jager 3445 Napisano Januar 26, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan izvinite sto upadam u temu ovako... ali ja novu afriku ne bih mogao terati po nekim dzombama pa makar da sam je nasao na putu.. sve novo, nigde ogrebano i osteceno i vi u sumu odmah Ne, nego ću je u vitrinu staviti, a? Baš.... PA NARAVNO da će po brdima i džombama, u blato, u potok .... Pobogu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 26, 2016 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Od svega toga, jedino što ne valja je to što ima poprilično do avgusta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 26, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od svega toga, jedino što ne valja je to što ima poprilično do avgusta... To si definitivno u pravu! Ali šta da radim, tako mi "pada" godišnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Januar 26, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Trafika je za šumu - Jager, kad ti stigne, odmah stisni zube i zagrebi je na nekom mestu malo ključem... Posle te baš briga da li će ti ispasti, da li ćeš je ogrebati itd... :D Ja se sećam kad sam kupio nov auto pre par godina - doterao iz salona, poskidao najlon sa sedišta, sve sija, milina... prvih 10 dana čistio krpom prašinu sa njega :D Za prvu ogrebotinu me duša bolela - ko' da mi je neko bubreg izvadio... Odmah kasko, farbanje, poliranje... I za drugu tako, a Boga mi i za treću... Sad jednom u dve godine pokrpim i pofarbam ono što je žena u međuvremenu izlupala i teraj dalje... Bitno mi je da je mehanički apsolutno ispravan - lim i plastika su precenjeni u svakom smislu... Tako sam i za motore u početku... Ali sad sam uspešno operisan od toga... Motor gekne u žbunje, digneš i teraš dalje... Jedino me nervira kad puknu ručice kvačila ili kočnice - toga uvek treba imati u šteku kad se ide na teren U svakom slučaju - iskrene čestitke svima koji su poručili novu makinu - da se siti navozate i posle da za još bolje zamenite. Moje lično mišljenje je da je nova trafika sjajan komad hardvera... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan @el classico: Hvala puno kolega, moramo se i mi djetici malo ponoviti hahahaha... @jager: Hvala kolega, cestitke i tebi, ipak si ti pravi Afrikanac, sve modele si vozio... Mora da bude dobra, jedini model koji se pravi 100% u Japanu, tako barem kazu, predugo se cekala i najavljivala da dopuste sebi neki kiks... @bokibd: Hvala Boki, brat Vele ce ispred vaseg MC Posejdon imati cast da je prvi proba i da svoje misljenje... @borisa: Kolega, kod mene stanje jos gore, ne samo da ce u brdo nego ide na rentiranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Pun gas da ih vozite i dobro da vas služe! Nek je sa srećom! P.S. Devojka može sa sela.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Januar 29, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sa današnje prezentacije u Ljubljani... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Januar 30, 2016 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa današnje prezentacije u Ljubljani... Lepo ti stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 4126 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kuku lele!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Februar 2, 2016 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka boja je mocna na svoj nacin... Cekamo je nestrpljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 2, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Tricolore ubedljivo najlepsa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 6, 2016 Drug član, 4126 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno, kad budem kupovao samo HRC boje dolaze u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano Februar 7, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Honda lansirala Africa Twin mobilnu aplikaciju http://www.moto-berza.com/moto-vesti/strane-vesti/honda-lansirala-africa-twin-mobilnu-aplikaciju/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Februar 12, 2016 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Top, danas sam pogubio ljude jer su mislili da je parkirana tu neđe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 12, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Video sam je prekjuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Februar 12, 2016 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Ova? Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Februar 12, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Eno je jedna na homologaciji trikolor bice oko 12h erva ,informacija iz Stojanova ... Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Februar 12, 2016 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ta trikolore će biti Deltino test vozilo,biće prilika da se malo proba u aprilu Imam info da je do sada poručeno-prodato 5 kom kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 13, 2016 Drug član, 4126 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Rothmans Africa, nije fotoshop. http://www.hallermotos.ch/de/album3.html#pagemiddle 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 16, 2016 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Februar 17, 2016 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Уффф, једва чекам хау итс мејд на дискаверију 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Februar 17, 2016 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobar DCT a Jager oce klasiku haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 17, 2016 Drug član, 4126 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prva africa u Hrvatsku je stigla pravo u Split. Šjor Marijan Ban je vlasnik, uvoz iz zlovenije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiljanTracer 12 Napisano Februar 18, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Menjam dobro ocuvanog Tracera za novu Trafiku .... Sifra; Prva ljubav zaborava nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Februar 18, 2016 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Odmah mijenjaj nik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...