sasa_f1 243 Napisano Novembar 21, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da ovo tuce i kad stojis na semaforu sa pritisnutom kocnicom? EDIT: Ovo sto je saxi postavio je dobra prica, jer se posle 5 treptaja smiri, da ovaj iza na semaforu ne bi odlepio Promenio Novembar 21, 2023 član sasa_f1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21695 Napisano Novembar 21, 2023 Integrisan, 9460 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I tih kontrolera ima vise tipova, 3x brzo, 3x sporo pa konstantno (taj sam na kawu ugradio), a imas recimo a evo i kontrolera koji istim ritmom opaljuje I da, verujem da mi pominju porodicu iza ali me vide. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21695 Napisano Novembar 21, 2023 Integrisan, 9460 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jes drugi motor ali smo u temi, nikada sigurnosti dosta! Ovako mi je izgledao ablender, dugo/kratko su radili normalno, samo kada preticem "opalim" po ablenderu, nema ko se pomerio nije. Ima na forumu, tako oko 2009 godine sam postavio konrtoler koji sam sAm pravio, na osnovi NE555, nije tada moglo da se naruci ( a sigurno ne po ovoj bagatela ceni) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2747 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A sto se to stavlja, o kojim brzinama kocenja pricamo ili nema veze cisto da pre primete? Na novijem Nc kad se jace stisne kocnica pale se sva 4 a za stop svetlo ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Novembar 21, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hvala na odgovorima. Videću da li bolje sijalicu sa tim kontrolerom u sebi ili posebno led i kontroler.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Novembar 21, 2023 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sijalicu sa integrisanim blicerom, samo je montiraš kao i običnu. Davno sam je kupio negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15818 Napisano Novembar 21, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga promerak iz 2019 godine, prvo je palo dobro puskiraje pre rada, sav umazan bese. presao je Treba zameniti tecnosti, proveriti kocnice, srediti prekidac magle, videti zasto trese korman, pretresti generalno. Na prvu standardno, nista specijalno, mlada honda malo rabljena..... Odlazak do perionice nije dobro prošao, ramena mi nisu u prirodnom i jednakom položaju, vise sam nagnut napred, lanac poprilicno bucan, prekidac magle je crko. Zvuk agregata dobar, menjac lepo salta, bajk inace iz BiH dolazi sto sam danas saznao. krivo (pricali smo lani o tome, znaci) leva strana je u problemu, ide u vis i ka napred spram desne krenuti sa rasturanjem prvi sok, ovo nije majstor radio tu su vezane maglenke i alarm direkt na bateriju na desnoj strani isecena, ostavljena zica od alarma sto ide na migavac na levoj strani ispala sirena odlepila se sa plastike nema lemljenja, samo ufrckano kleme labave, + je oksidirao ondak sam uzeo secice i sve pocupao napolje sta je ovde zanimljivo? zanimljivo je sto nigde osiguraca nema Ovde moram zastati..... Mislim da ovo nije radio majstor jer da jeste, ne bi stavio keper traku (koristi se samo za unutra), lemio bi svaki spoj instalacije sto je manje vazno, vise vazno je sto nema osigurac! Samo ako se malo razmisli, da je doslo do kratkog spoja.... cao, tesko da bi se nesto moglo uraditi, zariste je unutar plastika. ociscen, moze se ici na f. vazduha pre toga vratiti na mesto (izgleda da je hteo odatle uzeti napajanje pa se pismanio) drugi sok (jedan spric ulja vec sam izvukao) Znači .... rad na boku, vozen u visokim obrtajima, nije radjena drenaza. Kako god, odvaditi visak iz kucista, skinuti cep sa creva, kliner + krpa i ribanjac.... nema druge. zamenjen, moze se preci na korman mozda se bolje vidi iskrivljenost, vlasnik nije to primetio idem dalje cackan kabal lambda sonde ulje motor i filteri zamenjeni antifriz takodje prednje plocke dobre, zadnje se menjaju sraf nije njegov muski pretegnuto sredjen klip, vodjice, klizaci primetih primetih primetih budi sumnju moram tockove proveriti napred je sve Ok, malo musavo ali je dobro stanje lezaja nazad levo nije dobro zamenjen je i ostecen, na desnoj strani je oem dobrog stanja stenjanje prednje felne stanje zadnje felne Nastavice se..... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Novembar 21, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan jel to na satu datum ili km? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ostro oko.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Novembar 21, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan U moto radionicama ako svira neka muzika onda je to hard rock. A na ovom videu: Bila je tako lijepa... Dragan Stojnic lagana shansona u pozadini... Dakle moze i to. Podrzavam! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2747 Napisano Novembar 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Iznerviralo ga stanje pa se opusta Promenio Novembar 21, 2023 član RankoBg87 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1234 Napisano Novembar 22, 2023 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ovi što kod Dareta oteraju motor prljav i u ovakvom stanju su ko oni što ne peru zube kad idu kod zubara. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15818 Napisano Novembar 22, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, godovic je napisao: jel to na satu datum ili km? IsPraviJo sliku, sad tuga jos veca sta ljudi uradise na prakticno novom bajku mene mi dve lampice posebno raduju ovih dana Zavrsavao po gradu bitne stvari, dorcol je da se roknes naci P mesto za avtomobil.... dva tocka su mama 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15818 Napisano Novembar 25, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je da priču privedem kraju, ima novih zbivanja, loših nažalost. korman ispravljen, može se pakovati nazad u medjuvremenu proverio amorte da li su jednake strane svaki šraf, plastika, žabica vraćena na svoje mesto ležaj u nosaču lančanika dobar očišćen, zaštićen ležaj treba zameniti pribor oznaka ako nekom zatreba (x4 za napred-nazad) zateceno stanje, preko bolcne zamotana keper traka moguce da je neko hteo resiti lupkanje pozadi i ako ovo nema veze sa tim e ovo vec ne da valja, peckan (varen) je aluminijum da bi jace drzao lezaj u kucistu nisam video trag da je okrenuo lezaj u kucistu.... pitah se cemu ovo? prednja felna je odradjena tako da sad nisu potrebni tegovi, pozadi 25g po strani zadnja je varena, videlo se nakon demontaze gume sa felne pakovanje da podsetim kako treba.... biti zadnji tocak, mora se podgojiti guma ne bi li se veci luft neutralisao Takodje moram podsetiti na jos jednu stvar a to je da dobro otvorite oci pri kupovini jer moze mnogo boleti. Konkretno u ovom slucaju prednja felna ostaje u igri za razliku od zadnje. Ona ce se kotrljati dok se gume ne potrose. Taman ce se (valjda) imati vremena (i srece) nabaviti polovna dobra zadnja felna + gume + damper gume + lezajevi i semerinci. recimo, damper gume kostaju recimo felga Koliko mu dodje .... oko 1.160e bez prednje felne..... misliti o tome. Sreca je kad ima opcija ispraviti.... namestena P kocaljka, nije ic drzala sledeca stanica nema potrebe meriti odma zamena isti klinac nazad sledeca stanica lanco srediti podesiti iSpraviti staro u gepek to je to za sad, moze proba 8 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Novembar 26, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Dare koja je to bela mast kojom štitiš ležajeve? Prošle nedelje sam menjao obe gume, sam skidao točkove, proverio ležajeve prstom i lepo se vrte, ne zapinju nigde. Stavio sam grafitnu mast kao neku zaštitu, jel to ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15818 Napisano Novembar 26, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gornji red u sredini je ta mast. Famatox koristim gde je prisutna guma (semerizi lezaja, prasinari (spoljni zid) i semerinzi amorta), dihtung poklopca pumpe vode) kao i gde je dihtung dekle (ne svuda)..... drugu pak koristim za osovine, trecu za iglicaste lezajeve, cetvrtu za cvt, petu za bravu, zutu za kocnice, 80w90 za lanac i tako blize i tako dalje. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Novembar 26, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre..kud sam pitao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 26, 2023 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Dare od NC 750 S jel ista felna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Novembar 26, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, iste su felne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 26, 2023 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan 99e covek trazi. Nek se javi vlasnik te crne NC pa se mozemo dogovoriti da mu donesem do Srb. Morace je samo prefarbati,ali to je najmanji problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Novembar 26, 2023 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je džabe pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15818 Napisano Novembar 26, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To je dzab dzaba, samo da je zdrava. Prenecu mu info kad dodje po moped pa se čujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 27, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Ovako deluje ok,mogu traziti jos slika. Poslacu upit jel sve ok... Update : Od prodavca sam dobio odgovor da je tocak nov,ali je skinut jer prave tricikle od NC modela. Promenio Novembar 28, 2023 član DaliborBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2491 Napisano Novembar 28, 2023 (promenjeno) Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam pravljene nosače navigacije za NC750 2021 Ovako je igledalo na motoru: Promenio Novembar 28, 2023 član Yanco 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1263 Napisano Novembar 30, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...