boza_kg 4898 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 3709 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Novak Lazovic Izvinjavam se ako sam dosadan, gledam ovaj snimak kad seda čovek od 190 na PCX, jednostavno mi to ne ide. Oslanja se samo trticom, i to na pregib između sedišta. To ne može da bude udobno, po svemu što znam, i mora da boli. Odgovara ovoj japančici od metar i žilet, pošto može da se oslanja i butinama na sedište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Februar 6, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je model pre mog ali nema veze male su razlike, pogledaj samo koliko on ima mesta od kolena do volana i od kolena do prednje plastike, znaci nisi skučen i možeš lako da manevrišeš bez da te volan udara sto je po mom mišljenju veliki plus. A sto se udobnosti samog sedišta tiče, za jedan gradski skuter, ja lično nemam nikakvih zamerki a i kako da ih imam kad po gradu nemam turu gde ću sedeti duže od pola sata u istom položaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4898 Napisano Februar 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 3709 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ima dosta lufta do kormana, ne udaraju noge pri kočenju i slično. To je super. Ali za punu udobnost, viši vozači bi valjalo da ulože neku paricu u bolje sedište, što reče Andrej. Promenio Februar 6, 2022 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OnlyStrongly 1 Napisano Februar 6, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan @Novak Lazovicja lično na leto se vozim po gradu svakodnevno u zbiru možda 3, 4 sata a nekad i duže. Osim što je iscrpljujuće od vrucine, sedište na sr 50 je toliko neudobno da zadnjica uveče ne može da se oporavi visina mi nije problem, nemam je (180) pa mi svaki manje više odgovara u tom segmentu. Otići ću sutra negde gde valjaju ove Honde ako imaju da bacim pogled, baš me zanima, lepa je još samo da je udobna i da pazarim. Apriliju kad prodam prodam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9867 Napisano Februar 6, 2022 Ne silazi, 2292 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u Delti, NBgd, možda ima izloženih u salonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4898 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 3709 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Xa, ovo sa PCX sedištem je izgleda davno poznat problem, još od prethodnih modela. Pun je Net raznih custom rešenja za PCX sedište bez grbe. Na primer: Honda PCX Custom Seats BIKERZBITS.COM Custom seats for the Honda PCX150 and 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan @OnlyStronglynisi razmisljao o Piaggio Medley-u...? Isti cenovni rang ... Veci prednji tocak... Ogroman prostor pod sedistem.. Disk pozadi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Februar 8, 2022 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije Medley sa SH? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OnlyStrongly 1 Napisano Februar 8, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.2.2022. at 23:24, Loshmi82 je napisao: @OnlyStronglynisi razmisljao o Piaggio Medley-u...? Isti cenovni rang ... Veci prednji tocak... Ogroman prostor pod sedistem.. Disk pozadi.. Sad kad si pomenuo bacio sam pogled na njega i hvala za proširenje vidika. Dopada mi se skroz, nije izgledom kao pcx ili nmax ali ima taj veliki prednji točak i to mi se baš svidja. Sad si me bacio u još veće dileme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, OnlyStrongly je napisao: Sad kad si pomenuo bacio sam pogled na njega i hvala za proširenje vidika. Dopada mi se skroz, nije izgledom kao pcx ili nmax ali ima taj veliki prednji točak i to mi se baš svidja. Sad si me bacio u još veće dileme Pa kad vec pominjes gradsku voznju..taj tocak je velika prednost.. Ja sam se za njega odlucio od pomenute trojke.. Ako se sve kockice sklope uzeo bi ga u maju, na sajmu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 8, 2022 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Erorr je napisao: Zar nije Medley sa SH? Pa on je po meni negde izmedju SH i PCX-a... Cena je 3650 za model S150, a SH150 je valjda 4300... Izgleda da su za 2022 skocili za 200e, ali verujem da je i Honda ucinila isto.. Promenio Februar 8, 2022 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Mart 13, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je izasao i "user manual" za model iz 2021.god pa je red da ga podelim sa vama, mada ga i sami mozete preuzeti na internetu. PCX125-21-OWNERS.pdf 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Mart 14, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Kod Medlija ti je veca prednost veliki vizir nego tocak. PCX i NMax imaju dovoljno velik tocak tako da tu nema brige. Ruza vetrova se kod Piaggia zatvara iza vozaca kao i na SH dok se na PCXu zatvara na vozacu i pravi buku jer si daleko od vizira. Posle 7 Piaggia i 3 Honde moj glas ide PCXu jer kod drugih ne postoji to uzivanje u vožnji sa nula odrzavanja. Piaggio je super ali Italijani jos nisu napravili pouzdan auto niti imaju ratnog heroja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7297 Napisano Mart 19, 2022 Drug član, 3036 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ala brašo... Nije teško montirati - ali je uputstvo SMEĆEEEE. Nula informacija, par reči i to šturo... U svakom slučaju, sad kad sam ga jednom met'o sad je lako. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3483 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci,gledao malo temu ali ne videh nigde da pise koje ulje ide u diferencijal ili sta je vec kod tocka. Gledao nesto i video da ide 10-40. Treba drugaru da zamenimo.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Manual kaze motorno 10w-40, ali kazu strucniji da je ipak bolje sipati menjacko 80w-90.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7297 Napisano April 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 3036 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...nije bolest sve što boli.. Rešio sam da prodam sva tri motora i dao ženi reč da ću da kupim jedan i da jedno vreme neću kupiti drugi (samo ne znam kako ću to al ajde). Dakle, prodajem Tocano Urbano, original, 100e, to je za PCX 2021. Motor ću sutra plaknuti od prašine i ide i on u oglase, al otvoriću i za to temu. Promenio April 25, 2022 član Andrej_Hotstepper 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OnlyStrongly 1 Napisano April 25, 2022 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li dobro razumeo, stavljaš u oglase i pcx? Promenio April 25, 2022 član OnlyStrongly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7297 Napisano April 25, 2022 Drug član, 3036 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Da, i VFR800fi (s tim da mislim već znam kome će) i Kymco people 250 (i on bi trebalo da već ima kuda će). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1201 Napisano April 29, 2022 Drug član, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega jel PCX otišao već ili nije ni pušten u etar? Kopao sam u podfurumu prodajem, nema ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7297 Napisano April 29, 2022 Drug član, 3036 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam okačio oglas nema 10min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Maj 5, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je PCX sto se tice voznje trajanja od oko sat i po vremena iliti 100km? Pitam zbog sitnicavog agregata od 125ccm. Promenio Maj 6, 2022 član estel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Maj 6, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/topic/126869-grcka-skuterom-od-125cc/ Dobar je prvih 1500km, posle nisam siguran. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Maj 6, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, bombona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Maj 6, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Nema lepše vožnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...