saxomofon 711 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @X8 Vračar Motor je blizu 19.000 MILJA (ako se secate, prosle godine sam pisao kako mi je tabla zabagovala i prebacila jedinice sa km na miles), sto je nesto vise od 30.000km. Od kada je kod mene, ventili nisu stelovani. Rastelovao sam ih sam , pa sam pozvao Darka u pomoc. Mislim da kod bivseg vlasnika nisu stelovani. Stara je tabla jer je bajk iz 2012. godine, model sa Combined ABS sistemom, kao sto Darko rece - zadnja kocnica deluje i na zadnji i na prednji disk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Nemanja NC750XD Ako Darko nema slobodan termin ti smanjiš pređenu KM i uklopiš se slobodnim terminom :). A ti bi inače mogao da zauzmeš zadnji petak svakog drugog meseca s obzirom koliko pređeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa okvirno tako možda eventualno treći :-) dok je ova kiša, al stvarno ne shvatljivo kakvi se nezainteresovani ljudi zovu majstorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da se pridružim ovoj odabranoj grupi... Kupljen NC 750 manuelni. Presao 3.800 km. 2017 godiste. Danas odrađen servis. Slab sam sa slikama ali biće više uskoro. Послато са SM-A530F уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Jun 5, 2019 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da se pridružim ovoj odabranoj grupi... Kupljen NC 750 manuelni. Presao 3.800 km. 2017 godiste. Danas odrađen servis. Slab sam sa slikama ali biće više uskoro. Послато са SM-A530F уз помоћ Тапатока Sa srecom da se vozi.Ako moze cena, i ima li shta od opreme?Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 5, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Даре, да си жив и здрав још 1000 година! @МФ Добродошао. Пуно безбедних километара ти желим. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom da se vozi.Ako moze cena, i ima li shta od opreme?HvalaCena je bila pre 2 meseca 5.400€ Oprema standardna fabrički, ništa dodatno još uvek...ali stiže nešto i u planu još par stvari koje sam video od vas ;-)@dragan_alumiroi hvala ;-)Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Jun 5, 2019 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lele lele lele sta je NC-asa u zadnje vreme, nek je sa srecom. Uskoro se pridruzuje jos jedan crveni na rodoS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Haha, jos malo i otvaramo udruzenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, MF je napisao: Ajde i ja da se pridružim ovoj odabranoj grupi... Kupljen NC 750 manuelni. Presao 3.800 km. 2017 godiste. Danas odrađen servis. Slab sam sa slikama ali biće više uskoro. Послато са SM-A530F уз помоћ Тапатока Svaka čast, nek te lepo služi! Ove godine je baš neki bum NC-ova, viđam ih svuda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Jun 5, 2019 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Citaju ljudi temu uz kafu, vide da se ne kvari vec samo km pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 6, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas u Hondi na servis..sa zadnje strane par motora pred vratima. Provirim unutra, nekoliko motora koji se rade. Sa prijemne strane prepuno. Nemam gde da ostavim motor, a ona ruzna kisa rominjala. Nekako u cosak nabijem pola motora i pola ostala napolju. Nije bilo mesta ni na kant izmedju motora prodjem unutra vec na ulaz... Voze se Honde kao da ih dele uz kesicu cipsa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 6, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da kupim original Akrapovic za nc750x ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12961 Napisano Jun 6, 2019 Ne silazi, 7422 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje te pare potroši na kilometre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 6, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan NovIli polovanA sto svi zaobilaze yoshimuru kao da je šugava?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 6, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Savan said: Nov Ili polovan A sto svi zaobilaze yoshimuru kao da je šugava? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Pitao sam gde ima da se kupi misleci ovde kod nas u Srbiji.. Nisam ogranicen na Akrapovic, moze i neki drugi predlog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 6, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan GPR Nero... Sve ostalo je mlaćenje prazne slame... reče ti neko ko vozi Akrapa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 6, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam gde ima da se kupi misleci ovde kod nas u Srbiji.. Nisam ogranicen na Akrapovic, moze i neki drugi predlog...Šta sad, ne valja sa zapada akrapovic? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 6, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ima neki drugi nego sa zapada? Slovenci su se uvijek i smatrali zapadom! Čak i oni iz malog muda, pardon, malog huda odakle je firma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 6, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ima dosta razlicitih marki na louis .. Akrapovic, leo vince, mivv, shark, yoshimura... Kako odabrati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 6, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napišeš na 4 ograde ispred kuće, na selu, vikendici, nedođiji, šta ti ja znam 4 različite marke/proizvođača/modela. Lizneš prst, digneš u vazduh, na koju stranu duva, to ti je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luighi034 9 Napisano Jun 6, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: Požega (Hrvatska) Motocikl: Honda nc750x, Piaggio Beverly 300i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Evo, pa se mozda lakse odlucis. Meni je akrapovic nekako klasa za sebe, pa sam se za njega odlucio. Zastupnik za Srbiju je Plattner. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 6, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od prethodnog vlasanika dobio LeoVince i originalni izduv. U prvom trenutku sam pomislio eto 100-200e nazad ali posle stvarno skinem LeoVince zbog putovnja u inostranstvo i tehničkog pregleda (znate da svašta pišu po forumu :D). Međutim, pre neki dan vratim LeoVince i baš mi se čini da se lepše čuje nego prošle godine ... ili sam prirodno ogluveo za to vreme ... Na ovim snimcima ne može baš nešto posebno da se razazna tačan zvuk iz niza razloga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luighi034 9 Napisano Jun 6, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: Požega (Hrvatska) Motocikl: Honda nc750x, Piaggio Beverly 300i.e. Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si sto se tice zvuka, ali bar si malo moze docarati, ili ako nista drugo, odluciti na osnovu izgleda. Znam kakve su to slatke muke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 6, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče izgleda, birao bi manji lonac jer ne razgovaramo o prevelikom vozilu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...