gebee&co 7912 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje ,zamenio bih zadnji kočioni disk,teško kod nas da nađem nov da kupim a kasno mi da poručujem od napolje.Našao kod Brke iz Mladenovca ali od Gsr-a,paše li ili ne.Ako ništa,onda naručivanje i čekanje.Mada ova komplet blesava situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ako ima neko,neka ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21531 Napisano Mart 13, 2022 Integrisan, 9411 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imas EBC diskove u "Motocross team" Kv druze...Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao njihov sajt,možda nisam dobro video.Zvaću ih sutra.N.F.S. a disk od Gsr-a ne paše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21531 Napisano Mart 13, 2022 Integrisan, 9411 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Po serijskom broju ne pasuje sa GSR-a... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Mart 13, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da pasuje od SV 650, imaju iste tockove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Mart 22, 2022 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Koju sijalicu koristite za prednje svetlo? Jer ima neka jaka pošto ima 1 pa i manja je potrošnja. Ja koristim led Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaBNS 5 Napisano Mart 24, 2022 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko skoro radio registraciju. Interesuje me neka okvirna cifra,koliko bi mogla da bude za 99-o godiste 600ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3523 Napisano Mart 24, 2022 Malinar u pokusaju, 1690 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 16 000 rsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaBNS 5 Napisano Mart 26, 2022 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/24/2022 at 5:41 PM, milomir22 said: Oko 16 000 rsd. Plus tehnicki ili sve komplet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Mart 26, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa tehnički ti svakako ne gine i logično bi bilo uključiti ga u cenu, pitanje je samo da li se radi nova tablica i saobraćajna, to diže cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Mart 26, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna više poruka da bih mogao da pišem tamo gde stvarno treba.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3523 Napisano Mart 26, 2022 Malinar u pokusaju, 1690 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, StrahinjaBNS said: Plus tehnicki ili sve komplet? Sve komplet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Mart 29, 2022 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ja za SVa platio sad sa tehnickim 20.900 (4000 tehnicki i 16.900 registracija). Neko je pitao za diskove, stavio sam prednje od Bandita na SVa, i zadnji su im istih dimenzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madafaka 0 Napisano April 10, 2022 U prolazu, 2 postova Motocikl: Suzuki Bandit 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Odnedavno sam vlasnik Bandita 650 i hteo bih da promenim zadnje stop svetlo kao i držač tablice pa me interesuje da li bih sa tim izmenama prošao tehnički. Ovo bih naručio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21531 Napisano April 10, 2022 Integrisan, 9411 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U Kg dokle god hoces da platis prolazis, pa sve da svecu u stopaljku stavis! Registrovase drugari svi motore bez problema (pa i ja, 2 kom), mislis da onaj na tehnickom zna je li led fabricki ili ne? Drzac tablice treba da ima katadiopter i svetlo (za tablicu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madafaka 0 Napisano April 10, 2022 U prolazu, 2 postova Motocikl: Suzuki Bandit 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru! Znači ovako nešto ne prolazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano April 10, 2022 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Jer neko probao da cisti karbiratore potapanjem u sirce? Jer moze to da stedi materijalu? Naravno gumice se skidaju pre toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9404 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas poskidao točkove da bi ih ujutru nosio kod vulkanizera radi montaže novih guma. Skinuo sam olova za balansiranje sve očistio i složio u gepek. Strugač leda na staklima dobro posluži da skine olovo a da ne izgrebe felnu. Čačkao sam na zadnjem amortizeru podešavanje povrata ali sam rešio da ga ipak ostavim na 2 kako je i bilo ( 1-4). Časkom prođe dan kada se čačka oko motora... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano April 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu lep motorić.E tako se drži čisto.Po mom ukusu. Promenio April 11, 2022 član gebee&co 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano April 11, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.4.2022. at 14:55, madafaka je napisao: Hvala na brzom odgovoru! Znači ovako nešto ne prolazi... Kao sto je vec receno, treba da imas svetlo i katadiopter to stoji u pravilniku. A led ako je homologovan moze isto da prodje tehnicki. Mada ja bih mu ostavio fabricki. Lepse je, ima formu motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Drugari postao i ja vlasnik bandita 600 prvi utisci odlicni.Za vikend promenjene svecice i ulje u kocnicama.Koje u lje sipati u motor neka preporuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5534 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, milanns je napisao: Drugari postao i ja vlasnik bandita 600 prvi utisci odlicni.Za vikend promenjene svecice i ulje u kocnicama.Koje u lje sipati u motor neka preporuka. Прва асоцијација кад сам прочитао пост: "Постала сам теДка једног мало а(м)нђела" Честитамо!!! А слика? Док сам возио бандита сипао сам Мотул 5100 15w50. Тако сипао претходни власник а ја само наставио. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano April 18, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika nije sto je moj al je lep kao lutka.Jel ide mineralno, polusintetika ili sintetika,u knjizi osim 10-40 ne pise nista vise. Promenio April 18, 2022 član milanns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5534 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, milanns je napisao: Bice slika nije sto je moj al je lep kao lutka.Jel ide mineralno, polusintetika ili sintetika,u knjizi osim 10-40 ne pise nista vise. Баци једну да нас жеља мине. Колико се сећам Motul 5100 15w50 је полусинтетика. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...