DaliborBP 1243 Napisano Septembar 24, 2023 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Posle kupanja,prljanje... Löwensteiner Platte 'Чувени мотоциклистички састајалиште на паркингу у кривуљи аплауза на Б 39, изнад Левенштајна. Са плоче имате диван поглед на заједницу Оберсулм. Има неколико места за седење на клупама са столовима. На лицу места током сезоне постоји покретни снек бар за храну и пиће. ' 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3062 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Stigli dodaci sinoć i odmah montaža. Produžetak prednjeg blatobrana, zadnja zastita, zadnji blatobran cu staviti pa sta bude, na sve se navikne, deluje malo glomazno. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Septembar 25, 2023 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 9. 2023. at 20:18, MaxiS je napisao: uvece unose u sobe na putovanja Ne unosim ih. Ne skidam ih po 7 dana dok sam na putu, a vadim samo onu torbu koja mi treba za tu noc (tako organizujem pakovanje). On 22. 9. 2023. at 20:18, MaxiS je napisao: koliko je nekome stalo da ih isece i uzme nase prljave gace Mnogo! Ne zna lopov sta je unutra i uzme. Iz naseg ugla, besmisleno. Iz ugla lopova, vise puta vidjeno, ima nekog smisla. I ne stoje u koferima samo prljave gace... ima tu vredne obuce, jakni, kisnih odela, rukavica, termo slojeva, kupacih kostima, poklona za drage osobe ili kupljenih stvari na putovanjima, lepih vina i maslinovog ulja, retkih knjiga, itd. itd... I ono najvaznije, ne trebaju mi ni stres ni razmisljanje o tome. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Septembar 25, 2023 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas na "servisu" na 6.000 km. Ne servisira se ništa, nego inspekcijski da provere da li je sve u redu. Na bočnim plastikama koje je čika Rajko skidao da stavi maglenke su primetili da su polomljene žabice. Sve ostalo ok. Naplatili 2952 RSD. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4286 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sa zamenom žabica?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Septembar 25, 2023 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne, žabice su deo plastičnog krila. Možda se ne zovu tako, oni kao mali jezičci koji vire i onda se ubodu u drugi plastični deo. Ništa nisu menjali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 25, 2023 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj. Nisam ja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4286 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zar je bitno ko je, možda su i oni, to je najmanji problem...a i zanimam me kako su ustanovili, skidaju plastike na inspekcijskom servisu? Žabice lako pucaju, meni je neverovatno da su naplatili inspekcijski servis, videli su da su zabice polomljene, a nisu ih zamenili...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 285 Napisano Septembar 25, 2023 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo prvi servis na 1000km uradio u ovlastenom jer sam morao radi garancije. Imam osjećaj da pri zapošljavanju u zvanicne Honda servise ( u mome krugu 300km/čast izuzecima) prednost imaju kandidati koji a) ne vole motore b) ne poznaju honda user manual 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 25, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Naplatili 2952 RSD.Koliko dugo traje taj servis/pregles? Isto ostaviš motor pa čekaš da ti jave da je gotovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Septembar 25, 2023 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da, ostaviš motor pa se jave. Meni su rekli da će trajati oko sat, sat i po. Bilo je ispod sat rekao bih, dali su mi u salonu da probam novi Transalp. Dok sam se provozao nekih pola sata bilo je gotovo + dok sam potpisao sve i krenuo i vratio posle. Na računu piše da su naplatili 0.6 radnih sati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3062 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znaci naplatili za ono sto je "njihova" obaveza da urade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1337 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 873 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan I vise nego korektno od njih, malo provozao nov motor, ubio vreme, kud ces bolje... Novi Transalp ne moze biti los, sedeo ja na njemu, samo je za mene velik malo... i skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Septembar 25, 2023 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pod izgovorom 'moram da dopunim aku' za zenu,ubio sam jos koji km veceras posle 19h. Grejaci ruckica su pun pogodak ,ko ih izmisli,alal mu k... Glemseck 101 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1337 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 873 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ogromna vam je ta zadnja tablica tamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8146 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 1710 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kao blok V za likovno.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Septembar 26, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Komentarisao sam to sa mojim maxi skuterasima. Oblik i velicina tablice zavisi od toga sta mi zelimo da pise. Ja to nisam znao. Moja licno tablica su inicijali mog pokojnog oca i godina rodjenja. 57 nije bilo slobodno pa sam stavio 957 (imao sam i na burgmanu slucajno tako) i za taj jedan broj dobila je oblik veci. Postoje i sezonske ,stoji na njima tipa 4-10. (april do oktobra). Ista je prica i za auto,jer ti donosis ili svoju tablicu ili personalizujes slova i brojeve po zelji ,naravno ako si slobodan. Veci gradovi su samo jedno slovo (npr.Minhen M), srednji dva slova (moj npr. LB je Ludwigsburg) i manji imaju tri slova (npr. Vai -Vaihingen). Licno ,najbolje voziti sa bocnim pa je manja i tablica. Promenio Septembar 26, 2023 član DaliborBP greska u slovu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Septembar 26, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Rider000 said: I vise nego korektno od njih, malo provozao nov motor, ubio vreme, kud ces bolje... Novi Transalp ne moze biti los, sedeo ja na njemu, samo je za mene velik malo... i skup... @Skittles kako ti se svideo Transalp? Promenio Septembar 26, 2023 član Kursulla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Septembar 26, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, DaliborBP je napisao: Ova je samo za 125-ice Imaju i ove jos manje, ali one su za skutere/mopede do 49 kubika i do 45km/h. Izdaje ih osiguravajuca kuca direktno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Septembar 26, 2023 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dopuni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Septembar 26, 2023 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Kursulla said: @Skittles kako ti se svideo Transalp? Malo je bouncy, ne znam kako bih opisao a nisam čitao testove pa da nađem da je neko rekao to šta hoću da opišem. Ide dosta gore-dole kad pređeš preko neke neravnine, talasa te. Sve je mekano Sedi se lepo, visoko, pregledno. Sedište je udobno, i veoma se lepo i zgodno hvata listovima motor kada želiš da ustaneš. Ono dodatne snage što ima u odnosu na NC se oseti tek kad ga poteraš u obrtaje, ne voli da radi na 2-3k rpm. Kokpit ništa posebno bogat informacijama ili opcijama. Mislim da je i dalje bliže putnom motoru nego nekom offroadu. Ali vozio sam ga samo pola sata, i nisam baš ni mogao nešto preterano tu i da testiram. Niti sam neki profesionalni vozač da detektujem ne znam ni ja šta. Meni lično nije zanimljiva alternativa za NC. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Septembar 26, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Skittles said: Malo je bouncy, ne znam kako bih opisao a nisam čitao testove pa da nađem da je neko rekao to šta hoću da opišem. Ide dosta gore-dole kad pređeš preko neke neravnine, talasa te. Sve je mekano Sedi se lepo, visoko, pregledno. Sedište je udobno, i veoma se lepo i zgodno hvata listovima motor kada želiš da ustaneš. Ono dodatne snage što ima u odnosu na NC se oseti tek kad ga poteraš u obrtaje, ne voli da radi na 2-3k rpm. Kokpit ništa posebno bogat informacijama ili opcijama. Mislim da je i dalje bliže putnom motoru nego nekom offroadu. Ali vozio sam ga samo pola sata, i nisam baš ni mogao nešto preterano tu i da testiram. Niti sam neki profesionalni vozač da detektujem ne znam ni ja šta. Meni lično nije zanimljiva alternativa za NC. Hvala, svako misljenje mi znaci! Ja sam ga vozio 2 sata. U početku mi je bio previse mekan, pliva na neravninama. Pri prvom kocenju je potonuo vise nego sto sam ocekivao. Malo sam se osecao nesigurno. Ali nakon nekog vremena sam taaaako počeo da uzivam u tome Kada u krivini naidjem na neravninu, on to savrseno ispegla i nema nikakve nesigurnosti. Ono sto mi se najvise svidelo je kako se lako naginje u krivini. Prosto trazi da ga jos malo nagnem. I to savršeno odradi. Snaga se oseca ali mora se malo promeniti stil vožnje. Dok sam ga vozio kao NC, nista nisam primetio bitno. Kada sam poceo da ga "odvrćem" jace, uf....ooogromna razlika. Bas sam uzivao u vožnji tih 2 sata!!!! Toliko da je NC na prodaju a ja vrebam Transalp Promenio Septembar 26, 2023 član Kursulla 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Septembar 26, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stavio danas i ja zadnji blatobran, doneo @RankoBg87. I tad sam primetio da su podmazali lanac juče u servisu, da ne bude da nisu ništa uradili Promenio Septembar 26, 2023 član Skittles 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Septembar 27, 2023 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima, naleteo sam na jednom mestu na britanca koji prodaje swingarm od integre 2018. 240 funti i da se snađete za prevoz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Septembar 28, 2023 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...