zverinjak 403 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koji oni, ovi? Koji nama,vama??? Zar svake godine neko treba da kvari forum . Jos samo fali da kaci neke nemoralne fotografije od onih nekih tamo ,ovde nama. Idite kod vas,ostavite nas! Hvala. Pozdrav vama od nas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 2, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav vama od nas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 2, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova godina !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 2, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova godina svima MZ-jasima! Sve najbolje! Nisam bio aktivan neko vreme na forumu, poceo sam da studiram, prilagodjavanje, ucenje, ispiti, ali evo javljam se da znate da sam tu! Pratim i dalje! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo , druze , srecan ti rodjendan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova godina svima MZ-jasima! Sve najbolje! Nisam bio aktivan neko vreme na forumu, poceo sam da studiram, prilagodjavanje, ucenje, ispiti, ali evo javljam se da znate da sam tu! Pratim i dalje! Pozdrav! Ja se nikada nisam prilagodio na to ucenje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan E zaista nema niceg lepseg od voznje MZ-a po minusu... na -2 MZ samo prede... bas se navozah u ovoj godini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan E zaista nema niceg lepseg od voznje MZ-a po minusu... na -2 MZ samo prede... bas se navozah u ovoj godini bas tako...ja preso oko 150 km ove godine...za ova 3 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 4, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan bravo ljudi! ja nisam ni upalio motor.. crkla mi obrtaljka(sajla), nemam ni corbe, a ni para.. Tako da eMZa čeka božićnu vožnju po gradu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni se strasno vozilo, ali se nekako nisam usudjivao da sednem na motor, medjutim i devojci se vozilo, pa me nekako nagovorila da obrnemo koji krug.... pa onda kada smo vec sipali corbu, greota da stoji.... tako da ovih dana vozimo samo MZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova godina svima MZ-jasima! Sve najbolje! Nisam bio aktivan neko vreme na forumu, poceo sam da studiram, prilagodjavanje, ucenje, ispiti, ali evo javljam se da znate da sam tu! Pratim i dalje! Pozdrav! Ja se nikada nisam prilagodio na to ucenje..... Hahahahahaha! Inace i ja sam provozao svog... Nema zime! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova godina svima MZ-jasima! Sve najbolje! Nisam bio aktivan neko vreme na forumu, poceo sam da studiram, prilagodjavanje, ucenje, ispiti, ali evo javljam se da znate da sam tu! Pratim i dalje! Pozdrav! Ja se nikada nisam prilagodio na to ucenje..... Hahahahahaha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Inace i ja sam provozao Zlatnog retrivera! Nema zime! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bojane ,za svaku pohvalu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Bojane ,za svaku pohvalu !!! pa sta da kazem..ne bih ja al ima vise razloga: -prvi mi je motor preko 50cc -registrovan pre nedelju dana -tek sredjen -auto u kvaru trenutno -em sam nalozen na motore ko manijak Kad sve to saberem auto mi vise i ne treba,sneg mi ne smeta uopste :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nabavi opremu i udri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan HRISTOS SE RODI, braco MZ-jasi.... htedoh danas malo da vozim ali previse duva vetar, cak me i kolima zanosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 7, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 7, 2013 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ваистину се роди! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi ! A sto se tice danasnje voznje . Samo je razlika u brzini voznje . Nije tako opasno kada te dva psa (doge) prate dok se vozis pored kanala , tj. njih setam , danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi! Vozi bre, može se, jedino što ja prilagođavam dužinu vožnje vremenskim prilikama. Po onom snegu bilo je dovoljno i po Karaburmi, ma kakvi dovoljno, i previše... Ali sad kad vidim kako je grad pun motora a ja moram u kola da radim, hmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistina se rodi - Srecan Bozic...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Januar 8, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi,srecan Bozic.Pored cestitanja imam i par pitanja za mz strucnjake.Evo o cemu se radi imam u zameni es 125 da uzmem,ali je nekompletan fali mu prednja vila,tocak,rezervoar.Sad me interesuje posto imam delova od drugih motora :rezervoara,tockova,par nekih prednjih vila sto od cagive,aprilie i sl da li je ko stavljao na es-a klasicnu prednju vilu i kako se ponasa sa njom tj. da li je dobar ugao kad se namontira.Nadam se da nisam promasio mesto za pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze, stavljali su ljudi, jedino treba obadva trougla i odgoarajuci stapovi za njih. I koliko se secam on ima bas dug vrat, tako da ce ti trebati i druga osovina koja povezuje trouglove. Cak mislim da je tako odradjen es dosta stabilniji, jer onaj njegov trougao ume malo da bude nezgodan u ostrim krivinama (dok se ne navikne). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...