Satelis 15884 Napisano Mart 20, 2021 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @root012 kupljen od @Pirke 86 sveze plaknut sat kaze sledece... znace se za koji dan dal je istina bakterija kaput, morace zamena, jedva upali ne znam kakve je slike Pirke okacio na oglasu, ove su realne plastika iznad migavca ne stoji dobro Probao do perionice i nazad.... zdrav zvuk iz agregata, suv za sada i ako vidim tragove masnog na donjim srafovima desne dekle (naredna km pokazace stanje), dobar na kocenju, ne vuce u stranu, prednji amortizeri mekani, prednja guma ok - zadnja nece jos dugo, trese korman na odredjenoj brzini. Estetski je los, ima dosta ogrebotina, pukotina, fali parce plastike prednjeg desnog coska, zabica ce neka sigurno morati da se pravi/vari. Od estetike ne bi nista dirao sem rucki na kormanu, njih bi zamenio jer su pohabane a plastike sve na jesen da se spuste dole pa lagano sredjivanje i farbanje ..... taman zanimacija preko zime...... nastavice se. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 21, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan I bre Dare i ti ga picajzliraš za te plastike Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 128 Napisano Mart 21, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Satelis je napisao: @root012 kupljen od @Pirke 86 sveze plaknut sat kaze sledece... znace se za koji dan dal je istina bakterija kaput, morace zamena, jedva upali ne znam kakve je slike Pirke okacio na oglasu, ove su realne plastika iznad migavca ne stoji dobro Probao do perionice i nazad.... zdrav zvuk iz agregata, suv za sada i ako vidim tragove masnog na donjim srafovima desne dekle (naredna km pokazace stanje), dobar na kocenju, ne vuce u stranu, prednji amortizeri mekani, prednja guma ok - zadnja nece jos dugo, trese korman na odredjenoj brzini. Estetski je los, ima dosta ogrebotina, pukotina, fali parce plastike prednjeg desnog coska, zabica ce neka sigurno morati da se pravi/vari. Od estetike ne bi nista dirao sem rucki na kormanu, njih bi zamenio jer su pohabane a plastike sve na jesen da se spuste dole pa lagano sredjivanje i farbanje ..... taman zanimacija preko zime...... nastavice se. Ima ovde dosta posal oko šminkanja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 21, 2021 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je jos i neogreban kak'e sam vidjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najjaca stvar, bavi se prodajom i prati forum. Ali... Najgore od svega je sto se lik prepoznao, registrovao samo da bi replicirao. A skuter je jos grdji nego sto ga je i kupac slikao. Sve je to ok. Mator je. I ja vozim mator skut, pun je sitnih ostecenja, ali, ovo je bilo za vaspitno samaranje ili nadoknadu troskova, ili debelo umanjenje cene. Ali, smanjivanje km, trazi doobru cenu, ne slika bitno, a ti zapuca 300+ km puta. Pa to je, u najmanju ruku, za samaranje. Aj da sam ja doso iz Nisa, cca 100km, ali ovo nema smisla. Pa kazes, druze, umrelo mi kuce, nemoj dolazis, ujna umrela, izbegni kupcev dolazak, prodaces motor svakako... Najgora stvar je sto kupci placaju, sa druge strane punu cenu! Ovaj ce debelo da zakaci 4.000, a vredi li 10 god star skuter te pare? Lepo jedan rece u drugoj temi, otpalio bi on preko, ali ne mogu se kupe matori motori sa cca 25.000km po maloj ceni. Do duse, ovaj skut, tvrdo placen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Mart 21, 2021 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 17.2.2021. at 8:51, Vujke1 je napisao: @root012 druže, gledao sam ovaj skuter što si kupio dok je bio na oglasu, ni jedna slika nije pokazivala ovo što si ti sad upravo pokazao, niti je u opisu oglasa bilo pomenuto bilo šta da nagovesti ovoliku štetu! Tako da sam na tvojoj strani 100%! Neću dalje da ti stajem na muku šta si trebao i kako... Sad je gotovo. Nek te služi uzdravlju! Uglavnom @Pirke 86 nemoj da se lažemo, mogao si da slikaš i sa 100MP iz daljine po oblačnom danu i snegu si slikao i na slikama se ne vidi ovako nešto ali na stranu to, kako bre da u opisu ne pomeneš ovoliku štetu to je stvarno bezobrazluk. I ja ne mogu da prećutim ovu nepravdu da još napadaš dečka kao krenuo sa manje para a ti veliki čovek spustio cenu izašao mu u susret. Sramota. @Štef Nije rec o picajzlenju plastika, ne znam dal si ipratio fabulu na predhodnim stranama... rec je o Pirketovom nacinu oglasavanja i slika postavljenih na oglasu prilikom prodaje SW. Jbg neke stvari ne smeju ici kako se pise na oglasu, truba, namagarcen kupac ispadne. Sta je tesko uslikati ostecenja i napisati u opisu oglasa da ih ima(?) pa ko hoce izvolte, fer i posteno Nije tesko ali..... ne ide u prilog za prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 21, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znam Dare, znam, nego se malo sprdam Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 21, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodah SW-a sa različitom bojom na jednom delu u odnosu na ostatak pošto je prethodnom vlasniku roknuo na stranu pa nisu utrefili nijansu, al ja to i napisah pa me niko nije ni pitao za to kad je došao da vidi. A bilo bi pitanja garant pošto se videlo. Ne mislim na podnu plastiku naravno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 819 Napisano Mart 21, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tesko biti fin 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Mart 22, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce i da ti gleda boju pored Lea iz Vince. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju je Leo zasebno prodat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Mart 22, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alexa90 je napisao: Na kraju je Leo zasebno prodat Шта је следеће у плану? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5634 Napisano Mart 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Auto kupljen, ne pratis na casu. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Mart 22, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/17/2021 at 5:07 PM, root012 said: Sad se vratio od coveka trazi 400€ za sredjivanje svih plastika. Farbanje celog skutera. Jos posle kroz tvoje ruke da prodje i da bude kao nov. Zbog ovakvih odgovora ja sam resio da sam farbam svoj skuter (doduse, u prvom pokusaju sam totalno zeznuo). U radnji u kojoj sam kupio materijal decko mi je rekao da imaju majstora koji za ruke trazi 100e (ne mogu da se setim, ali mislim da je bilo reci da mu doneses plastike, a on samo da farba). I to da uradi sa farbom i herterom; kompresorom (za to su mi svi rekli da je pravi nacin), a ne fuserski kao ja sto sam probao sprejevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Mart 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta ce onaj da mu radi za 400 evara... Ili su plastike ljuti krs a ne bih rekao po onim slikama ili ti je majstor klepio cenu "ako prodje - prodje"... Kad sam sredjivao mog Atlantic-a, komplet sredjivanje i farbanje plastika sa sve koferom me izaslo 100 eura sa sve materijalom. Metalik farba uradjeno odlicno. Cena doduse jeste bila "za kolegu sa Foruma" ali 400 je bas mLogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Mart 22, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Па у ту цену од 400 еура није само фарбање већ скидање и враћање пластика, крпљење пластика и онда фарбање јер на много места је пластика поломљена мора да се вари. Па жабице негде морају да се среде. Тако да капирам да је то океј цена. Има доста посла није да нема. Не фарба се само десна страна већ цео скутер. Ал нека Даре среди оно најважније па ћемо после да мислимо о томе, таман да видим у коју боју да га фарбамо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1904 Napisano Mart 22, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedan nas poznati detailer svojevremeno lupio 600 evra za poliranje Vespe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, root012 je napisao: Шта је следеће у плану? Kupljen auto kao što kaže naš drug Nole. Ali ne napuštam vas, za jedno 2g vraćam se ja u sedlo ako sve bude išlo po planu. XAdv će i dalje biti pusta želja, ali neka Integra već... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5634 Napisano Mart 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Za tebe brale tolikog, ni sam nzm sta bi moglo, ali integra ne nikako. Bio bi presmesan na njojPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11154 Napisano Mart 22, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2240 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda Honda je fabrika,ostalo su radionice. Promenio Mart 22, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih i trećeg Silvera, malo šta mi gabaritno odgovara. Doduše Integru nisam probao, pa nagađam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Mart 22, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Alexa90 je napisao: Ne bih i trećeg Silvera, malo šta mi gabaritno odgovara. Doduše Integru nisam probao, pa nagađam.. Ма и трећег шта ти фали само овог млаћег и бог да те види. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5634 Napisano Mart 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ako ostaje u svetu maxija ti nemas sta drugo pametnije da uzmes osim silvera. E sad posto imas i auto, vreme bi ti bilo da ti lagano krenes na nesto ozbiljnije jer ti nece vise sluziti kao prevozno sredstvo po gradu vec kao motor za uzivanje. E sad se onda tu otvara pandorina kutija oko izboraPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Mart 22, 2021 Drug član, 3725 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90 Ako je nova beba u pitanju, nemaš pojma koliko manji gradski skuter tu znači. Zilion puta će te žena poslati po neku sitnicu koja zatreba - pelene na akciji na drugom delu grada, kašice, flašice, lekiće... Ludnica je da pališ auto svaki put za to, još u gradskoj gužvi... E sad, šta ti odgovara po gabaritima, to jeste problem. Ovaj moj GTI bi vršio posao, možda i Bev sa prepravkom sedišta... Uglavnom, nešto sa većim točkovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5634 Napisano Mart 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan msm da je@boza_kg skroz u pravu , razmisli o tome. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...