 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko nekog zanima u maju su mi stigli Puig prednji migavci sa pozicijom koje nikad nisam stigao da stavim na motor jos uvek su zapakovani u original kutiju i imaju dodatne plastike za popunjavanje rupa.Na novi ih necu stavljati jer on vec ima poziciju na migavcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Octobar 25, 2021 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Octobar 25, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dal je do skutera ili je do vozaca super voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Viravuk 9 Napisano Octobar 25, 2021 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, petar_lord je napisao: Dal je do skutera ili je do vozaca super voznja Adv ima 236 kg i jos vozac(u mom slucaju preko 100), treba ozbiljno biti u treningu za ovako nesto…motor ima visoko teziste otkud znam ne bi mogao da izvedem 5% ovoga sto radi ovaj covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Octobar 27, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko spominjao, stiže i manji ADV: https://min.news/en/auto/baffbf8fb0e9073fdda802aec468c4a8.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Viravuk 9 Napisano Octobar 27, 2021 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, PrleUE je napisao: Ne znam da li je neko spominjao, stiže i manji ADV: https://min.news/en/auto/baffbf8fb0e9073fdda802aec468c4a8.html To su verzije za azijska trzista i ne prodaju se po Evropi. Vozio sam na Tajlandu rentiran 150 ADV i realno nema veze sa velikim jer je kompletno kao da vozite bilo koji drugi manji skuter.Najveca prednost velikog ADV tj. ovoga koji se prodaje u Evropi je sto je ozbiljan motocikl umiksovan sa osobinma adventure motora i delimicno skutera.Kocnice vrhunske kao na motoru, pogon lanac, jedino je skuteraski prednji most izmedju sedista i upravljaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Novembar 14, 2021 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jednog majstora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Viravuk 9 Napisano Novembar 15, 2021 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno kako lako upravlja, motor je ozbiljno tezak(oko 230-240kg mislim) visokog tezista i veoma nervozne neugladjene prve brzine… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Novembar 15, 2021 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Viravuk said: Neverovatno kako lako upravlja, motor je ozbiljno tezak(oko 230-240kg mislim) visokog tezista i veoma nervozne neugladjene prve brzine… ... u ruci mandusica vuka, svaka puska bice ubojita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Novembar 23, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi ikada Honda ADV350 premijerno u Milanu AUTOBLOG.RS Dugoočekivani Honda ADV350 skuter danas je zvanično predstavljen na EICMA salonu motocikala u Milanu, dok se na našem tržištu očekuje u Joj muko moja! Au stvari mozda je ovo moje resenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Novembar 23, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Novembar 24, 2021 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi da su od silne želje da se ovako nešto pojavi, zainteresovanima možda promakli neki (važni) detalji. Ovaj 350 NIJE X...već klasičan skuter, sa doduše, nešto malo "iksiranim" karakteristikama. A to su. Viljuška kao na motociklima, sa štapovima stegnutim u dve tačke (dva trougla), USD sa nešto većim hodom i gumama koje imaju kao krampone. Zadnje vešanje klasika skuter, ceo motor je praktično zadnja viljuška, nema lančanika i lanca. Sa time u šumu? Proizvod je praktično italijanski, gotovo u celosti, kao i mnogi drugi..naročito iz skuter sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Taki su trendovi. Mnogi kupuju SUV automobile, a teraju ih samo po gradu, Zašto ne iskoristiti takav hajp Inače, meni liči na malo prepakovanu Forzu. Svideće se mlađoj populaciji verovatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1084 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Kolege evo još malo o gorepomenutom modelu. Kod ADV 350 agregat je baziran na agregatu Force 350 i SH 350. Proizvodiće se samo za evropsko tržište i spekuliše se cena oko 500 evra naviše u odnosu na Forcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Novembar 24, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan I model adv 150 ne nosi X tako da to ocelivano, moraju nesto da ostave za najjacu verziju. Ma daleko je ovo od off voznje ali neki "gravel" sigurno moze da se vozi. Naravno da je iz forze 350, kao sto su napravili forzu 750 na osnovu x adv750 Razlika u ceni je isto 500e izmedju forze 750 vs x adv 750. Ako stvarno bude razlika 500e licno ne bih imao dilemu sta pazariti. Nadam se da su nasli neko resenje za zadnji amortizer da nema skripanja u odnosu na forza 300-350. Mislim da ce honda sa ovim lepo da se opari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Novembar 24, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Razlika u ceni izmedju Forze i X-Adv 750 je ravno 1500e kod nas Kod 350 je realno da bude tih 500e razlike, znači 6700/7000e bez/sa koferom. Mnogo ali prodaće je imidž Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Novembar 24, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da da moja greska, nesto sam permutovao. Videcemo sta ce biti i kada ce biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, JunioR. je napisao: Kod 350 je realno da bude tih 500e razlike, znači 6700/7000e bez/sa koferom. Mnogo ali prodaće je imidž Biće to ixaxa preko 7.000, bojim se. Novitet je da ide i nova navigacija\komunikacija. Živi bili pa videli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Novembar 24, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da si nazalost u pravu. Ali to je vec velika cifra za 350ccm za te pare vec moze da se uzme ozbiljnija honda. Ali moram priznati da mi se ova jako svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Novembar 28, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo cene kod francuza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan 100e skuplje od Forze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan 100 € skuplje od Force kod nas. U Fr, Forza 350 košta 5.999, dakle 300 € je skuplja. Ako kod nas bude tako, to bi bio super. Nego, valjalo bi da se kreira nova tema za ovaj model, da ne zagađujemo više priču o pravom X-ADV. @stikis, možeš li ti da je otvoriš, ako nije problem, pošto si već zainteresovan ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Viravuk 9 Napisano Januar 2, 2022 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko nekog zanima prodajem original Honda maglenke za X-Adv, bile na motoru 2.200 km tj. od maja 2021 do decembra 2021 sto znaci da su kao nove. Moze kontakt na email viravuk@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Februar 9, 2022 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za ljubitelje Honde X-ADV Instagram: 1trip1story youtube kanal https://youtube.com/channel/UC_D_fIsaeOC3SO3BcQvZHgQ 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...