drvodelja 851 Napisano April 5, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12.000 RSD Tehnički, registracija, nova saobraćajna, zeleni karton, usluga čekanja u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mene ista stvar ceka uskoro. Za tehnicki, neki pominju servis na Mostaru 600din evo teme da ne prepricavam http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=49070.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tehnicki radim u Verano Motorsu iznad trosarine (u Vojvode Stepe), uvek su bili bukvalno duplo jeftiniji od ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja tehnicki radim u Verano Motorsu iznad trosarine (u Vojvode Stepe), uvek su bili bukvalno duplo jeftiniji od ostalih. Cena i/ili kontakt? a i nova saobracajna treba da padne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine su mi na nekoliko mesta u Mirijevu trazili 1500 dinara za tehnicki a tamo sam ga uradio za 700. Nemam telefon, probaj da nadjes na googl-u ili preko 988. Ako saznam okacicu ovde. Naravno ne mogu da garantujem da nisu poskupeli ove godine, ali dva puta do sad sam regitrovao motor i 5 ili 6 puta automobil i uvek su bili najjeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Tehnički za sve motore ubedljivo najjeftiniji u Balkan Autocentru na vrhu Ugrinovačke, cena 400 din rade od 8-22h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Tehnički za sve motore ubedljivo najjeftiniji u Balkan Autocentru na vrhu Ugrinovačke, cena 400 din rade od 8-22h Baš tako, osim što je tehnički 450 kinti http://www.motorsportsrbija.com/balkan/balkan.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @ Rolle2010 1997 dodata su crevca od rashladne tečnosti koja greju smešu u karburatoru I stariji modeli imaju grijane karbove od strane rashladne tečnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno idem u Balkan Autocentar u Zemunu zvao sam pre tri sata cena 400 din rade od 8-22h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 8, 2010 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Tehnički za sve motore ubedljivo najjeftiniji u Balkan Autocentru na vrhu Ugrinovačke, cena 400 din rade od 8-22h Baš tako, osim što je tehnički 450 kinti http://www.motorsportsrbija.com/balkan/balkan.html ja danas uradio tehnicki i naplatili mi 400,00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano April 9, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neka fora da se izvadi filter za vazduh ili moram da skidam i rezervoar??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano April 9, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas Produzema Registracija Za Kle-500 Sve Izaslo 9,800 din Bez Zelenog Kartona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neka fora da se izvadi filter za vazduh ili moram da skidam i rezervoar??? Nema fore... ;D ;D ;D Rezervoar mora napolje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano April 9, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan @ Okin hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Planiram KLEmentinom za Bosnu Pa Me Zanima Treba Li Zeleni Karton ? ? ? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1200 Napisano April 10, 2010 prisutan, 1118 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan cim prelazis granicu treba! a dali ce to plicajac i granicar to traziti to ti je lutrija!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan ma izvadi ga to ti je max 2,5 evra da se ne zaje.......vas Da ne kontas prema Banjaluci mozda? a sto se tice air filtera, ne samo rezervar vec i sve one sipke, ukrute i sva ona sranja moraju se skinuti :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma izvadi ga to ti je max 2,5 evra da se ne zaje.......vas Da ne kontas prema Banjaluci mozda? a sto se tice air filtera, ne samo rezervar vec i sve one sipke, ukrute i sva ona sranja moraju se skinuti :o Idem za Trebinje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Eh Ebiga, ja reko ti češ prema krajini ovamo Evo kad smo kod filtera http://www.bikepics.com/pictures/044156/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano April 11, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eh Ebiga, ja reko ti češ prema krajini ovamo Evo kad smo kod filtera http://www.bikepics.com/pictures/044156/ lepo a verovatno i skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogi101 1 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Može konsultacija: Treba prvi put da menjam zadnju gumu na KLE-u (11.000 km), zadnja je pri kraju a prednja je još dobra, da li da menjam samo zadnju ili obe? Da li je uobičajeno da se menjaju istovremeno obe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kroko 7 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zgb city Motocikl: paKLEni Prijavi odgovor kao problematičan Može konsultacija: Treba prvi put da menjam zadnju gumu na KLE-u (11.000 km), zadnja je pri kraju a prednja je još dobra, da li da menjam samo zadnju ili obe? Da li je uobičajeno da se menjaju istovremeno obe? Ništa nije uobičajeno ali se radi po potrebi, ako treba onda se menja......eh sad, pošto verovatno imaš još tvorničke gume gore i one su šrot (čitaj smeće) a sad sigurno budeš stavio mnogo bolje gume onda ti savetujem da promeniš obe, a tek sledeci puta ako prvu ne bude trebalo nemoj. Eto pa ti vidi, bilo bi šteta da staviš zadnju dobru (recimo D607) i onda da na nekom naginjanju u krivini prednji kotač (čitaj točak) ode, prokliže i eto sranja radi nešto malo eura, ajd nije malo ali u svakom slucaju više je štete....... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Može konsultacija: Treba prvi put da menjam zadnju gumu na KLE-u (11.000 km), zadnja je pri kraju a prednja je još dobra, da li da menjam samo zadnju ili obe? Da li je uobičajeno da se menjaju istovremeno obe? Ovo je vrlo interesantno pitanje, a postoje dva različita, a sa svoje tačke gledišta, potpuno rezonski ispravna odgovora (uh, kakva demagogija ;D ): - ako si pri lovi, menjaj obe, a prednju prodaj nekome kome treba, a nije pri parama za novu, (a treba mu samo prednja) - akoli pak "imaš" love kao većina nas , menjaj samo zadnju, dok ne stignu srećnija vremena ;D Ja na jednu prednju "pojedem" dve zadnje i ništa ne fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogi101 1 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na sugestijama. Izbor guma je drugi problem. Interesuje me vaše mišljenje koja je guma bolja od TRAILMAX-a iz prve montaže, ako se motor koristi PODJEDNAKO i on i off (strme blatnjave uzbrdice) road ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od Trailmax-a je bolje sve što je skuplje od Trailmax-a Zavisi koliko si spreman da platiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...