Kadezi 1229 Napisano Decembar 24, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odelo kupljeno. Bože zdravlja vidimo se u nedelju.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9576 Napisano Decembar 25, 2021 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 23.12.2021. at 18:26, Satelis je napisao: Il sam ja il mi je bajk baksuz.... Dare, bar je tebi blizu plavi most...razbijanje malera u 3.smeni ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9482 Napisano Decembar 25, 2021 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Najsigurnije mu je da do Plavog mosta ode motociklom i prethodno provoza ciganku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9576 Napisano Decembar 25, 2021 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, ubiće nas oboje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Decembar 25, 2021 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ziva istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Decembar 25, 2021 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mogao centralni štender od novog NC 750x, da se stavi na S verziju? Obzirom da je niži od starog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Decembar 25, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uspeo nagovorim bracu juce da otera mashinu kod cika Rajka (@arakis ) i danas zasvetleh konacno! Hvala cika Rajko. Ide li stvarno neko na deda mraza, meni se bas nesto ide... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Decembar 25, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice mahlenaca, progledah, bar je to prvi utisak od veceras kroz grad i malo kisice.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Decembar 25, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4185 Napisano Decembar 25, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice mahlenaca, progledah, bar je to prvi utisak od veceras kroz grad i malo kisice.Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkPa da, sada kada svetliš kao jelka Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Decembar 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je radio rucicu prednje kocnice? Skrati je za 1/3, svakako je ne koristis. I ovako svi na Aliji kupuju skracene prakticnije Promenio Decembar 25, 2021 član Ferty_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Decembar 25, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, sada kada svetliš kao jelka Послато са SM-N975F помоћу ТапатокаPa video da jos po neki svetli, reko sto ja da budem corav. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Decembar 25, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je radio rucicu prednje kocnice? Skrati je za 1/3, svakako je ne koristis. I ovako svi na Aliji kupuju skracene prakticnije Fazonirao je vlasnik pre mene a cika Dare je ispravljao kolko je moglo.Ma necu cackati nista.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa današnjeg skupa.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo . Bilo ljudi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Decembar 29, 2021 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije NC, ali je top https://www.instagram.com/reel/CXMtFhCjUKO/?utm_medium=copy_link Promenio Decembar 29, 2021 član Ferty_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Decembar 29, 2021 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Jel poznat nekome ovaj primerak? Kako vam deluje? Honda NC 750 X dct WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC 750 X dct, 2016. godište, Touring, vozilo prešlo 61000 km, Velika Plana. Cena... Tražim motor za sebe, zabolela me glava od gledanja oglasa i mozganja šta kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Decembar 30, 2021 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznat NC sa oglasa. Sto se opreme tice ono gvozdje sto je stavio na čizme amortizera je bespotrebno, vise štete može imati nego koristi. Od redovnog održavanja ni rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4239 Napisano Decembar 30, 2021 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Satelis je napisao: Sto se opreme tice ono gvozdje sto je stavio na čizme amortizera je bespotrebno, vise štete može imati nego koristi. Mozes da pojasniš malo? Mislim na štetu i korist... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12509 Napisano Decembar 30, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 7310 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ukrućuje viljušku i to se oseti. Međutim sa druge strane dovodi do pojačanog trošenja semeringa i ponekada prouzrukuje "zapinjanje" pri radu gore - dole. Nije neko rešenje, kvalitetan i dobar fork brace je skup pa se više isplati da se remontuje prednje vešanje ili da se dodaju pare za druge opruge ili ventile. Ja sam to razmatrao pa sam odustao. Promenio Decembar 30, 2021 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Decembar 30, 2021 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stari roker Alekre je već napisao, ja bi samo dodao da za ovim nema potrebe jer NC ima resenje ispod blatobrana. Pisao sam lani o ovome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12509 Napisano Decembar 30, 2021 Ne silazi, 7310 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad god su ovakve stvari u pitanju, da nismo zadovoljni kočnicama ili upravljanjem: Prvo treba dovesti ono što je fabrika isporučila u ispravno stanje. Nezgodno kod kočnica i vešanja je to što se perfomanse istih progresivno degradiraju pa vlasnik obično i ne oseti pad performansi. Zato je jako bitno da ulje u kočnicama i viljuškama menjamo na maksimum dve godine, da očistimo kočione čeljusti, proverimo sve ležajeve u sklopu itd. Ako opet nismo zadovoljni, onda tek možemo da tražimo načine za poboljšanje ali sa jasnim zahtevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4239 Napisano Decembar 30, 2021 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na objasnjenju. Video sam da to ljudi stavljaju cak i na gpz900r, a on fabricki vec ima most koji je deo blatobrana. Kontam da učvršćuje viljusku,nisam znao da moze da naškodi. Znam da fabrika napravi sve top, pogotovo na novim modelima,ali ja sam ipak stara škola kao i moji motori pa razumite. Volim kad je old school makina, a 4u1, usd, 320mm, 180 guma, brembo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Decembar 31, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vam svima pozelim ugodne praznike, lepo provedenu novogodisnju noc pa da se sretnemo negde na putu u narednoj godini da prikupljamo nova iskustva i uspomene iz buducih avantura. Svima zelim puno zdravlja! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Januar 1, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje u Novoj godini! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...