Jump to content

Moto Zajednica

Mare gsxr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Mare gsxr

  • Rođendan 10.03.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd - Resnik

Mare gsxr's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Jel neko zna sta se desava sa Sekulom, nedostupan je. Da li jos uvek radi ?
  2. Brka ima taj rep ali samo u trkackoj varijanti bez otvora za zadnje sediste i stop svetlo. Ne znam da li bi mi ta viljuska odgovarala posto je motor mladji 11godina od moga. Mada na slikama su iste, raspitacu se...
  3. Kupujem stapove ili komplet viljusku za gsxr-a 1100 91god i rep od k4 sa sedistima i stop svetlom, moze i pojedinacno. Bacite cene na pm. Pozz...
  4. Nek je decku laka zemlja. To sto je on vozio r1 neznaci da je bio bolid, jednostavno je hteo da se dokaze devojci a to je uradio na pogresan nacin i u pogresnom trenutku. Tipujem da je hteo da ga slomi na krivini a ona mu nije izbalansirala dobro i eto... A to je sigurno zato sto se nikad nije vozila na motoru a pogotovo na nekoj r masini. U svakom slucaju joj zelim brz oporavak... I nemojte voziti svakoga na motoru (znam iz iskustva).
  5. Hvala svima, nasao sam farbara. Molim admine da zakljucaju temu da nebi otisla predaleko...
  6. Svaka tebi cast farbach ali ja nisam spreman da izdvojim toliko novca za farbanje motora makar on bio i fabricki posle tog farbanja. A nije mi jasno kako ti na pamet pada da poredis Nemacku i farbanje tamo od 2500e kad je srbija 1000 svetlosnih godina iza nje po pitanju svega. Evo i kako motor sad izgleda, znaci pukla su samo ona krilca iznad retrovizora i to je zavareno, sve ostale plastike su citave mada su krpljene i pre ali samo na bokovima. Znaci nema odlomljenih delova, niti su plastike pucale na vise delova. A majstor kod koga sam bio je Marko sa Karaburme koga su nahvalili na forumu da je odlican majstor i da radi plastike super, samo nisu naveli da marko uzima 200e za sredjivanje plastika na motoru i 600e za farbanje kako mi je on rekao. Ne zalim se, ne bunim se, to je njegova cena i ja postujem to. Kako on rece "ovaj motor moze da izadje iz moje radionice samo u fabrickom stanju jer nebih da kvarim moj renome". Evo malo boljih slika koje sam malo pre slikao.
  7. Hvala na brzim odgovorima! Kada je dosao red na farbanje motora, posto sam imao jos nekih mehanickih radova ja odem kod jednog lika koga su nahvalili na forumu (ne bih da ga imenujem) i on kad je video motor krene da mi slaze pricu treba ti ovo ono fali ti ovde sraf ovaj ko ti je radio plastike taj nema pojma, ja bih opet sve morao ponovo da radim itd... Ja kazem dobro i kolko bi to izaslo kod tebe a on kaze pa oko 800e minimum :o ja u soku! Zatim odem kod drugog lika preko preporuke i on mi kaze uff to je perla boja (inace na motoru je bela perla boja, tako sam ga kupio) ona je paprena, tipa 1l je 200e. Ja kazem ok ajde neka bude obicna bela i plava, on zagleda motor pa kaze au pa ovo su ti sve nalepnice, ja se tu kiselo nasmejem jer vidim dokle ce da dogura... kaze moras da mi doneses nalepnice pa ja onda da ofarbam. Rece mi ide prvo jedna boja pa druga pa lakiranje onda nalepnice pa opet lakiranje ako sam ga dobro razumeo, inace on mi je trazio minimum 450e. Da ne ispadne sad da sam ja shkrt na parama i tako to, ja ocu da platim ali brate motor je vredan 2000e ako ja ulozim u njega jos 2000e a na dobrom sam putu onda bolje da ga prodam, dodam jos toliko i uzmem nesto novije zar ne? Inace razmisljao sam i sam da ga ofarbam ali to je poslednja solucija, morao sam prvo da postujem na forumu pre nego sto se odlucim sta i kako da uradim.
  8. Pozdrav svima! Evo ovako, trazim farbara koji moze da mi ofarba motor u plavo belu boju, kao fabricku. Bio sam kod nekih ljudi koji traze nenormalne cifre uz izgovor bice kao fabricki i tako dalje... a neki su mi trazili cak i nalepnice za one linije na motoru. Ne kazem ja mozda su stvarno sve to po originalu nalepnice ali covek koji mi ih je radio kaze da nemoze da uradi te linije jer su krivudave itd... Evo i slika nalepnica i motora kakav je bio, uradjene su plastike tj. iskrpljene i nesto je zagitovano. Znaci farbaru ostaje priprema i farbanje. Bilo bi dobro da je farbar iz BG ili okoline.
  9. Konacno je stigla, Shark RSI SKYLON ;D Sori za malo losiji kvalitet slika, slikao sam sa mobilnog.
  10. Imam jedno pitanje, iscurela mi je prednja leva viljuska, ali skroz posto je sad suva ko barut. Pojavila se kao mala ogrebotinica (oseca se pod rukom) odma ispod one plastike , jel ce mu to smetati ako zamenim semeninge i sipam novo ulje ili moram da menjam ceo stap ?
  11. Evo i ja da se javim. Ja sam Marko iz bg. na forumu sam vec par dana i resih da se registrujem. Vozim suzanu ovu na avataru gsxr 1100 91god. ;D
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja