Jump to content

Moto Zajednica

suhoj78

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

suhoj78's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Zdravo svima! Potrebno mi je da zamenim akumulator na motociklu. Može li neko step by step da objasni kako se to radi pošto ne kapiram kako da podignem plastike i priđem mestu gde je akumulator. Bojim se da ih ne polomim. Takođe možete da mi date predlog gde da kupim odgovarajući akumulator. Hvala!
  2. suhoj78

    kupujem xenu

    Sve informacije su dobro dosle!!!
  3. Dobar dan, Zanima me na koliko obrtaja treba da bude ler gas na ybr-u... Primetio sam da kada mu navrnem gas iz mesta hoce da se ugasi... Da li to ukazuje na neki problem sa motorom ili je normalno za 1c masine? Hvala!
  4. dakle sutra od 10 na dogovorenoj lokaciji?
  5. E tako se to radi!!! Dolazim i ja! Hvala!
  6. suhoj78

    ranac

    U svakom slucaju dok se vozim kaciga je na glavi... Mislio sam neki ranac za nekim zgodnim sistemom za nosenje kacige... Da bi izbegao kofer i ostavljanje istog na milost i nemilost nekom lopovu.
  7. suhoj78

    ranac

    Zanima me da li neko ima ranac u koji moze da stane full face integralna kaciga, a bilo bi dobro i neka fotka da padne kako se ta kaciga stavlja u njega! Hvala
  8. Ako nije problem da mi neko napise kako se taj Sekula zaove na forumu... Pretrazivao sam clanove ali ne verujem da su to te Sekule... Moze i neki njegov telefon, pa da ga pozovem radi dogovora! Moze i na pp. Hvala!
  9. Čuo sam da se tablice za samoobučavanje podižu isključivo u Ljermontovoj i to samo nekim danima. Može li neko da mi da neki telefon ili neku informaciju o tome.
  10. Moze li neko da napise broj telefona radnje i adresu? Hvala!
  11. Prvenac kupljen!!! Nikola se pokazao kao odlican prodavac... Dovezao mi motor danas... Motorce izgleda lepse nego na slikama... Ja odusevljen! Imam sliku nemam ton! ;D
  12. suhoj78

    box za motor

    Moja situacija je slicna lordovoj... Dakle imam komsije koje bi se 100% bunile, pa me zanima koja su moja prava? da li moze da se trazi neka dozvola u opstini ili nesto slicno... Inace mene zanima neki boksic za preko leta a sto se tice zime garaza je neprikosnovena... Dakle ne bi bilo lose da boks ima krov ili nesto nalik na krov (npr. plocu)... Stvarno bi bilo lepo da neko postuje nekakvu skicu...
  13. suhoj78

    box za motor

    Dobar dan svima! Zelim da postavim pitanje u vezi pravljenja box-a za motor. Naime u nedostatku garaze ili garaznog mesta ovakav nacin cuvanja motora moze biti dobro resenje. Sta mislite o ovom nacinu cuvanja motora? Bilo bi lepo kada bi poslali slike svojih boksova i dimenzije. Hvala!
  14. hvala vam na savetima, ali i dale ne znam sta da kupim za pocetak, a da ga brzo ne prerastem i da me lepo sluzi po BG-u... Ovaj motor mi se cinio kako odlicno resenje mada ni yamaha xt 225 ne izgleda lose... ima li toga polovno da se nadje, a da valja?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja