Gajo Sevojno 1564 Napisano April 10, 2020 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto je ozivela tema o gtr-u, iako je u vezi popravki, lepo je čitati o ovoj krstarici. Ja sam se sa mojim druzio 40000km, cesto mi nedostaje taj obrtni moment, i ubrzanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga uzeo sa namerom već aprila da krenem u neke duže ture, ali za sada Srbija i vožnje od par sati su jedino moguće. Biće življa svakako, bar što je do mene.A taj obrtni momenat gde on povlači i sa koferima i dvoje na njemu isto kao kad sam sam, je nešto neprocenjivo Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan "Neutron silver" je najbrza boja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Ali je bordo najudobniji Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Apdejt na moj bliski susret za taksistom. Nosač retrovizora zavaren kod Barbulja. Inače jako fin i kulturan čovek. Pozvao u petak, danas odneo i na licu mesta mi je zavario. Pošto je već kasno, probaću sutra ako imam vremena da napakujem nazad retrovizor i plastike.Našao sam neke OEM nove retrovizore na Ebay, skupi jbt, ali ako ne izađe jeftinija varijanta moraću odatle da naručim. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano April 17, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koga bude zezalo,blinkalo ....baterija se menja u senzorima za pritisak u gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanPA 0 Napisano Septembar 9, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, zanimaju me iskustva malo svežijeg datuma ovog modela (Kawasaki GTR 1400 KTRC). S obzirom da sam visok 198 i 110kg da li je ovaj model mali? Iskreno nisam našao ništa veće od motora model TOURING a a da je cena sa kvalitetom približna.... Kakvo je održavanje i da li ima nekih mana, koja je potrošnja pri normalnom režimu vožnje, do nekih 180km/h max 200...... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Septembar 9, 2021 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja od 5.8 do 13 litara . Prosijek oko 6.5. Kvarovi od 2008: prednja pumpa kočnice, 1x brtve kardana, 3 × brtve vilica, tube vilica ( moja krivica jer nisam promjenio semeringe na vrijeme ), senzori pritiska, posuda za rashladnu tekućinu. Mislim da je to što se tiće ne planskih kvarova. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4870 Napisano Septembar 9, 2021 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan sta je "brtva" ? ozbiljno pitam , nije ironija niti sprdnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Septembar 9, 2021 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung druze....Sent from my motorola one using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4870 Napisano Septembar 9, 2021 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ahaaaa, pa pretpostavio sam , al me bunilo "vilice" ,,, vilice su vile , a ja u prvi mah istrripovao viljuske sve jasno. fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Septembar 9, 2021 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam citao nista iznad, pa ne znam iz kog je konteksta...Sent from my motorola one using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Septembar 10, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vozio model 2008 nekih dve godine...pa odrzavanje ko svaki japanac ,osnovnih delova tipa plocice,filteri,semeninga viljuski ima....ostalo moras da porucujes. Svi pocnu da balave ulje na dihtungu dekla, vremenom se dekli pocne deformisati sto je golim okom neprimetno. Radio mu servis vila komplet,kardan rasturan ciscen,stelovani ventili,...dosta je nepristupacan za ventile mora dosta da se rasturi da bi se lepo uradilo... Agregat od kog sam ocekivao mnogo vise pre nego sto sam ga kupio...mada je tezak...nosi on al nisam nesto bio zadovoljan..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Septembar 10, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Septembar 10, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Generalno nisam imao problema ali sam mu dosta toga odradio preventivno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Septembar 21, 2021 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/9/2021 at 6:05 PM, Darko Mihajlovic said: sta je "brtva" ? ozbiljno pitam , nije ironija niti sprdnja Ma nema problema drugar. Jbga nisam bio siguran kako se drugacije kaže. dakle... dihtung. Ako još treba kakva informacija samo javi. Razumijeti ćemo se mi već nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9056 Napisano Februar 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 1908 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ovaj model problema sa jos necim, pored pustanja ulja na gornjoj dekli??? Da li je kardan iz KLIN - KLANG dinastije? Pitam za druga! Promenio Februar 20, 2022 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4870 Napisano Februar 23, 2022 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ,primate li me u drustvo ? 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Februar 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...šta je Dare brate, došao do kraja igrice? znaš koji je problem sa ovim motorom? .... Šta posle.... Čestitke Promenio Februar 23, 2022 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Februar 23, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja .Jedino logično posle ovoga je K1600 GT. Čestitam Dare, prelep, prava putna gromada. U zdravlju da ga voziš. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Februar 23, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motaj kablove,gasi internet.....covece i prosla honda i ova kawa su motori na mojoj listi zelja(jedog dana kada se poklope mnoge kockice)...opasna makina...gledam jedan u kraju cesto parkiran.....da te dobro sluzi...i da napises poredjenje sa onom hondom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4870 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad mala pomoc od iskusnijih sto se gtr tice: 1. servisni interval je na 6 ili na 12 , i sta je zapravo ok ? 2. koje ulje se pokazalo da mu najvise prija ? ( u tripu sam sada da bih mu stavio motul 7100 ) 3. koje ulje se koristi za kardan ? imam neko ostalo mi od vfr 1200 , motorex 80w/90 , mogu li to da sipam ili da kupim neko drugo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Maj 2, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan do 5-6K ili godinu dana(pa sta pre naidje) praktikujem servisni interval na svakom motociklu. Drzi se toga i nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...