Jump to content

Moto Zajednica

ts-chopper

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1306
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ts-chopper

  • Rođendan 04.06.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nish
  • Motocikl
    MZ-ts 250/1 (custom)

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ts-chopper's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

113

Reputacija u zajednici

  1. Eto i mene... kao i uvek zainteresovan, Promenio sam posao tako da sada uglavnom imam slobodne vikende. Nadam se da cu ovog puta moci da se uklopim.
  2. ts-chopper

    MZ Caffe

    Evo i mene... naravno na poslu... Radim, poprvljam, kucu gradim, zenu cuvam (e da ozenio sam se krajem prosle godine) i tako prijetelji dragi... treba mi par dana da vidim cega sve novog ima po forumu.
  3. ts-chopper

    MZ Caffe

    Stvarno je tura za respekt... ocekivacemo sa nestrpljenjem svaki izvestaj!
  4. Da malo osvezimo temu, jedan zanimljiv radio. S obzirom da se radi o online stanici koja pusta samo demo bendove, svi koji imaju neki svoj skoriji demo snimak, ili snimak svog benda od pre koju deceniju, evo prilike da bude pustan i slusan. http://space.listen2myradio.com/
  5. Nesto ovako (nespretno skicirano u paint-u za 2 minuta)
  6. Ovaj klip je pukao zbog prevelikog pritiska u prostoru ispod klipa. Klipnjaca je bukvalno iscupala doni deo klipa od cela, sto je jos lakse ako je klip sa prozorom na usisu. Umesto jednog prozora, dosta jace resenje je dva paralelna poduzna zljeba (dva uzana prozora jedan pored drugog, ali odvojeni sredinom koja daje cvrstinu klipu)
  7. ts-chopper

    MZ Caffe

    Mi sezonu otovrismo, 1. januara, a nastavismo sa voznjom i za bozic i naravno za pravoslanu n.g., a danas sam se posebno navozao, malo sam olaksao tockove, pa mi merak da ga ganjam.
  8. Probaj da mu smanjis protok kroz filter vazduha. Ako sti stavljao pecurku mozda je prevelika pa ima prevelik protok, Malo lepljive trake bi prebalo da resi problem u tom slucaju.
  9. Staviti elektronski regler, i elektronsko paljenje umesto platinskog i eto dobrog i pouzdanog motora, naravno ako se menjaz ne siluje previse. Za te pare (mislim i na troskove odrzavanja, a ne samo na cenu motora), definitivno jawa i mz zauzimaju visoko mesto. Sipajte najjeftinije ulje, stavite najjeftinije svecice.... i ovi motori ce i pored toga preci mnogo vise nego mnogi skuplji.
  10. Braco rusi, zna lineko gde mogu naci aluminijumski drzac zadnjih kocionih pakni za iz-a?
  11. treba mi par sitnica: za jednog prijatelja mi trebaju rucice kvacila i kocnice (sa drzacima) za es-a i za drugog prijatelja mi treba cela masina 125,150,175,250,251.... sve jedno samo da je u radnom stanju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja