kepo 4527 Napisano Jul 23, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno odlican bike. Konacno nesto i pored Adv-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jul 23, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe - 18 i 21 Kad se šutne sa njega onaj fabrički sulundar, i zameni sa nečim laganim što grmi eto ga suvog ispod 200 kila... Jedva čekam da izađe i da vidimo konačno i cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Jul 23, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/xdu9JFuVsRI?t=105 \\\\ne znam sto su onda u ovom klipu izbacili 110 konja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jul 23, 2015 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce Africa Twin obarati cene... Tezina najlakse je na par kg od GS-a, ostale su znatno teze. BTW, zar se nije pricalo o suvoj tezini od 180kg? Tesko da su ovi podaci gore tacni... 6 kila lakša od GS-a, ali i preko 30 konja manje....nadao sam se, da če me Honda iznenaditi i da če konačno neko uspeti da napravi motor ispod 220 kg...još samo da vidim cenu..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 23, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I 6 puta sposobnija na terenu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 23, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan I 6 puta sposobnija na terenu A 6 puta izdrzljivija, i 6 puta manje decijih bolesti ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 23, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I 6 puta sposobnija na terenu Sacekajmo testove. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan extra izgleda videcemo---- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I 6 puta sposobnija na terenu Sacekajmo testove. Nije ti ovo torta pa da treba da se degustira, vidis valjda o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 596 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 1362 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce Africa Twin obarati cene... Tezina najlakse je na par kg od GS-a, ostale su znatno teze. BTW, zar se nije pricalo o suvoj tezini od 180kg? Tesko da su ovi podaci gore tacni... 6 kila lakša od GS-a, ali i preko 30 konja manje....nadao sam se, da če me Honda iznenaditi i da če konačno neko uspeti da napravi motor ispod 220 kg...još samo da vidim cenu..... Zašto svi pričate o kilama kao bitnoj stvari, a najbitnije je vešanje? To čini razliku na terenu, a ne konji i kile, ionako je rijetkost naći vozača koji može na terenu iscrpiti više od 50-60 KS. Samo da nova AT ima dobar ovjes, poput recimo ADV 950/990, može GS imati i duplo više konja, ništa mu to ne znači. AT je motor koncipiran kao dual, i to mu je namjena, GS je realno cestovni motor, može i na teren, ali ne snalazi se najbolje tamo. Ja uopće ne bi uspoređivao te motore, a pogotovo ne gledao kroz KS, ionako je to POTPUNO beznačajno jel ima 90, 120 ili 150 KS za takvu namjenu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Procurelo je jos informacija , slike armaturne ploce , podatci o senzorima nagiba itd.... Da ce biti jednostavna i jefitna , nisam siguran ... Izdrzljiva ? Pa to je Honda .... Samo nisam siguran koliko ljudi koristi njihove motore kao neki od vas , da ne prozivam ... Ali ste u manjini Iznenadilo bi me ako ne izbace za godinu dve verziju sa manjim prednim tockom Takozvana pederska kombinacija bez zicanih staromodnih tockova Jer takvih bi se prodalo verujem vise .... Onda bi i ja razmislo dva puta o ovakvom motorcetu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto je taj prednji tocak toliko presudan u voznji po asfaltu? Vozim prednji 21" vec 10 god, i vozio sam se sa svim mogucim motorima, i nijednog momenta se nisam osecao uskrecen zbog toga. Da idemo da se trkamo na stazi to bi se osetilo, ali gde smo mi u toj prici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 24, 2015 (promenjeno) Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Francuski forum ABS verzija 12999eur DCT+ABS 13999eur http://www.africa-twin.ch/africa-twin.php Promenio Jul 24, 2015 član Mrva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Jul 24, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i sa evropskog Honda sajta.... http://hondanews.eu/eu/en/motorcycles/media/pressreleases/58407/the-new-16ym-honda-crf1000l-africa-twin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 24, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Opala. bice jeftiniji od konkurencije.... Ocigledno ljudi znaju sta rade. Znaci ovo pise na zvanicnom evropskom sajtu za Hondu. There will be several versions of the CRF1000L Africa Twin, with prices starting from €12,100 (prices vary according to local taxes). Znaci od 12.000 evrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto je taj prednji tocak toliko presudan u voznji po asfaltu? Vozim prednji 21" vec 10 god, i vozio sam se sa svim mogucim motorima, i nijednog momenta se nisam osecao uskrecen zbog toga. Da idemo da se trkamo na stazi to bi se osetilo, ali gde smo mi u toj prici. Siguran sam da protiv tebe nemam sansi i kad bi hteo da se trkam sa tobom A neznam kako ne razumes , ako neko ne voli ni makadam parking , kamoli neka bespuca , a voli ovakve motore radi ergonomije , citaj visina i godine ..... Sta ce meni 21 ca , izgleda ruzno ako nista drugo ... Na motoru za puteve .... Takode , ja sam vozio GS , nadam se ponovo cu , ali nikad nebi uzeo ADV model , zbog zicanih felni pre svega .... Videcemo , ali ja mislim da ce Honda da izbaci neki road model istog motora za godinu dve .... Sve u svemu , lepo motorce .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto je taj prednji tocak toliko presudan u voznji po asfaltu? Vozim prednji 21" vec 10 god, i vozio sam se sa svim mogucim motorima, i nijednog momenta se nisam osecao uskrecen zbog toga. Da idemo da se trkamo na stazi to bi se osetilo, ali gde smo mi u toj prici. Siguran sam da protiv tebe nemam sansi i kad bi hteo da se trkam sa tobom A neznam kako ne razumes , ako neko ne voli ni makadam parking , kamoli neka bespuca , a voli ovakve motore radi ergonomije , citaj visina i godine ..... Sta ce meni 21 ca , izgleda ruzno ako nista drugo ... Na motoru za puteve .... Takode , ja sam vozio GS , nadam se ponovo cu , ali nikad nebi uzeo ADV model , zbog zicanih felni pre svega .... Videcemo , ali ja mislim da ce Honda da izbaci neki road model istog motora za godinu dve .... Sve u svemu , lepo motorce .... Ma nema to veze kako ko vozi, nego sam hteo reci da taj 21" osim ako je nekome ruzan, nije uopste problem voziti i po asfaltu. Pogotovu gde je obruc felne 21" siri i vise prilagodjen za asfalt nego za off, a to je kod vecine velikih enduro motora. Sta vise i po gredu ko vozika motor je dobra stvar za kocku, šine, trotoar, i gomilu drugih prepreka. A i to za zicane mi nije jasno, jer je valjda to dosta bolja stvar nego alu. E sad ako ti je to ruzno, to je druga stvar. Ali generalno, kome smeta 21" i zicana felna, nema sta da trazi ni blizu enduro motora, pogotovu kod Africe. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Jul 24, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Африка је у понуду уврштена поред Кросранера и Кростурера, за свког по нешто. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan I 6 puta sposobnija na terenu A 6 puta izdrzljivija, i 6 puta manje decijih bolesti ? Na nisam ni pomislio na nešto drugo....ali to važi samo u Srbiji ljudi moji, samo u Srbiji...... Inače http://www.honda-as.com/motorji/novice/africa-twin-se-vraca-! ovde je možete i naručiti i uplatiti, ali požurite, sutra rade samo do 12.00 sati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 596 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 1362 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto je taj prednji tocak toliko presudan u voznji po asfaltu? Vozim prednji 21" vec 10 god, i vozio sam se sa svim mogucim motorima, i nijednog momenta se nisam osecao uskrecen zbog toga. Da idemo da se trkamo na stazi to bi se osetilo, ali gde smo mi u toj prici. Siguran sam da protiv tebe nemam sansi i kad bi hteo da se trkam sa tobom A neznam kako ne razumes , ako neko ne voli ni makadam parking , kamoli neka bespuca , a voli ovakve motore radi ergonomije , citaj visina i godine ..... Sta ce meni 21 ca , izgleda ruzno ako nista drugo ... Na motoru za puteve .... Ako neko ne voli makadam, onda ovo nije motor za njega. U ponudi imaš sasvim dovoljno motocikala namjenjenih za cestu, a ovakve ergonomije. Dok ovakvih nemaš puno u ponudi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18129 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan ž Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18129 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18129 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18129 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Uživajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Uživajte Hvala hoćemo, al´ za 20 godina kad padne cena... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...