Jump to content

Moto Zajednica

Euprava

Recommended Posts

• Ne silazi, 4538 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Jeste, i to je opisano. Ako imaš elektronski sertifikat, možeš sam da upravljaš nalogom. 

image.png.c097f26eca8290a05e31dd27ff1c74a8.png

Al nemam cert. Imam user i pass i ConsentID, a nisu objasnili šta da se radi u toj varijanti. Moraću kod Mice na šalter, pa ću videti. Javljam :) 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• -, 1857 postova
  • Motocikl: /

Meni se isto razbio telefon, obrisao na onaj nacin sve sa njega (zbog nekih drugih aplikacija, ne zbog consenta) i kad mi je zatrebao consent, instalirao ga normalno i svratio u postu po nove parametre.

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Čak i da ne menjaš telefon posle par godina (nemam pojma da li tri ili više) prestane da radi ConstentID tj zahteva ponovnu aktivaciju, tada su ti potrebni parametri koje si dobio prošli put u pošti (koje ja naravno nisam sačuvala) ili odeš ponovo po parametre. Tačno je da te nedeljama upozorava na to ali ... 😎

Mislim da ti parametri sa papira važe samo 48 sati, i za to vreme moraš da aktiviraš app. Ja sam za divno čudo sačuvao papir, ali nije moguće ponoviti aktivaciju sa istim.

A i ako istekne ConsentID token, ili kako se to već zove, OK je da moraš da zatražiš novi. Ako imaš i login sertifikatom, to možeš sam elektronski, ili u suprotnom mora na šalteru. Ali poenta je da nigde nisu objasnili proceduru šta se radi kad ti se shebe tel ili ga izgubiš, a to i nije neki tako redak slučaj, očekivao bih. A hrpa nekih uputstava ima, za sve i svašta...

• Drug član, 2158 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Kad vec ides do poste bolje da odes do policije da ti aktiviraju e potpis u licnoj karti, kupis citac licne karte neki najjeftiniji za par stotina dinara i ne razmisljas vise.

imas sve pogodnosti euprave a i za sve ostalo

• Sviđa mi se 1

Pa jeste, nego imam i par računara koje koristim (kuća\poso), nekad sa telefona, zgodnije mi je bilo bez čitača...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja