Pedja Ča 1374 Napisano Februar 11 Zainteresovan, 520 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, keš je napisao: Danas (11.02.2026) malo da istegnemo tockove, jeste hladnucavo ali samo kratka voznjica da se upisemo i u februaru. Lep je osecaj posle duze pauze. Malo po gradu i koji kilometar van grada cisto da izmenjam sve brzine. Tako se to radi Ja nisam stigao,a bilo je sunca. Ne znam kako ostali ali kad vidim ova dva auspuha nista mi lepse nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 711 Napisano Februar 11 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Spremam se za sutra, kazu da ce minimum biti kao danas a verovatno i par stepeni vise, pa reko greota ne dati malo sebi oduska, a i masini ce prijati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 711 Napisano Februar 12 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bas lep dan, mami na voznju. Evo par fotografija od danas(12.02.2026) Na jednoj se vidi crkva prekopita dunava u Hrvatskoj u Iloku. Sad pijem kafu i pisem ovo, motor nervozno ceka, sav napet 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 711 Napisano Subota u 19:50 (promenjeno) Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za danas je dosta. Nije bila neka velika voznja ali vazno je da smo se upisali ponovo u februaru. Pored ostalog sam, na bentu gde nema saobracaja, malo testirao kocnice, sam motor i sebe malo da vratim u formu. Onda smo izasli na put, morao sam stati jer nisam stavio potkapu a nije bilo bas pretoplo. Za sutra spremni kao napeta puska. Datum na fotki nije dobar, trebalo je pisati 28.02.2026. Promenio Subota u 20:52 član keš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4089 Napisano Nedelja u 17:41 Drug član, 2006 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Oproštajna vožnjica, samo sam ga izvezao na ulicu u suštini. Predivan motor, brilijant od agregata. Zbogom. Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1184 Napisano Nedelja u 17:49 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan Moj sledeci nadam se (fejclift) 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 292 Napisano Nedelja u 18:13 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da postavim malo širi korman,imate li neku preporuku i gde to može da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4089 Napisano Nedelja u 18:50 Drug član, 2006 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da postavim malo širi korman,imate li neku preporuku i gde to može da se kupi.Prerovaj postove od @N.F.S. pisao je nadugačko i naširoko o kormanima za CBF-a.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 292 Napisano Nedelja u 18:56 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se,čitao sam nekada,nego rekoh da se ne vraćam da tražim ima skoro 130 strana...neko instant rešenje i preporuka iz rukava... p.s. E,zato ovde fali brat @N.F.S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9647 Napisano Nedelja u 20:47 Ne silazi, 2408 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Koji god korman da staviš,biće bolji od fabričkog.Imate u Nišu par prodavnica moto opreme,odeš motorom,zamoliš da ti daju samo vizuelno proveriš koji oblik i dužina odgovara kada sedneš na motor i rešio si stvar. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1374 Napisano Nedelja u 21:22 Zainteresovan, 520 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Gordak985 je napisao: Oproštajna vožnjica, samo sam ga izvezao na ulicu u suštini. Predivan motor, brilijant od agregata. Zbogom. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Zasto oprostajna...ide na prodaju ili? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1374 Napisano Nedelja u 21:24 Zainteresovan, 520 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna lepa voznja po idealnom vremenu. 1000rka na visini zadaće 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4089 Napisano Nedelja u 21:52 Drug član, 2006 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto oprostajna...ide na prodaju ili?Predata danas novom vlasniku.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1374 Napisano Nedelja u 22:02 Zainteresovan, 520 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Gordak985 je napisao: Predata danas novom vlasniku. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Bogami nije jednostavno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...