Zeljkamp 3289 Napisano Mart 10, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Daj fotku da vidimo kako izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 714 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Daj fotku da vidimo kako izgleda? Sutra, kad pronadjem aparat i saljem oma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radek 0 Napisano Mart 12, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd - Vrčin Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li je neko već napisao ali nije važno evo jednog vrlo pouzdanog dobavljača za robu iz LUISA i to bez provizije ali i bez popusta šalju brzom poštom,a to je MOTO BUNKER iz horgoša tel 024/792-304 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo vec, sa Sekulom se manje ceka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare gsxr 0 Napisano April 1, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd - Resnik Prijavi odgovor kao problematičan Stigao lanac za suzanu! Svaka cast Sekula!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Louis je u odnosu na 2008 godinu dosta artikala poskupeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suhoj78 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem da mi neko napise kako se taj Sekula zaove na forumu... Pretrazivao sam clanove ali ne verujem da su to te Sekule... Moze i neki njegov telefon, pa da ga pozovem radi dogovora! Moze i na pp. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano April 3, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 065/899-1866 Sekula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Za Auner opremu kontaktirajte Beru sa ovog foruma. Danas mi stigla Fisher jakna sa protektorom. Bera je za svaku pohvalu, korektan i sve rokove je ispostovao. Nije skrt na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano April 17, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna sta se desava s Moto Bunkerom? Niko se ne javlja na telefon. Ako neko zna jos neki broj, javite molim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Par promena 1.Sve porudzbine uz avans od 50%,adresa Vam stize SMS-om 2.Rokovi isporuke 10-15 dana 3.Porudzbine iskljucivo nakon tel.kontakta. 4.BEZ ONOGA -OVDE ......SA BJB. izvinjavam se svim dosadasnjim korektnim na saradnji,ali ovo su me primorali koji misle da je Louis u Sapcu.Ne zelim da pojedinci zloupotrebljavaju BJB. Jedan Bane narucio pre 12 dana lanac i filter.Nakon sms-a da javi adresu,covek javlja da je kupio lanac.Evo i njegov broj 0612265122.Bilo je jos takvih,ali necemo ih prozivati.Toliko,i tek sad shvatam prednost one famozne PROVIZIJE.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Par promena 1.Sve porudzbine uz avans od 50%,adresa Vam stize SMS-om 2.Rokovi isporuke 10-15 dana 3.Porudzbine iskljucivo nakon tel.kontakta. 4.BEZ ONOGA -OVDE ......SA BJB. izvinjavam se svim dosadasnjim korektnim na saradnji,ali ovo su me primorali koji misle da je Louis u Sapcu.Ne zelim da pojedinci zloupotrebljavaju BJB. Jedan Bane narucio pre 12 dana lanac i filter.Nakon sms-a da javi adresu,covek javlja da je kupio lanac.Evo i njegov broj 0612265122.Bilo je jos takvih,ali necemo ih prozivati.Toliko,i tek sad shvatam prednost one famozne PROVIZIJE.Poz E pa Sekula to nisu ljudi to su ....................................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Par promena 1.Sve porudzbine uz avans od 50%,adresa Vam stize SMS-om 2.Rokovi isporuke 10-15 dana 3.Porudzbine iskljucivo nakon tel.kontakta. 4.BEZ ONOGA -OVDE ......SA BJB. izvinjavam se svim dosadasnjim korektnim na saradnji,ali ovo su me primorali koji misle da je Louis u Sapcu.Ne zelim da pojedinci zloupotrebljavaju BJB. Jedan Bane narucio pre 12 dana lanac i filter.Nakon sms-a da javi adresu,covek javlja da je kupio lanac.Evo i njegov broj 0612265122.Bilo je jos takvih,ali necemo ih prozivati.Toliko,i tek sad shvatam prednost one famozne PROVIZIJE.Poz Zao mi je sto ima takvih ljudi, ali i sa ovim uslovima neces se mene tako lako resiti.Cekam od jutros aks da donese nolanku za zenu.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Par promena... Ispravno Ko nije radio sa ljudima, ne moze da pretpostavi na sta su pojedinci spremni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano April 21, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sekula druže, ti si jedan od najkorektnijih ljudi sa kojima sam trgovao i potpuno je neverovatno kakvih sve likova ima ???. Ako treba, dajem 100% para unapred, jer imam potpuno poverenje i najbolja iskustva sa tobom, a pored toga nismo imali ni jedan jedini problem za skoro 1000 evra opreme do sada! Ko hoce-hoce, ko neće-ne mora, a ko ispali-njemu na čast i ignoracija sledeći put i to najstrašnija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano April 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš Sekula, ne bi bilo loše da ovde napišeš šta imaš "na lageru" kao posledicu takvih neodgovornih naručilaca, verujem da bi se to brzo rasprodalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Sekula i ja sam za 100% placanje unapred, burazer je prezadovoljan sa RSI-jem (ne izlazi iz nje ;D) a ja cenom 50% manjom ;D. A kupovina preko tebe je bolja i srecnija nego kad odem u prodavnicu po hleb.... Samo napisi kako ce se uplacivati pare unapred? Mislim da bi bilo lakse da otvoris racun u banci koja ima online proveru stanja (a i svi uglovnom salju sms-ove) i cim neko uplati pare, mozes lako da proveris... Nego da se pare salju kurirskim sluzbama... Ja sam samo dao predlog (nemoj ni slucajno da mislis da ti nesto pametujem ) Kakav god bude nacin placanja, ja cu i dalje kupovati preko tebe .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano April 21, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi bilo lakse da otvoris racun u banci koja ima online proveru stanja (a i svi uglovnom salju sms-ove) i cim neko uplati pare, mozes lako da proveris... Nego da se pare salju kurirskim sluzbama... To bi bilo divno, al' nam Dinkić ne da! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš Sekula, ne bi bilo loše da ovde napišeš šta imaš "na lageru" kao posledicu takvih neodgovornih naručilaca, verujem da bi se to brzo rasprodalo. Upravo tako! Sve ce se to prodati... Narucivao sam kod Sekule i spremam jos jednu porudzbinu i naprosto ne mogu da verujem kako su ljudi nezahvalni... Covek em radi bez provizije, em salje robu U REKORDNOM roku (em sam konkretno ja zabrljao nesto prilikom porudzbine, sto je Sekula uspesno ispravio), i jos neko ima srca da prevari coveka... Pa ne radi on sa bombonama... Kakvi su to ljudi... :( I ja cu dalje kupovati kod tebe bez obzira na nacin placanja... Mada se ne slazem za placanje unapred jer ce ti to oterati dosta potencijalnih musterija... Zasigurno... Ovo pola-pola zvuci sasvim korektno, ko je neozbiljan - ne mora ni da narucuje! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano April 21, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice ja cu i dalje saradjivati sa Sekulom, jer se dobitna kombinacija ne menja. Sto se placanja tice, to nije nikakav problem, jer kada sam prvi put narucivao od Sekule, ja sam insistirao da platim pa da mi on donese robu, ali je on to odbio. Koliko vidim, na zalost, taj njegov super gest, je neko uspeo da iskoristi i napravi mu problem, neka mu je na cast i junacki obraz. P.S. Sekula ocekuj u narednih par dana jos jednu porudzinu za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Jel' moze Sekula ili neko ko je saradjivao sa njim da me obavesti: Kakva je situacija ako recimo narucim jaknu, pantalone, pa ne daj Boze, omasim velicinu? Posto su u pitanju malo skuplje stvari, jel' moze to recimo da se posalje Sekuli nazad (o mom trosku naravno), pa da on zameni u Louisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel' moze Sekula ili neko ko je saradjivao sa njim da me obavesti: Kakva je situacija ako recimo narucim jaknu, pantalone, pa ne daj Boze, omasim velicinu? Posto su u pitanju malo skuplje stvari, jel' moze to recimo da se posalje Sekuli nazad (o mom trosku naravno), pa da on zameni u Louisu? Ajd sačekaj Sekulu za svaki slučaj, ali ja sam 95% siguran da ne može.Nažalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan malo su zamene problematicne.SAVET je da ipak pre kupovine svako proba slican model,imaju i tabele sa velicinama.U 99% nema greske.Problem je za punije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Malo obavestenje.Zamolio bih sve sa novim porudzbinama da se javljaju posle 20.maja.Malo je guzva,a mogucnosti male.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 12, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel moze Berin mob na PP molim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...