Jump to content

Moto Zajednica

Kadezi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    216
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Kadezi

  • Rođendan 03.11.1970.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zemun, Serbia, Yugoslavia
  • Interests
    Putovanja, Heavy Metal, planinarenje, grafički dizajn, dobra rakija i dobro društvo
  • Motocikl
    LoreNCo - Honda NC750XD

Poslednji posetioci profila

1182 profile views

Kadezi's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

1,1k

Reputacija u zajednici

  1. Zekoviću zdravo bio i dobro nam došao. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  2. @slobasuper9 ako je ova 125-ica upola dobra kao 50-ica, nema greske. Kod nas u porodici je vec nekoliko godina jedan ovakav Simica od 50cc i prezadovoljni smo. Uz redovno odrzavanje - bez ikakvih problema.
  3. https://www.youtube.com/watch?v=OWgwWuZTeXI @sasa ns 1 Ovde imas opisanu deonicu od Brusa ka Jarmu. Na linku ispod videa ima mapa i objasnjenje. Pogledaj njihov kanal pa ces mozda naci i celu deonicu koja te interesuje. Srecno
  4. Ja sam za Topcase shad SH 58 narucio https://www.aliexpress.com/item/1005002952228641.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.233.1393180224jeWS i dosta je prakticno za odrzavanje. Samo donji deo sam narucio. Sto se tice torbi za bocne, isto Shad, kofere cekam da mi stigne https://www.aliexpress.com/item/1005002877349713.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.1393180224jeWS i koliko sam istrazio trebalo bi da pasu komotno. Nadam se.
  5. Moj ti je savet da izbacis ovaj put Durmitor i CG. Zato sto Durmitor, Pivsko jezero, ceo taj durmitorsko-drobnjacko-pivski kraj je neverovatan. Krstarenje pivskim jezerom i obilazak tog kraja je za svaku preporuku. Pivski manastir koji je kamen po kamen preseljen zbog izgradnje hidrocentrale. I same Pluzine su vrlo interesantno mestasce kao i za preporuku restoran Zvono JAZZ. Vrlo interesantan ambijent i odlicna hrana. Kanjon Nevidio takodje. Imam kucu na Durmitoru i iz iskustva ti predlazem da CG ostavis kao posebnu turu. Kao sto neko gore vec rece, glupo je da protrcis kroz zaista neverovatne predele bivse nam drzave, jer ti osecaj da si nesto propustio nece dati mira kad se vratis. A veruj mi da ces na svakom mestu koje si pomenuo potrositi sigurno vise vremena nego sto si planirao. Narocito ako ides prvi put u sve te krajeve.
  6. Ako si u Konjicu, mozes da odes i na rafting Neretvom. Mi smo bili i videli prelepe predele i upoznali interesantne ljude. A Neretvu reči ne mogu opisati. Blizu ti je i Jablaničko jezero gde se možeš okupati. I svakako bih ti preporučio da obidješ spomen kuću Zulfukara Zuke Dzumhura, čuvenog putopisca, hedoniste, autora emisije Hodoljublja.... Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  7. Isto Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  8. Ako nekome treba mesto za "zimovanje" motora/skutera u Zemunu ili Nbg, mogu da preporučim Garaza-parking za motore - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Izdajem parking - garažu za parkiranje motorcikala i skutera. Bezbedan, zasticen suv prostor u privatnom dvoristu, mogućnost pranja. Cena parking mesta je 2000 dinara mesecno. Za vise informacija pozvati: +38161/1076060 Ja sam moj motor danas odvezao. Objekat/hala se nalazi u dvorištištu privatne kuće u Železničkoj ulici br. 8 u Zemunu. Cena je 2000 din mesečno. Može motor da se opere i da se, uzima po potrebi. Objekat je suv i zaključava se. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  9. Kadezi

    NC750X 2016

    Mislim da, pored načina vožnje i opterećenosti motora, na potrošnju utiče i kvalitet/nekvalitet goriva u Srbiji. Prošlo leto supruga i ja smo išli do Krajove. Dakle, supruga, ja i tri kofera. Ja nisam agresivan vozač tako da ne jurcam niti auto niti magistralnim putevima, naročito kad imam suvozača. Ruta ka Krajovi je bila Zemun - Paraćin - Zaječar - Vidin - Krajova - 416km. Prvo tankanje, Eko pumpa u Zemunu kod doma penzionera. Drugo tankanje Eko pumpa kod Cuprije na auto-putu. Do Cuprije potrosio gorivo i usao u rezervu nakon 160km voznje po autoputu. Vožnja ne preko 130 na sat. Nakon tankanja na autoputu, na ulasku u Krajovu mi se upalila rezerva nakon predjenih 256km voznje po magistralnom putu. To se sve odnosi na gorivo kupljeno u Srbiji. U povratku, sipam gorivo na OMV pumpi u Krajovi do vrha. Ruta za povratak je Krajova - Turnu Severin - Dubova - Vama Moldova Nouă (trajektom preko Dunava do Srbije) - Požarevac - Gazprom Petrol, Mali Požarevac - pali se lampica za rezervu i prvo tankanje posle 335km voznje po uglavnom magistralnim putevima. Gorivo kupljeno u Rumuniji. Možda na potrošnju goriva utiču i vremenske prilike, ne znam, ali kao napomena - na putu ka Krajovi je bio najtopliji dan te godine dok nas je u povratku sve vreme pratila kiša i na momemnte jaki pljuskovi. Ove godine smo išli do Atine preko Crne Gore i Albanije i najviše smo kilometara prešli sa albanskim gorivom.
  10. @SaleKgbio sam bas u velikoj guzvi, pa ne zameri sto ti se tek sad javljam. Za sada sam sa gumama presao oko 6500 km. Vozio Srbiju, Crnu Goru, Albaniju, Grcku do Atine, Makedoniju.... Vozio po kisi, pljusku, suncu, blatnjavom kolovozu po kisi i lagani tucanik na mestima gde je kolovoz bio u izgradnji ili se popravljao put. Za sada nemam nikakvu zamerku i zadovoljan sam. Nisam imao proklizavanja, zanosenja niti bilo kakvu nezgodnu situaciju. Verujem da cu opet uzeti iste gume sledeci put, samo da vidim koliko dugo i kako ce ove da mi sluze do kraja eksploatacije.
  11. @MaxiS za jednodnevni izlet Vidin ti je super. Simpatican gradic. lepo setaliste pored reke, tvrdjava Baba Vida, Staza zaljubljenih, Trougao tolerancije“.... Tako je nazvan jer, na razdaljini od stotinak metara se nalaze verski objekti tri religije. Mi smo bili pre par godina i ostao nam je u lepom secanju.
  12. Uvek mi je drago kad vidim da ima jos "brace po navigaciji" koji se probijaju kroz razne nedodjije ali ipak uzivaju u svemu tome. Bravo za putopis i akciju. Pratim i cekam nastavak....
  13. . Sent from my Mi 9T using Tapatalk
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja