Ivanhoe 413 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC / Triumph Tiger 1200 XCA Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa kolega ako voliš prženi ječam, cikoriju, pšenicu, raž i kukuruz u kafi onda je eKpresso zaista proseravanje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1879 Napisano Septembar 23 Drug član, 629 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Ivanhoe said: @DarkoČa kolega ako voliš prženi ječam, cikoriju, pšenicu, raž i kukuruz u kafi onda je eKpresso zaista proseravanje Ja iskreno volim te brze i pijem ih baš dosta u toku dana, samo sam naveo da ne bude iznenađenja ako se poruči nešto tako slično, samo "turkish" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6923 Napisano Septembar 23 BJB Maxi Scooter Club, 1963 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dare pije 8-10 kom, provereno iz prve ruke. Dok ne kupim aparat ne zovem ga vise Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 413 Napisano Septembar 24 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC / Triumph Tiger 1200 XCA Prijavi odgovor kao problematičan Ejjj to je ozbiljna navlakuša, pre nekoliko godina smo kupili espreso aparat sa mlinom i to je postala prava pomama u kući samo to se pije i poneki Ness ali onaj čist instant u granulama. Naravno da svako ko dođe kod nas ako pije tursku kafu prevrće očima što je nemamo i nudimo espreso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2391 Napisano Septembar 24 Drug član, 1234 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2026 at 10:13 PM, zaludan said: Kako niko iz NS ne preporučuje Gredu? Nisam bio sad već nekoliko godina, ali znali smo porodično da sednemo u kola i vozimo se 100km da bismo tamo jeli. Da odlicna Greda. Takodje meni je u centru omiljen Corso. Najvise jer su bas dobro velike porcije, i lepa lokacija - a cene su i dalje koliko toliko ok. Pica u Tramontani (tradicionalna napuljska) Mada bas "kafana", na ribljoj mala kafana Bibinjo, rakija 150din, veliko pivo od 190din, posteno. A cesto se dobije meze (hleb, mast, paprika). Pored su mesare pa se pojaca nesto ako treba (dobra svargla recimo) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2812 Napisano Septembar 24 Drug član, 1768 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim tursku kafu.....ali još manje loš duži s mlekom tako da po kafanama naručujem uvek tursku jer je espreso uglavnom loš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1879 Napisano Septembar 24 Drug član, 629 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Nole Bg said: Dare pije 8-10 kom, provereno iz prve ruke. Dok ne kupim aparat ne zovem ga vise Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Hahahaha...... .... smanjio sam na jednocifreni broj, ali sam blizu tih koje si naveo, a šta ću, kad VoLem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 325 Napisano Utorak u 11:50 (promenjeno) Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Bev300, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Hiljadu puta sam čuo za mesto sa dobrom klopom i naravno kad ti treba nikad ne možeš da se setiš gde i šta. Pokupio sam preporuke od neke 2023 i sabio u jednu excel tabelu, lakše je kad je preglednije. Problem je što ovde ne može excel da se uploaduje a bilo bi super da je tabela otvorena za nove komentare i dopune: Možda bude od koristi Promenio Utorak u 11:51 član dexex 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5292 Napisano Utorak u 12:07 Ne silazi, 5683 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Malo je predvojilo tabelu. A i u Sjenici nije "kod Jakuća" već "kod Jukića". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13585 Napisano Utorak u 12:31 4_tocka_i_karoserija, 2568 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, dexex je napisao: Hiljadu puta sam čuo za mesto sa dobrom klopom i naravno kad ti treba nikad ne možeš da se setiš gde i šta. Pokupio sam preporuke od neke 2023 i sabio u jednu excel tabelu, lakše je kad je preglednije. Problem je što ovde ne može excel da se uploaduje a bilo bi super da je tabela otvorena za nove komentare i dopune: Možda bude od koristi Napravi google spreadsheet i podeli link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 325 Napisano Utorak u 17:35 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Bev300, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Da delim ovako poverljive podatke sa Googlom? Šalim se , možda i uradim to ali nemam tabelu na ovom kompu. Nekako mi preglednija slika u par sekundi vidiš šta te zanima bar dok je ove veličine, nisam siguran da li morao da se loguješ google nalogom ako otvorim svima. Čini mi se nekako i da će link će biti manje uočljiv u moru postova. Sve primedbe su dobrodošle, proveo sam dosta vremena da iščitam postove, proverim na maps, koliko toliko sortiram... Ovo je radna verzija,, nisam hteo daleko u prošlost jer je i kvalitet lokala i sadržaja promenljiva kategorija. U suštini, fajl je više bio namenjen interno ali nisam mogao da budem baš toliko sebičan. Probaću povremeno da ažuriram, nastavite da punite bazu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 325 Napisano Utorak u 17:37 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Bev300, C400... Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, doktor said: Malo je predvojilo tabelu. A i u Sjenici nije "kod Jakuća" već "kod Jukića". Video si Jakuća a nisi video tufahije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 669 Napisano Sreda u 11:51 Zainteresovan, 657 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, dexex je napisao: Da delim ovako poverljive podatke sa Googlom? Šalim se , možda i uradim to ali nemam tabelu na ovom kompu. Nekako mi preglednija slika u par sekundi vidiš šta te zanima bar dok je ove veličine, nisam siguran da li morao da se loguješ google nalogom ako otvorim svima. Čini mi se nekako i da će link će biti manje uočljiv u moru postova. Sve primedbe su dobrodošle, proveo sam dosta vremena da iščitam postove, proverim na maps, koliko toliko sortiram... Ovo je radna verzija,, nisam hteo daleko u prošlost jer je i kvalitet lokala i sadržaja promenljiva kategorija. U suštini, fajl je više bio namenjen interno ali nisam mogao da budem baš toliko sebičan. Probaću povremeno da ažuriram, nastavite da punite bazu Pozdravljam ideju pošto se dosta oslanjam na ovu temu kad idem u krajeve gde nisam ranije bio, i kao što kažeš nekad nije baš lako i brzo za pretražiti tj. pronaći ono što tražiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 325 Napisano Sreda u 20:49 (promenjeno) Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Bev300, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i linka, koliko vidim da bi mogao neko drugi da edituje fajl, mora da bude logovan Google nalogom i zatraži privilegiju da menja tabelu, ebi ga. Kafane - Google Sheets DOCS.GOOGLE.COM Promenio Sreda u 20:53 član dexex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 247 Napisano Četvrtak u 06:12 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Banana držav Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Inđija , Kafana Soća, roštilj Glušci , Etno park "AVLIJA" Travnik ,Ćevabdžinica Hari Banja Luka , ćevabđinica Obelisk Kranjsa Gora, Restaurant in Pizzeria Kotnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 325 Napisano Četvrtak u 18:27 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Bev300, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Ubačeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13585 Napisano Četvrtak u 21:26 4_tocka_i_karoserija, 2568 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 9. 2026. at 22:49, dexex je napisao: Evo i linka, koliko vidim da bi mogao neko drugi da edituje fajl, mora da bude logovan Google nalogom i zatraži privilegiju da menja tabelu, ebi ga. Kafane - Google Sheets DOCS.GOOGLE.COM Ako hoćeš da drugi mogu da edituju idi na "Share", pa Manage access, tu prvo treba da promeniš na "anyone with a link", i onda umesto "viewer" odaberes "editor" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13585 Napisano Četvrtak u 21:57 4_tocka_i_karoserija, 2568 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima dobra pileća Karađorđeva, 100km oko Beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8460 Napisano Petak u 05:21 Drug član, 3182 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Micina Domaca Kuhinja u Zemunu. On je i izmislio Karadjordjevu e sad dal s piletinom ima, mislim da bi trebalo.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 247 Napisano Petak u 05:58 (promenjeno) Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Banana držav Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Može li ova Excel tabela ,konkretno lokacija -mesto da se napravi da ide po azbuci ili abecedi da se lakše nađe mesto . Hvala . Promenio Petak u 15:43 član rajmax63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 930 Napisano Petak u 08:44 Drug član, 733 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, zaludan said: Gde ima dobra pileća Karađorđeva, 100km oko Beograda? Mislis Kaodjordjeva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13585 Napisano Petak u 08:52 4_tocka_i_karoserija, 2568 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bigor je napisao: Micina Domaca Kuhinja u Zemunu. On je i izmislio Karadjordjevu e sad dal s piletinom ima, mislim da bi trebalo. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока OK, sam sam kriv - 100km oko Beograda, ali bez Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10907 Napisano Petak u 09:07 (promenjeno) Drug član, 2095 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada sam išao na Karađorđevu u restoran Balkan Ekspres dok je bio u kampusu Univerziteta, sva hrana im je bila dosta dobrog kvaliteta a porcije preobilne. Pre nekoliko godina su se preselili ispod Petrovaradinske tvrđave, i nešto nisam odlazio, ali bih po slikama rekao da pokušavaju da drže tradiciju: https://maps.app.goo.gl/HyJ56rTBEeQp8TCM7 Promenio Petak u 09:07 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 325 Napisano Petak u 17:19 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Bev300, C400... Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, zaludan said: Ako hoćeš da drugi mogu da edituju idi na "Share", pa Manage access, tu prvo treba da promeniš na "anyone with a link", i onda umesto "viewer" odaberes "editor" Odrađeno, sada svako može sam da ubaci lokacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 325 Napisano Petak u 17:27 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Bev300, C400... Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, rajmax63 said: Može li ova Excel tabela ,konkretno lokacija -mesto da se napravi da ide po azbuci ili abecedi da se lakše nađe mesto . Hvala . Može, jel sada ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...