Jump to content

Moto Zajednica

X8 Vračar

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1259
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1219 Excelent

1 Pratilac

O članu X8 Vračar

 • Rank
  Drug član

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Honda NC700D Integra

Poslednji posetioci profila

1141 profile views
 1. Odličan posao. Žao mi je što sam video tek na kraju kada si okačio oglas.
 2. Ne znam otkud Evzoni ponovo u priči kada se od početka priča da ne može tuda. Makedoncima nije dozvoljen ulazak u EU, tako da je logično da je zatviren.
 3. Na https://travel.gov.gr/ nema u formularu da se izabere Motorcycle kao prevozno sredstvo. Pretpostavljam da bi to pomoglo algoritmu (ako je zaista algoritam zadužen za izbor kao što piše) da izabere za testiranje one koji koriste masovni prevoz.
 4. Samo ovo ako možeš malo da objasniš. Zar nije taj prvi zupčanik kardana svakako u menjaču?
 5. X8 Vračar

  NC750X 2016

  Pojeftinilo nešto ili možda zato što je prvi servis. Obično su naplaćivali 4l ulja... Edit: nisam dobro video, naravno da je poskupelo...
 6. Odlična fotografija! Baš sam pokazao ovom naučniku kada sam reklamirao aku. Kaže NE! Ne može tako!
 7. X8 Vračar

  NC750X 2016

  Da hoću da me ne žulja, ležao bi na krevetu [emoji6]
 8. X8 Vračar

  NC750X 2016

  Ovo je posle gradske vožnje i malo Avale, a nije bila ni vrućina danas...
 9. X8 Vračar

  NC750X 2016

  Ulaštio se novi disk kao ogledalo Imam još novih primedbi na japanski engineering. Akumulator na Integri stoji dosta nisko ispred prednjeg dela sedišta. Dosta je to sve zatvoreno, a ispred je ventilator i hladnjak. Ne znam tačno kako je sproveden izduv ventilatora iza hladnjaka ali očigledno da dobar deo toplote završi baš na akumulatoru. Možda je na NC aku malo višlje postavljen, a hladnjak otvoreniji i sa manje plastike koja usmerava toplotu pozadi. Merio sam temperaturu nakon što sam ga doneo u stan, verovatno jedno 10-15 minuta posle gašenja motora. Dok sam skidao kleme, sve je bilo vrelo da sam jedva držao prstima, tako da pretpostavljam da se sve to krčka na dobrih 70-ak °C u toku vožnje. Bukvalno bi se i kamen osušio. Idem u onu temu za akumulatore da vidim šta su dolivali u ove koji su kao bez održavanja.
 10. X8 Vračar

  NC750X 2016

  Nisam se precizno izrazio: ne kažem da ne treba stezati na meru, nego da ko ne radi tako koristi prostu logiku...
 11. X8 Vračar

  NC750X 2016

  Bolje da pretegnu šrafove nego da budu odgovorni ako se odviju u toku vožnje. Mislim da je logika prosta... Zamena guma mi je sledeća na uradi sam listi i to bez centriranja, nema potrebe, a vidim da su i sada stavljeni minimalni tegići. Mada, vidim da kolege imaju i uradi sam balanserke... Kako otvaram poklopac prednjeg lančanika? Mislim da sam video da odatle curi prljavština ali zaboravih da te pitam...
 12. X8 Vračar

  NC750X 2016

  Ovo je jedina prava Garaža kad imaš i da se obriješ [emoji6]
 13. X8 Vračar

  NC750X 2016

  Upravo to i kažem da vizir može da pravi vetar isto koliko ga eliminiše, u zavisnosti od svih drugih faktora... Kacige naravno da prave za vetar bez vizira.
 14. X8 Vračar

  NC750X 2016

  Ima ovih problema i u temama za druge motore. U principu predlažu i kaciga da se promeni zbog tišine. Povišenje vizira ne može da eliminiše vetar ali može da kvari aero dinamiku kojoj je prilagođena kaciga. Kao kada voziš iza šlepera na autoputu. Vizir može da pomogne da bube ne idu na vizir kacige ali sama kaciga mora da ima ventilaciju.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja