milomir22 3578 Napisano Novembar 5, 2022 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Surla85 said: 600 s 2002, svetlo crven, super ocuvan, ima tri kofera, centralni stender, fabricki auspuh... Koliķo on vredi ? Ovo je sve relativno, ako je u top stanju (a i to je relativno), možda može da se uzme do 2500 evra maksimum. Preko toga teško. Tu su koferi dodatna oprema, kao što reče kolega gore, centralni štender ima svaki. Ono što je dobro u tvom slučaju je činjenica da se ovaj model relativno lako i brzo prodaje. Na (po meni nerealnoj) ceni je, jer je lep model, ima savremenu liniju, a zaista su na dobrom glasu po pitanju pouzdanosti, a šta je bitnije većini siromašnih klinaca od toga, koji gledaju da skupe za prvi jači motor. Jeftin je i za održavanje, ako postoji motocikl jeftin za održavanje uopšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16861 Napisano Novembar 5, 2022 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bandit je motor za mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Novembar 5, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Stvar je i prodavca. Moj je meni veoma lep mk1. I ne bih ga dao ispod 2100 sa svim sto imam. Centralni kappa kofer, automatski podmazivac lanca, sediste Pavle Zrenjanin, vizir, remus auspuh i odradjena nova cev u Adi. Kad sve to saberem, prosto ne moze da ima istu cenu kao i obican bandit. Ali ako naleti neki koji zaista zelim da kupim ici ce nize i prodace se. E tako i sa tim Banditom sto gledas. Ako prodavac hoce da ga proda onda ce spustiti cenu i prodati ga, a ako nece, kao ja, onda ce da zakera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Novembar 5, 2022 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Motorcyclist said: Bandit je motor za mene Kao i za pola zemlje, nažalost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herc_biker993 8 Napisano Novembar 6, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bileća Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav banditaši Nov sam na forumu pa da mi ne uzmete za zlo ako je već bilo riječi o ovome. Naime, danas sam gledao bandita 600s 2001 godina. Motor vizuelno izgleda lijepo i ok za 20+ godina. Nedavno je uvezen iz Njemačke i prešo je oko 72000, da li je to baš velika kilometraža za to godište ili nije Onda, na prvu kada sam ga probao upaliti nije mogao, samo je verglao par puta ali kada je upalio posle je to sve bilo ok. Za ove iskusnije bajkere, da li bi to mogao biti neki skriveni problem? Ovo mi je prvi "veći" motor koji planiram kupiti pa ne bi volio da odma nasjedem I generalno Vaše mišljenje za ovo godište bandita Veliki pozdrav iz Republike Srpske 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10006 Napisano Novembar 6, 2022 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u sektu! Bandit sa slika deluje pristojno a kilometraža koju pominješ ne bi trebalo da predstavlja problem za taj agregat. Što se tiče paljenja, da li si povukao "Choke"? Hladno je vreme. Kada ga pališ bez sauha, prija mu mali gas prilikom startovanja. Ako nije dugo paljen, moguće da je gorivo isparilo iz lončića karburatora, u tom slučaju prebaciš slavinicu u položaj "Pre" da se napune karbovi... Neka te u zdravlju služi (ako si ga pazario)! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herc_biker993 8 Napisano Novembar 6, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bileća Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru, nisam ga još kupio. Malo mi je problem moja visina, 195, za njega. Ali šta da se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16861 Napisano Novembar 6, 2022 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je tezina Bandita sa svim tecnostima? Ovaj model sa slike gore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10006 Napisano Novembar 6, 2022 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Suva težina je 209 kg, sa gorivom ima oko 230 kg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Novembar 6, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Malo je krmak i zahteva više hrvanja, al radi posao, čak i pod teretom sa suvozačem se lepo ponaša, samo ne treba preterivati s krivinarenjem i nema frkea, Bandit je za opušteniju vožnju i uživanje, sa umerenim adrenalinskim izletima 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22093 Napisano Novembar 6, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravljivost se drasticno poboljsa (ako je vozac tezak 100+ kg) umetanjem 30mm distancera u stapove napred (iznad opruga). P.S. Ovi malo laksi oko 20mm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16861 Napisano Novembar 6, 2022 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, Disko Nindža said: Malo je krmak i zahteva više hrvanja, al radi posao, čak i pod teretom sa suvozačem se lepo ponaša, samo ne treba preterivati s krivinarenjem i nema frkea, Bandit je za opušteniju vožnju i uživanje, sa umerenim adrenalinskim izletima Nije nesto puno laksi od vfr-a, nekih 13kg sa tecnostima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Novembar 6, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja nalazim drugacije podatke gde je Bandit samo 6kg laksi od VFR, ali svakako VFR ima superiorniju sasiju/ciklistiku, vidi se poreklo sa trka, mnogo je upravljiviji i direktniji, tvrdje ogibljenje i samim tim je precizniji, bar ja ga takvog pamtim. Ali sve to ima svoju cenu, nije udoban kao Bandit, ne pegla lose puteve kao Bandit... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16861 Napisano Novembar 6, 2022 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Disko Nindža said: Ja nalazim drugacije podatke gde je Bandit samo 6kg laksi od VFR, ali svakako VFR ima superiorniju sasiju/ciklistiku, vidi se poreklo sa trka, mnogo je upravljiviji i direktniji, tvrdje ogibljenje i samim tim je precizniji, bar ja ga takvog pamtim. Ali sve to ima svoju cenu, nije udoban kao Bandit, ne pegla lose puteve kao Bandit... Mislim da je 243kg sa tecnostima. Nije tvrd uopste, ove moje puteve odlicno pegla, mada nije ni glindzav. Taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Novembar 6, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Banditos je prilično mek, što u suštini tako i treba za njegovu namenu, Sećam se u početku kad sam uzeo Bandita posle Nindže, naiđem na neki izdrkan deo puta, sve rupe i zakrpe, psihički se pripremim i stegnem zube i... ...i ništa, Bandit lepo opušteno prešao preko njih, skoro ih nije ni osetio, milina, a ja mislio da će bubrezi da mi poispadaju 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Decembar 4, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Potreban savet u vezi vizira, Bandit s je u pitanju posle voznje od 500km dnevno ubi me vrat sa standardnim vizirom.Jel ima neko iskustva sa ovim mra vizirom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Decembar 4, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 4, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imam takav neki MRA, ok je, mada meni je i fabrički ok, koliko si visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Decembar 4, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan 178 al me ubi vrat na duzim voznjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Decembar 4, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sličan,al mene šamara po ramenima i čujem baš ispod kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Decembar 4, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda. Promenio Decembar 4, 2022 član gebee&co 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10006 Napisano Decembar 4, 2022 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da svi ti viziri koji na kraju imaju tu "skakaonicu" koja malo podiže strujanje vazduha naviše prave za sobom turbulenciju vazduha koja stvara buku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 4, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bem li ga, ja sam 188cm i nemam problem s vratom. Samo na većim brzinama osecam tu turbulenciju i samo malo kad se sagnem prestaje, pa kontam da bi nekom ko je niži taj MRA bi bio savršen. Meni je najizazovnije bilo kad sam išao u Grčku na more sa golaćem Hondom CB500, doduše ni onda me vrat nije zezao ali mi se prvi put desilo da me šake otkidaju, 400km autoputa učinilo svoje, sav onaj vetar direktno u prsa kao jedro, nisam mogao dugo da držim 120kmh, pa sam odmarao na 100-110kmh, čim sam sišao sa autoputa eto miline. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 8, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo vlasnici Bandita, angažujte se malo, imamo na forumu dosta vlasnika Bandita prve i druge generacije, a malo njih je pisalo u temi: "Vozili smo" , komentari u toj temi mnogo znače budućim vlasnicima kada se interesuju za taj motor. I molim obratite pažnju na šablon pisanja u temi "Vozili smo", ima ljudi koji ne kapiraju pa zagađuju temu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 1, 2023 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Banditosi, srećna vam nova 2023 godina 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...