Jump to content

Moto Zajednica

brankor

Članovi
  • Broj tema i poruka

    108
  • Pridružio se

1 Pratilac

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Biće uskoro :)

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

brankor's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

41

Reputacija u zajednici

  1. Прошао сам туда прошли викенд, одличан је пут. На пар места има сужења због тих одрона, али је сасвим проходно, без икаквих проблема. Додуше, нисам ишао даље од Студенице према Ушћу, али верујем да ни тамо нема проблема.
  2. Пре 5 година ми је Ђунта радио задњи точак на Трансалпу, пар жица је попустило и точак је почео да "шета" приликом поласка. Мајстор Јоца у Вишњичкој ми је тада одржавао мотор и он га је однео код Ђунте на сређивање. Точак је перфектно урађен и никаквих проблема касније нисам имао. Kад се ради о точку, безбедност је у питању и са тим се не бих играо, у жељи да уштедим неки динар.
  3. Divan putopis, pročitao sam ga sa velikim uživanjem! Hvala
  4. @ steefanv Moj glas ide za 1. Zato što je do Mitrovca asfalt, a posle je solidan makadam i to prilično ravan, jer se ide platoom. U varijanti 2 ideš preko Rastišta i Aluge, što je ozbiljan makadam i to plus uzbrdo. Ne znam u kakvom je stanju sada taj put, prošao sam ga pre 4 godine, ali u suprotnom smeru (nizbrdo, od vidikovca ka Rastištu) i nisam nešto uživao... Što se tiče Bilješke stene, do Predovog Krsta je asfalt i tu se završava, i onda do Bilješke stene imaš oko 6km makadama koji je u dobrom stanju, bez velikih visinskih razlika. Kad sam bio tu, nikako ne odoh do Jagoštice, što mi je ostalo kao velika želja...
  5. @drmilan_ , @nenad.yzf Deo puta koji si označio od Kušića (od odvajanja sa puta Ivanjica - Sjenica) preko Tisovice - do Božetića je makadam (ne znam u kakvom je stanju posle ovih kiša). Moj predlog je blago izmenjena ruta, komplet asfaltirana relativno skoro. Google Maps WWW.GOOGLE.COM Nakon odvajanja sa glavnog puta, prolazi se pored spomenika Majoru Iliću i junacima Javorskog rata i bitke na Kalipolju 1876. godine. Tu se nalazi i Vasilijina česma, kao i stara karaula-carinarnica (tuda se nekada protezala granica sa Osmanlijskim carstvom). Dalje samo pratiš asfaltni put i ne možeš da pogrešiš, i na kraju izlaziš na Manastir Dubnicu (vredi ga posetiti), gde ti ideš levo ka brani Rastoke i jezeru, a put desno skreće ka Božetićima i Štitkovu (isto jako lepo mesto, put je asfaltiran do njega). Спомен-гробље на Јавору — Википедија, слободна енциклопедија SR.WIKIPEDIA.ORG Pozdrav, srećan put i uživajte
  6. Uh, odlično, ala ste uživali! Ali, ništa bez pljoske ;)
  7. Da, ovaj je nov, prodavac je Vector Horgoš.
  8. Ovde se reklamira model iz 2016., za 6.850 € https://www.polovniautomobili.com/motori/7562724/suzuki-vstrom-dl650a
  9. CagerOnTwoWheels - Honda X-ADV Review & Testride
  10. Moja preporuka je restoran "Jezero" i njihov smuđ. Nalazi se ovde.
  11. Imam punjač sličnih karakteristika i kod mene zimski mod podrazumeva sledeće: ˝Specijalni program punjenja za baterije od 12V i 14Ah do 120Ah, za niske temperature ispod 0˙C. Efektivno punjenje sa povećanom voltažom i strujom punjenja˝ Probao sam na kratko da punim moto akumulator u ovom modu i počeo je veoma glasno da cvrči, tako da sam odustao i vratio ga na ˝moto˝ mod od 0.95A.
  12. Kako se pokazao ovaj tip točka koji ima XT?
  13. Kakva crvena zver na poslednjoj slici! A ni ovaj motor ispred nije loš
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja