Jump to content

Moto Zajednica

dragan_alumiroi

Članovi
 • Broj tema i poruka

  414
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Lokacija
  Novi Beograd
 • Motocikl
  NC750x

Poslednji posetioci profila

1439 profile views

dragan_alumiroi's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

438

Reputacija u zajednici

 1. Imao ih, doduše ne na GS-u. Do 10000km su bile odlične, i na suvom i na kiši, a onda su se pretvorile u one plastične točkove sa dečijih autića. Klizale su uvek. Bukvalno za u kantu. Ne vrede koliko koštaju. Michelin PR4 su mi ubedljivo najbolje do sada.
 2. Nosim hevik od 2016. Još uvek su cele, ništa nije mrdnuo. Nisu za hladno. Kevlar imaju na kolenima, kukovima i guzici. Odličan kroj, streč teksas i jako udobne. Ja sam prezadovoljan.
 3. Možda bi moglo da radi ako se zalepe parčići čel. lima ispod te spoljne plastike na mestima gde su magneti tank torbe. Tako se ništa ne bi videlo a mogu da se koriste torbe sa magnetima.
 4. I posle se svi pitaju zašto su polovni motori toliko poskupeli... Kvalitet je to.
 5. Prijavljujem se i ja za jednu kanticu, pa kad stignem na red.
 6. Koliko bi bilo da se kupe i montiraju gume u Španiji? Možda je jeftinije nego ovde.
 7. Zaboravih da dodam da sam potpuno izložen vetru i da je šubert C3 pro. Verujem da bi iza velikog vizira bilo bolje.
 8. Moje skromno iskustvo je da tišina zavisi mnogo više od čepova nego od kacige. Imam famozni Šubert i ja ne vidim da vredi te pare, naročito pored nekog HJC. Što se buke tiče, kaciga utiče možda 15-20% a ostalo zavisi od čepova za uši. Ako se u računicu ubaci i komunikacija, tu se već vidi razlika između jeftinijih i skupljih. Bolje je kupiti bolju (skuplju) zbog jačih zvučnika i mesh-a.
 9. Nisam istraživao jer sam kupio jedinu kacigu koja mi je odgovarala oblikom. Moje iskustvo se ne slaže sa ocenom na sharp testom. Nosim schuberth c3pro i prema testu zaštita sa strane je crvena, što ja shvatam kao veoma loša. Letos sam pao i udario kacigu sa strane i sve što se desilo je da je vizir izgreban. I sve radi normalno. Udarac nije bio prejak ali dovoljno jak da mi je glava oskočila i udarila i drugi put. Možda ovo znači da test pokazuje rezultat pri nekom mnogo jačem udaru ili da ta crvena zona i nije tako katastrofalna.
 10. Ako mi je vruće da vozim u punoj opremi radije sednem u auto sa klimom. To obično po gradu. Van grada i na putovanjima prija oxford letnji veš i da se nakvasi/natopi jakna. Hladi lepo u toku vožnje a nije mi mokro na koži.
 11. Ne znam zašto kod tebe ne radi ali kod mene je zatezanje rešavalo problem. A nije da nisam i sa asfalta silazio.
 12. Ili zategneš zadnju s vremena na vreme.
 13. Interesantan onaj uložak za frank
 14. Pozdrav Laki, široki ti putevi nebeski.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja