Gost Napisano Septembar 1, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas-bas omiljena, ali vraca dosta uspomena. Motori koje nisam smeo da vozim, niti sam ikad vozio, a bili su nam u kuci u garazi. Najgore muke iz detinjstva. Ali i dosta uspomena i mastanja o nekom trenutnom periodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 1, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Markone88 said: Kakva mašina čo'eče Hvala brate Mare. Nisam neki lik od zamene (sad sigurno ne jer sam se pronasao), al ako bih sa nekim menjao motore za sada sa foruma to su tvoji motori i motori od kolege @N.F.S. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Septembar 1, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Pingvin37 said: Hvala brate Mare. Nisam neki lik od zamene (sad sigurno ne jer sam se pronasao), al ako bih sa nekim menjao motore za sada sa foruma to su tvoji motori i motori od kolege @N.F.S. . Oooooo, hvala! Drago mi je da budem u istom kazanu sa Nenadom a što se zamena tiče, uvek je najbolje da dobri motori kruže medju nama. Ja sam do sad to uradio sa kolegama: @N.F.S. i @easy and slow i @Vuleta a i planiram od još jednog kolege da udomim motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 1, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Markone88 said: Oooooo, hvala! Drago mi je da budem u istom kazanu sa Nenadom a što se zamena tiče, uvek je najbolje da dobri motori kruže medju nama. Ja sam do sad to uradio sa kolegama: @N.F.S. i @easy and slow i @Vuleta a i planiram od još jednog kolege da udomim motor Znam koji je, ako mislimo na isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar deo porodice na motorima. Leto 2018-e. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Octobar 30, 2020 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Octobar 30, 2020 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Meteori, 2013 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Vršački vinogradi jesen 2015... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8363 Napisano Decembar 20, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana je nekih godinu dana intenzivnog (nase zene bi rekle i PREintenzivnog) druzenja, ekipe koju je ovaj forum (da ne kazem privatna svojina ) spojio. Na slici s leva na desno: JA, @Astral sa zence mu, @Nenadbg88 sa zence mu @bocca_bastard, @Krmco solo i @milos-v sa zence mu. Negde u Bosni, blizu atomskog sklonista gospodina masin bravara... 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10133 Napisano Januar 2, 2021 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sunny 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 6, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 6, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8363 Napisano Januar 11, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Januar 31, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Januar 31, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 6, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 486 Napisano Februar 6, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Još da je auto izašao iz fokusa...bruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Februar 7, 2021 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2604 Napisano Februar 7, 2021 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Povratak sa Golubca i mala kratka pauza... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Februar 8, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Februar 13, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 14, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Današnja..Sent from my SM-A515F using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 Gde je ovo? Pretpostavljam jug Srbije? Vozis sam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 15, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasinsko jezero. Uglavnom vozim sam, nemam društvo za vožnje. Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da se odlucim, pa cu staviti par mojih slika sa putovanja koje mi se svidjaju 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...