keš 599 Napisano Subota u 17:53 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Volim ovaj forum, najvise pratim teme koje i N.F.S komentarise. Covek je nekako pun pozitivne energije. Tema Honda cbf 1000 bice prazna bez Nese. Dosta toga sam naucuo iz Nesinih postova. Ne kazem da nema vise clanova ovde od kojih mogu dosata nauciti, ali N.F.S je poseban. Nadam se da ce da se predomisli. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 278 Napisano Subota u 18:23 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Prenesite pozdrave i podršku @N.F.S. stvarno je bezveze da zbog nekog "padobranca"(da ne upotrebim težu reč) napusti forum.Bezveze... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1298 Napisano Subota u 19:03 BJB Maxi scooter club, 1706 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Marinko mislim da je vreme da 'ukocis...' Nema potrebe za nastavljanjem sa ostalim forumasima. Nesu ne znam licno,ali znam da sam redovan 'citaoc' njegovih pisanja. Satelis i on su suvo zlato ovog foruma i osobe koje zasluzuju da im se svi lepo obracaju. Nesebicno prenose znanje kroz tekstove i slike. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9307 Napisano Subota u 19:31 BJB Maxi Scooter Club, 6549 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom molim i apelujem da se držimo teme a to je motocikl Honda CBF 1000. Neša je otišao, reče da se ne vraća. Nadam se, želim i verujem kao i skoro svi ovde da će ga vremenom proći i da će se vratiti na ove stranice. Treba poštovati njegovu odluku, mi koji ostajemo ovde treba da forum činimo kvalitetnim a to je samo i isključivo ako se držimo teme kao što je to i Neša radio sa svakom temom kad je kupio motor iz naslova. Nema potrebe da niko proziva nikog, svako svojim činjenjem i nečinjenjem gradi svoje ime i rejting ovde. Prema tome će biti i tretiran. Hvala. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 920 Napisano Subota u 20:45 Zainteresovan, 403 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak nastavka teme evo jedne sa Rudnika...Da se vratimo temi i voznji... Inace stigli su mi chrash barovi od @Baniša...nisam jos otpakovao...kad montiram uslikacu 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 920 Napisano Subota u 21:17 Zainteresovan, 403 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje moja potraznja za bocnim koferima i nosacima za Cbf-ku. Ako neko naleti na informaciju responzibilan sam za kupovinu istih...ako je razumna cena. Do proleca sam u potrazi,ako ne iskrsnu onda cu kupiti nove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3756 Napisano Nedelja u 10:09 (promenjeno) Drug član, 1800 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.je dobar čovek i jedan od moja 3 omiljena avatara,člana na BJB. Ipak mislim da niste lepo razumeli njegov pravi razlog u oproštajnom postu. Kao i mnogi,Neša je očigledno uvideo koliko vremena oduzimana internet,to je činjenica ne znam da li se to graniči sa bolestima zavisnosti ali znam da mnogo ljudi "živi" na netu ,umesto sa ljudima oko sebe.Pogledajmo samo screen time na telefonima .. Vidimo se burazeru @N.F.S. Promenio Nedelja u 10:10 član Džim Džarmuš 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 44 Napisano Ponedeljak u 18:20 U prolazu, 50 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Bolest zavisnosti nije samo od rakije, droge ili duvana … Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3852 Napisano juče u 07:27 Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zgasne tema, obećao sam joj za jubilej 100k, pregled i štelovanje ventila, javio juče majstor da su pregledani. Danas sklapanje.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 46 Napisano juče u 09:22 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Gordak985 said: Da ne zgasne tema, obećao sam joj za jubilej 100k, pregled i štelovanje ventila, javio juče majstor da su pregledani. Danas sklapanje. Da li je to prvo štelovanje do sada ili je rađeno i prije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3852 Napisano juče u 09:46 Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan U zadnjih 50.000km koliko znam nije dirano. Javljam danas/sutra kakvi su bili nalazi. S obzirom da je brzo završio verovatno nije bilo mnogo da se šteluje.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3852 Napisano juče u 14:25 Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Ventili provereni, svi su bili u fabričkim merama. Ali su mi zato svećice bile labave, pojebani zazori i neka creva spala... Svećice sam menjao kod sada sigurno bivšeg majstora, pre manje od 5.000km ako se ne varam. Elem, sad je sve ok, kaže miran sam još 100K Samo još da se organizujem da odem po nju...Sent from my SM-S911B using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 920 Napisano juče u 15:44 Drug član, 891 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze preporuka za ovog majstora gde je motor sad? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3852 Napisano juče u 17:04 Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Može kad je preuzmem i malo razvučem na pravcu :-) Za sad me je majstor kupio, vrlo profesionalno sve, inače hvala @BokyBoy za preporuku.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 920 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 403 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je pomenuti maestro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3852 Napisano pre 22 sati Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Novi ili onaj što je menjao svećice? :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 372 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 345 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto "upadam" u temu. Koliko se sjecam Boki je par puta hvalio mislim Bobana iz Panceva. I sam sam majstor, i stava sam da treba pricati o dobrom i o losem. Ako je dobro to je preporuka, a ako je lose da majstor razmisli gdje je pogrijesio pa da se to ne ponavlja. Ovo je moje misljenje i ja volim da cujem dobre stvari,trudim se da do losih ne dodje, ako se desi, gledam da to ispravim, pogrijesi covjek jbg. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3852 Napisano pre 19 sati Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja malo zatežem, glupo mi da hvalim majstora a još motor nisam preuzeo. Motor jeste u Pančevu kod Bobana i za sada samo reči hvale za profesionalizam.Majstor koji je menjao svećice je radio i druge stvari na Hondi, sve je urađeno ok, ne znam šta je uzrok da se sve 4 svećice odvrnu, i ne bih da nagađam. Bio sam zadovoljan ali me u nekom momentu počeo odbijati sa ciframa koje mi je pominjao za intervencije koje sam smatrao rudimentalnim, i koje su drugi majstori obavili za ponekad duplo manje novca. Tako da, meni je on bio ok samo mi je postao skup. Ne bih više o njemu, svakako nije član foruma niti sam ovde ikoga video da ga pominje, bio je preporuka jednog iskusnog bajkera, vlasnika tehničkog pregleda kod koga sam registrovao motor nekad.A jedva čekam da preuzmem Hondu sutra :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13604 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 3078 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Ko sad da te stigne, sa zavrnutim svećicama ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3852 Napisano pre 6 sati Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza ti bar znaš da ja vozim penzionerski.S tim u vezi, Honda preuzeta, prvo paljenje, šapuće. Probao sam je do 200, nisam hteo preko zbog kofera, u jednom momentu sam je zaboravio u 5. na 140-150, koliko mirno radi. A možda je placebo. Sve zajedno zadovoljan, cena majstora baš korektna, svaka preporuka za Motorcycle Service Boban u Pančevu.Pri tom mi je Boban nahvalio motor što je još jedan plus :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 920 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 403 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Gordak985 je napisao: Novi ili onaj što je menjao svećice? Sent from my SM-S911B using Tapatalk Brate novi,pusti ovog sa zazorima, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...