MaRRe 997 Napisano Januar 14 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ležaj volana 99%. Reprezentativna slika. Cena dela oko 50e + ruke. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8479 Napisano Januar 14 (promenjeno) Ne silazi, 2189 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Meni to liči na ležajeve vrata volana,gore u ramu,gde idu trokuti kroz koje pralaze viljuške.Preteče me kolega. Promenio Januar 14 član gebee&co 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1028 Napisano Januar 15 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan On 8/26/2023 at 6:37 PM, Daress said: ...Ima ga na polovnim automobilima za... To je onaj od 3000? daj kasvetan link? Neke dobre slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jožef 1 Napisano Januar 16 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 1. 2025. at 12:27, Žaksi je napisao: Meni to liči na ležajeve vrata volana,gore u ramu,gde idu trokuti kroz koje pralaze viljuške.Preteče me kolega. Hvala puno. Svaka čast na brzini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jožef 1 Napisano Januar 16 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 1. 2025. at 12:26, MaRRe je napisao: Ležaj volana 99%. Reprezentativna slika. Cena dela oko 50e + ruke. Hvala lepo na odgovoru, na informaciji i na slici. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...