Disko Nindža 11139 Napisano Maj 9 Hronični Motociklopata, 7603 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Bandit definitivno ima moderniji tip šasije i zadnje ogibljenje sa monoamortizerom. Najidealnije bi bilo ubaciti u Bandita mašinu od prve serije ('88 pa na dalje) Katane 750 koja je 100 konja, to bi bila prava mera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3957 Napisano Maj 9 Ne silazi, 5078 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Zarkela said: Kod nas ih jako malo i tesko je naci dobar primerak. Rsdo bih ga vozio jer mislim da je klass 750 najbolji odnos snage. Pitaj Dragana, možda se seti gde je ovaj završio i da li je još uvek kod istog vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1952 Napisano Maj 9 Drug član, 1239 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Disko Nindža je napisao: Bandit definitivno ima moderniji tip šasije i zadnje ogibljenje sa monoamortizerom. Najidealnije bi bilo ubaciti u Bandita mašinu od prve serije ('88 pa na dalje) Katane 750 koja je 100 konja, to bi bila prava mera. To se slazem. A sta je bolje mono ili dva amorta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11139 Napisano Maj 9 Hronični Motociklopata, 7603 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Mono, i to se već dosta godina koristi na motorima, u početku su krajem 70ih samo trkalice to imale, pa se to kasnije (kao i sva ostala tehnologija) prelilo na serijske motore. A na dva amorta su ostali uglavnom modeli motora koji furaju klasični tj retro dizajn. Daleko bilo da je dupli amort loše rešenje, radi poso, nego jednostavno prevaziđeno je. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1952 Napisano Maj 9 Drug član, 1239 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan To sto je nesto prevazidjeno ne znaci da je nuzno i losije resenje. Moje razmisljanje je da su dva mnogo bolja jer samim tim drze sasiju simetricnije i ravnomernije. Skuplje je za proizvodnju i definitivno moze vise kg da ponesu od jednog amortizera. Sto se tice sportskih tu verujem da mono ima svu prednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1952 Napisano Maj 10 Drug član, 1239 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Resio zujanje km sata. Majke mu ga, iritiralo me je do neba. Zujao je tu gde je spoj sa tockicem za resetovanje. I ubacio sam silikonsku podlosku, za sad je reseno zujanje, videcemo za dalje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Maj 25 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam problem na banditu s 2002, tokom vožnje kad pustim ruke korman kreće da ide levo desno. Balansirao sam gume nije pomoglo Nije kriv disk Ležajevi točka su okey Jedino sto moze da bude da je kriva guma, a i ona je nova. Doduše i sa starom gumom se isto dešavalo Znam da neću voziti bez ruku ali znam da isto kad pustim ruke motor mora da ide pravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Maj 25 Ne silazi, 2706 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan A kofer? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Maj 25 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ga skinem malo manje ali i dalje šeta levo desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3872 Napisano Maj 25 Malinar u pokusaju, 1790 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Paun99 je napisao: Pozdrav, imam problem na banditu s 2002, tokom vožnje kad pustim ruke korman kreće da ide levo desno. Balansirao sam gume nije pomoglo Nije kriv disk Ležajevi točka su okey Jedino sto moze da bude da je kriva guma, a i ona je nova. Doduše i sa starom gumom se isto dešavalo Znam da neću voziti bez ruku ali znam da isto kad pustim ruke motor mora da ide pravo Ne mora da ide pravo. Ima to veze i sa rasporedom težine i moj bandit je voblovao kada se pusti korman, pa uveliko bije kilometre kod novog vlasnika. Ja se time nikad nisam opterećivao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11139 Napisano Maj 25 Hronični Motociklopata, 7603 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan I moj ex Bandit je blago voblovao kad pustim volan, ali sam to pripisivao gumama koje su bile pri kraju i kockaste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12741 Napisano Maj 25 Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam baš par puta spuštao ruke sa volana, nema nikavog voblinga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9170 Napisano Maj 25 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da rušim sneška,moj Bandit mrdnuo nije....a pustao sam ga na veċim brzinama.Ako trese i bez kofera,ima neku muku sa geometrijom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Maj 25 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Bukv. do nekih 80kmh šeta a na 100kmh stoji mirno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1952 Napisano Maj 25 (promenjeno) Drug član, 1239 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj da ti negde nije varen ram ispod rezervoara. Moze malo da mrda, ali puno ne Promenio Maj 25 član Zarkela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9170 Napisano Maj 25 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Moguċe je da štapovi upredeni,to jest da gornji i donji trokut nisu poravnati. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8483 Napisano Maj 25 Drug član, 3201 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Dobro proveri zadnji točak i gumu, da li je podjednako našpanovan zadnji točak (da nije malo zakrivljen). Tek onda komplikovane stvari, kao što je puknut ram, viljuška... Mada treba proveriti da li je su štapovi jednaki, može da pukne opruga u jednom štapu, da ima manje ulja i da je jedan mekši od drugog... Ali, krenuti uvek od najprostijeg. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12741 Napisano Jun 1 (promenjeno) Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam već u temi "Šta ste danas uradili na svom motociklu" o tome da sam menjao filter za vazduh na Banditu ali da sam promenio i tip filtera. Do sada sam koristio Hiflo HFA 3615 crvene boje ali pošto nije bio dostupan kupio sam Hiflo HFA 3621 svetlo žute boje. Ovaj novi mi je već na prvi pogled delovao prozračnije, čupavije dok je crveni kao od nekog tvrđeg masnijeg kartona. Od kada je Bandit kod mene imam nešto višu potrošnju goriva, oko 6l/100 km. Najniža izmerena 5,8l, pri povratku sa mora... Preventivno ventili štelovani, karburatori servisirani, iridijumske svećice montirane, filter nov HFA 3615, air box čist, TPS pravilno podešen... Od kada sam montirao HFA 3621, na prvoj vožnji do Rudnika i nazad, bilo mi je čudno što sam prešao sa punim rezervoarom 265 km a nisam morao da prebacim na rezervu... Izmerena potrošnja je bila 5,4l a danas do Bijeljine još manje 5,1l/100 km, čime sam baš zadovoljan. Pišem sve ovo da bih preporučio ovaj tip filtera kolegama "Banditosima". Promenio Jun 1 član bajker71 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 528 Napisano Jun 1 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moj filter je taman negdje pred zamjenu. Korisna informacija.Inace ne vozim dugo bandita i nisam ga koristio za neke duze voznje pa nisam bas ispratio potrosnju ali prije mjesec sam metodom do cepa na uzorku od oko 200km izracunao potrosnju 4.3Oba puta sam sipao koliko je moglo stati, na istoj tocilici. Iskren da budem bas sam se iznenadio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 609 Napisano Jun 2 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Bacio sam odmah pogled na Hilfov sajt i kad ukucam kat.broj starog obaveštava da je taj stari ukinut i da se upotrebljava taj novi koji si ti kupio: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11139 Napisano Jun 2 Hronični Motociklopata, 7603 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par godina na moj Bandit stavio taj crveni (onda ih je bilo) , i potrošnja mi nikad nije bila preko 5,5 litara, najčešće je varirala oko 5 litara, malo ispod malo iznad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9170 Napisano Jun 2 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Voje se pokazalo da je mašina prodisala.Mada,kada se prisetim,zadnje menjanje na starom Banditu,je bio baš ovaj čupkavi,primetio sam da se odrazilo na potrošnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 528 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Primjetih nesto cudno prije 2-3 dana. Pogurah motor dok sam sjedio na njemu kad ono cudan zvuk tak tak tak... Malo bolje oslusnem i rekao bih da dolazi negdje oko prednjeg lancanika. Lanac redovno podmazan, nema zamrznutih linkova, rekao bih da nije do njega. Evo i snimka, tu se jasno cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1952 Napisano Jun 6 Drug član, 1239 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije pretegnut lanac ili ukoso zategnut? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 528 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pretegnut nije. Repere na zadnjoj osovini nisam provjeravao. Od kako je kod mene nisam dotezao lanac, nije bilo potrebe. A nisam ni stigao cestito da ga provozam.Provjeravam repere koliko ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...